štvrtok 2. mája 2013

Niečo staré, niečo nové...

Ach nie, nevydávam sa. Len bilancujem apríl.:) Čo pribudlo, čo sa minulo, čo mi urobilo (obrovskú) radosť, za čím budem smútiť, čo si určite dokúpim a na čo sa teším. Chcete sa pozrieť?:) Tramtadadá!

Ó, šaty! Utkané z jahodovej peny... Nebojte, nepreskočilo mi. Len mi odteraz pri pohľade na nové pink šatičky z Reserved vždy prídu na myseľ tóny Deža Ursínyho v piesni z filmu Neberte nám princeznú. K tým šatám hneď si dáme šminky a rúž, pohľad, čo patrí dáme, ovládam už. Cool retro!:-)

Skôr ale, než nakukneme do priesvitnej tašky, ktorá mi pomáha odniesť všetky moje aprílové nákupy, patrí sa rozlúčiť s tými, ktorí sa pomíňali, no dobre slúžili: zľava hydratačný sprej na tvár Oxygen Boost, dve kozičky - jedna zo sprchového gélu, druhá z telového mlieka, figový sprcháč, milovaná micelárna slečna od Avéne♥, zázvorový telový olej Swedish Spa, najčiernejšie mydlo Nubian Heritage, krém Bioclinic v červenom skle a detské vlhčené obrúsky z DM. Raz si vás všetkých kúpim znova, pá!
Ale najskôr snáď spotrebujem veci nové, aprílové... zľava: ružové jahodové šaty:), malinový sprcháč, modrý čistiaci gél na tvár, letný sprej Amazonia, vlhčené obrúsky Babylove a Nivea, opaľovacie mlieko Sundance a Aussie šampón aj trojminútový zázrak. No a do prednej línie sa dostali zľava títo: medový očný krém, pomarančový balzám na pery v plechovke Balea, zeleno-strieborné sérum na mihalnice od Oriflame, termálna voda v spreji od Avéne (áno, tá z ELLE), pusinkový prsteň, rybičkové holografické náušničky, krémový poklad na líca od Alverde, malinké kamienky na nechty, mrňavá "teeny-weeny" špirála Bottom Lashes od Clinique v krásnom, prenádhernom obale, očný krém s kozičkou a medový balzám na pery v tube od Bione. Uff, kto dočítal až sem, mal by dostať nejakú cenu.;-)) Cením si to!:)

Ale, ešte chvíľočku ostante prosím, ešte nekončíme...

Totiž nikdy a nijako, ani v tej najsuperskejšej objednávke, ktorú ste urobili na nejakom e-shope, v tom najkrajšom obchodíku, v ktorom ste boli na veľkom nákupe, ani v sne, ktorý sa vám o nejakom balíčku sníva, si nepredstavíte toľko úžasností, najmilších vecičiek, radosti a dokonalosti, ako nájdete v darčeku, ktorý vám pošle niekto taký úžasný, najmilší, radostný a dokonalý;-) ako mne. Vi(vi)ete?♥ ;-)

 ...a ja som teraz šťastná a veselá, ako černoušek z červenej Lucaffé:-)


♥♥♥
Apríl...bol si úžasný.


12 komentárov:

  1. Vivinka je šťastná a jde si článek přečíst znovu a pak ještě na dobrou noc před spaním a určitě i zítra ráno! ♥♥♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja z tej Vivi raz odpadnem!
    To je neskutocne zlaticko ♥
    ..a tym sa odhaluje, ze niekto Vie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. A od koho je ten balíček?Jsem jediná, kdo to nepochopil?:)
    M.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Od milej Viví z Vintageblogu;-))

      Odstrániť
    2. Že mě to hned nenapadlo!:)Vivi je pojem a ty její věcičky jsou přímo rozkošné!Vy se znáte osobně?Přeji dobrou noc.

      Odstrániť
    3. Naše priateľstvo je síce virtuálne, ale ako vieme - Vivi dáva osobnosť a osobitosť do všetkého.:) A potom my, ktorí na jej krásny blog chodíme, máme vďaka tomu pocit, akoby sme ju poznali aj osobne... snáď odjakživa:-))
      Peknú dobrú noc prajem aj ja♥

      Odstrániť
  4. Jůůů! Čo toto? Takové rozkošné diskuzní vlákno! Vivinka je šťastná a jde si všechny komentáře přečíst znovu a pak ještě před obědem, před spaním i zítra ráno. ;-) ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  5. roztomile saty! ocakavam aj fotku v nich:o) a ten kremik v cervenom skle, ktore je podla mna paradne, mam tiez a uz mi dochadza, si s nim spokojna?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj Kristy!:) Foto:D Zlatá si:-)
      Krémikov v červenom som minula už dve balenia po sebe, a musím povedať, že som bola ma-xi-mál-ne spokojná:) S balením (samozrejme;), s vôňou (ktorá je veľmi špecifická), s konzistenciou - pre mňa tak akurát - ani nie mastná, ani nie úplne ľahká/vodová; je šikovný na cesty, lebo je krémom denným aj nočným, no a hlavne: naozaj zafungoval. Spolu s micelárnou vodou Avéne urobili mojej pleti výbornú službu:) Až tak, že už vlastne ďalšie balenie ani nepotrebujem... Dúfam, že podobnú službičku robí aj u teba:)) Podľa mňa podarená to vec:)

      Odstrániť

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...