utorok 4. júna 2013

Mám taký sen...

Leto neprichádza, no ja mám chuť snívať. Síce nie na pláži, kde cez prižmúrené viečka vidíte oblohu, ani pri rybníku, kde žaby majú každý deň koncert a tú jednu čajku, čo nad ním (nimi) stále krúži, už dôverne poznáte. Niekedy je ale veľkým prekvapením spoznávať aj sám seba. Keď som dnes u Natálje narazila na TAG Before i die, do pár minút som klikala na weheartit.com a hľadala "to svoje". A našla...


Celý deň si maľovať. Neumývať palety ani štetce, nezatvárať farby viečkom (ako mi vždy s dobrým úmyslom radila mama, no mňa to strašne nebavilo a vyrušovalo pri tvorbe:), poriadne sa zaprplať a nepozerať pri tom na hodinky.

Mať čiernobiele šiši fotky z kabínky je snáď len filmové klišé. Alebo ich naozaj niekto máte? Ak áno, závidím:). Vždy ma zaujímalo, ako by som sa pri takom fotení tvárila... Snáď dostatočne šiši;-).

Raňajky do postele znejú ako tá najromantickejšia vec. Tak prečo si ich dopriavam tak málo? Musím napraviť, mu-sím! Omrvinky v posteli síce nie sú nič moc, ale dať si croissant opierajúc sa o mäkký vankúšik, mmm... to by šlo:-).

Ha ha ha... ;-)))

Nech je ice cream date čokoľvek, chcem to. A chcem ísť na to zmrzlinové rande s niekým, kto sa nebojí dať si milión trilión kopčekov, jesť ich lyžicou, vyskúšať nové príchute a zisťovať, ktorá zmrzlináreň v meste je tá naj:-).

...nájsť a nepustiť...♥

...dostať a nepustiť...♥

Ó áno. Kohútik jarabý zahratý jedným prstom mi (už) nestačí. Chcela by som viac, chcela by som to vedieť, už od detstva. Asi pred rokom sme si prešli časmi, kedy som (v hlave) presúvala našu veľkú bielu knižnicu a nahrádzala ju klavírom...;-) Ale potom ma tuším zastavilo, že nepoznám noty, hmmm...:)) Škoda, snáď raz sa v byte nájde miesto pre malý klavírik a v hlave pre noty a huslové kľúče;-).

Kto by nechcel?! ♥

Široké cesty, auto bez strechy, vietor vo vlasoch, na očiach retrobrýle a v autorádiu vypaľovačky...

Honosné, staré budovy, obrovské, magické knižnice, kampusy, iný školský systém, stovky zaujímavých odborov, pred školou stánok s kávou, ktorú si ani nemám ako odniesť, lebo mám ruky plné múdrych, ťažkých kníh...aaach♥.

Prírodné úkazy ma fascinujú. Stáť jednou nohou pod okrajom mraku, z ktorého prší, a tou druhou byť v suchu. Nájsť koniec (alebo začiatok?) dúhy... Myslieť si, že keď je spln, ktorý pozorujete zo záhrady, pomôže, keď urobíte pár krokov smerom k nemu, "bližšie k mesiacu" a uvidíte ho tak lepšie:). 

Posledná foto už nie je z weheartit, ale z (môjho) reálneho života. O to snáď bude reálnejší aj text na nej:). Stačí sa neprestať tešiť zo snehuliakov, z pletenej čapice s domčekmi alebo z toho, že ste na ceste zbadali kráčať oproti vám nejakú milú a veselú tvár...

:o)

5 komentárov:

  1. Krásne priania a veľmi dobre vybraté fotky :) Vo viacerých som sa našla aj ja, len ten klavír by som vymenila za gitaru! Na to sa chystám už veľmi dlho, tak snáď sa tieto prázdniny do toho už pustím! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Najmilšia Kes, tak to je perfektná správa, že okrem Hello Kitty máme spoločné aj ďalšie veci či sny:), a raz si spolu zahráme nejaký song, ok?;-). Držím palce, tvoj prázdninový plán znie výborne!:)).

      Odstrániť
    2. Dobre, platí! A bude to najlepší song ;)

      Odstrániť
  2. Milý Dandíčku, vybrala jsi krásně, inspirativní fotky a všechno to do sebe zapadá jako do barevné mozaiky. Všechno je tak zlaťúčké ako jsi Ty!
    PS: čo ta Kesa a váš song? Tomu som sa velmi nepotěšila, lebo v kapele Luci&Luci už nie je miesto! :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ejha, ja som vedela, že ma Vivi pristihne!:DD
      Čo tak ice cream date, cute kissing in a photobooth:D a potom divoká jazda down the route 66?;-))
      Nájsť a nepustiť!♥
      ;-)

      Odstrániť

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...