pondelok 6. mája 2013

Moja májová kabelka

Nemohlo by sa stať, že by sa máj, lásky čas neprejavil a svoju kúzelnú moc nepreniesol aj do mojej kabelky. Zaľúbený mesiac vybral si z celej mojej kabelkovej zbierky jednu z tých najobľúbenejších a najvzácnejších: červeno-krémovú, kvetovo-mačiatkovú Pussy Deluxe. To je veľmi dobrý výber, Mr. May!


A čo do nej ukryl?


No čo by ste od neho čakali? Samé milé, veselé, farebné a voňavé veci.
Aby pekne ladili k jeho kabelkovému výberu. Je to, zdá sa, pán vyberavý.


A tak do kabelky s fialovými mačiatkami nadelil toto: ružové atramentové pero (aby mohol ružové srdiečka kresliť kam a kedy sa mu zachce), Hello Kitty telefón (aby mohol volať ostatným mesiacom a chváliť sa, že práve on je môj najobľúbenejší), Lip Smacker s príchuťou CherryColy (aby pery boli šťavnaté), rúž Hot Plum od Maybelline (lebo vie, že mi k srdcu nesmierne prirástol), malý zápisníl (na tie ružové srdiečka), mini krémik na ruky s čerešňovým kvetom od L´Occitane (lebo čerešnové kvety=máj), veselé vreckovky s veselým hrochom (nech je nám ešte veselšie), za ním malý roll-on s mojou vôňou vôní - l´occitanovou slivkovou toaletkou Fleurs de Brignoles (aby bol celý mesiac máj voňavý), no a pred ním parížske zrkadielko, ktoré ma sprevádza v každej kabelke, bez ohľadu na mesiac a ročné obdobie. Áno, pán Máj ma dobre pozná, a tak mi do kabelky povyberal samé supr veci.


Šťavnaté, farebné...


...a voňavé. (Viac o mojom slivkom šťastí od L´Occitane? KUK SEM.)


A ako som tušila a hovorila. Sú tu. Srdiečka. Na kľúčoch...


...aj v zápisníčku.


Všetky mačky len prekvapene a trošku podozrievavo pozerajú, čo sa to v tej májovej kabelke deje...


Len malá Kitty sa už uvelebila vo vnútri, lebo vie, že jej tam bude sveta žiť, a že ju zoberiem na množstvo skvelých májových miest. Dáme si škoricovú zmrzku, ľadovú kávu a možno kúpime nejaký nový, poriadne žiarivý rúž (pre mňa) a novú mašličku do vlasov (pre ňu). Alebo pre nás obe. Uvidíme...;)


3 komentáre:

  1. Dandelijonka moja, zas tu sedím, hledím, očiska mi září a zítra nikam nepojedu. Néé, já chci být tady, u tebe, s mašlí ve vlasech, s kočičkami, srdíčky, skořicovou zmrzlinou (čo toto?) v jedné ruce a s ledovou kávou v druhé ruce. Schovám se do té dokonalé "muci" kabelky a nikdo mě nenajde a nikam nebudu muset jet! ;-)
    To je zas tak krásný článek, jdu si ho přečíst ještě (minimálně) jednou.
    Tvá sistr.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vivíí, ostaň! Škoricovú zmrzku do kornútku nájdeme na námestí (a dáme si aj kávovú;) a ľadové kafčo s čerstvou vanilkou ti urobím u nás doma. Môže?;-)
      "...do hlavy griotka, rum, olé!..."
      Vivi? http://www.youtube.com/watch?v=Sc5owe_AUOk :-)

      Odstrániť
    2. Dobre, dobre, už ostaněm...a budě to navždy. ;-)
      Ó, Zuzka, Iván a moje pestrobarevná cikánská sukně...to se hodí do-ko-na-le. Zlatá♥!

      Odstrániť

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...