utorok 14. mája 2013

Pekne sa tá moja kozmetika vyfarbila...

Stojac si na rôznych miestach, v rôznych kútoch a poličkách, tvária sa, akoby nič. Miešajú sa s inými produktami iných farieb a nie je tak úplne zrejmé, ktoré farby tu hrajú prím a vytláčajú tak farby ostatné. Ešteže mám štyroch malých špiónikov, ktorí sa vedia dokonale maskovať a meniť farby ako takí malí chameleóni, a tak preniknúť do tajov kozmetickej farebnosti bola pre nich hračka. A že ich to bavilo! :-)

. . .
ŽLTÁ


Zdá sa (podľa dnešného vyšetrovania), že tejto žiarivej, slnečnej farbe a jej odtieňom dominujú patlátka na pery. Na zozname sú hneď štyri. Ale nechceli ani za svet prezradiť, čím to je. Mohol im malý gumený špión aj po hlave skákať. Vypočúvaní boli: kakaové maslo v tyčinke Cococare, očný krém v tube, púder na nôžky a detský olej Oriflame, medová výživa na pery od Bione, práškový pleťový peeling Optimals a okrúhle balzámy - citrónový The Body Shop a pomarančový Balea. Žltý špión je nadšený...

. . .
MODRÁ


Títo tu mali aspoň nejakú farebnú logiku a zachovali si svoju tvár. Chladivá tyčinka na oči, čistiaci pleťový gél či hydratačná maska sú celkom vhodnými kandidátmi práve na tieto studené, vodné  modré odtiene. Ovocný deoš vpravo sa do modrej zostavy zaplietol tiež, no jeho úmysly nám zostali neznáme.

. . .
ZELENÁ


Podľa priebežných predbežných správ malo byť zelených účastníkov tejto farebnej špionáže najmenej zo všetkých. Každé vyšetrovanie však môže skončiť nečakane a prekvapivo. Len sa pozrite na ten víťazoslávny úsmev žaby špiónskej, keď sa jej podarilo zadržať hneď šesť podozrivých. Menovite zľava: čajovníková tyčinka, toaletná voda Amazonia, maska na vlasy MacadamiaOil, deosprej s uhorkou Dove, odličovacia emulzia od Ryoru a prírodná riasenka Organic Wear s dokonalým maskovacím dizajnom.

. . .
RUŽOVÁ


Naopak, tých ružových podozrivých sa očakávalo najviac. Môžete veriť a nemusíte, ale na predbežné vypočúvanie sa nakoniec podarilo doviesť len týchto: v zadných radoch - guličkový púder Dreamy Moments od Oriflame, lesk na vlasy HairX, pleťová maska Time Relax a balzámy na pery: jeden od L´Occitane, druhý Bi Mat Cay. No a vpredu sa z celej situácie načisto zložil ružový štetec od Samanthy Chapman (tí Angličania tuším nemôžu chýbať v žiadnej špionážnej hre). Špiónovi opäť nechýba úsmev.

. . .
ZELENORUŽOVÁ


No a toto už je kombinácia farieb, ktorá zasa zaručene vyvoláva úsmev mne, nech ju nájdem kdekoľvek a na čomkoľvek. Šťavnatá, veselá, odvážna a neobvyklá. Zadržaných podozrivých (Benefit, Oriflame a Maybelline) okamžite prepustím, ak mi na toto leto dokážu zohnať jedny  krásne zeleno-ružové šaty.:-)


MAJTE SA ČO NAJFAREBNEJŠIE!


P.S.: Pri špionážnom zásahu ani následnom vypočúvaní nebola zranená žiadna kozmetika (ani špióni).



10 komentárov:

  1. neskutocne som sa pobavila pri citani clanku aj pri prezerani si spionov:o)) u mna jednoznacne vyhrava spion cislo 3:o))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dobrý výber Kristy!:-)) Ten jeho kukuč fakt nemá chybu :D
      Kujém;-)

      Odstrániť
  2. Dandelijonko, to je prostě nes-ku-teč-né, co ty dokážeš! Jak si umíš hrát, jak nás dokážeš zabavit, jak krásně (překrásně!) fotíš, jak blbneš a dovádíš...a za to všechno jsou tu pro tebe tři důležitá slova (pššššt)...Tvá Vivi
    PS: jsem tak ráda, že zvířátka jsou u tebe v bezpečí, a že se úžasně zabávajú; já věděla, komu je mám dát ;-).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Viví, Vivinkó, veď nebyť malých špiónikov od teba, tento článok by nevznikol:-))) Ako by som bez nich vystopovala, ako to vlastne celé je;). To ja sa musím poďakovať, že mám u seba takých milunkých a do akcie odhodlaných pomocníkov:D ♥
      (ale podľa výrazu ich tváre to fakt (zatiaľ) vyzerá, že je im u mňa celkom dobre... xi. Sú to miláčkovia:). :-**

      Odstrániť
  3. Skvele to je! vyborny napad! :) Very funny :)
    Ti mali farebni su perfektni... :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jupí, ďakujem Tini!:) A ja som si hovorila, keď som to písala: "...bože, čo mi na tento článok povedia..." :D

      Odstrániť
  4. Ty máš vždy tak nádherné fotky! Hneď mám pri učení krajší večer :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kesii, ďakujém!:) Tak to by som ti mala poslať pár malých farebných špiónikov, aby to učivo preskúmali za teba;-)).

      Odstrániť
  5. KRáSNY farebný članok ten balzam na pery od balea je super pekne vonia ako džus :)) Romy

    http://aj-ro-na.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Romy:-)) Áno áno, Juicy Orange od Baley je taký cukríkovo-džúsikový:)

      Odstrániť

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...