sobota 3. augusta 2013

Nočné kúpanie

Pokročilá nočná hodina a v kúpeľni sa zasa dejú veci... Všade horúco a nehýbajúci sa vzduch sa dýcha len veľmi ťažko... Predstava nočného kúpania dáva celej noci zmysel a punc dokonalosti... Lenže, ako to už občas v reálnom svete chodí, nepôjde o kúpanie sa v rybníku za osvetlenia hviezd v spoločnosti +1... Nočné kupko si pod ťarchou teplého vlhkého vzduchu vyprosíkali títo tu. Ale ich je! Kto ich všetkých poumýva? Žeby jeden o druhého? Len aby som im vlások neskrivila... Bude to chcieť nežnú ruku, teplú vodu a pár mydlových bubliniek zo zeleného tea-tree-oil mydla.

Trošku ich poláskam a poískam v dlani, pomačkám na tých správnych miestach a dočista očistím od ťarchy mejkapu a dní, ktoré sme spolu v poslednom čase zažili.

Predstavovali si asi chladnejšiu teplotu vody vo svojom bielom bazéne, 
ale s ňou by z nich neboli po okúpaní takí čistučkí a voňaví fešáci.

 Chudák Blush brush, je na rade... kým Multi task a Stippling už sa sušia na brehu.

Ale nakoniec to hrdinsky zvládol, zbavil sa nánosov sypkého púdru a je pripravený na nové pokyny hneď od zajtra. Možno dostane za úlohu poradiť si s bronzerom. A na púder si pre zmenu vyžiadam toho pána v strede. Hm-hm-hm... uvidím ešte, ako to celé bude... V takomto zložení by bol potom osud toho vľavo spečatený - krémová lícenka.

Nočné kúpanie si, samozrejme, nikdy nemôže nechať ujsť ani okolitá zver. Najmä koala. A keď vám poviem, že mi po izbe práve začala lietať lienka, uveríte? Ani sa vám nečudujem...;-)

 Toto štetcové kvarteto vyzerá, akoby si chcelo na to mydlo zahrať. A tak sa zahrám ja s nimi a poriadne ich tým mydlom vyumývam. Hlavne Shading brush (druhý nástroj zhora) to nutne potrebuje. Je to totiž výborný hráč na bronzové Color Tatoo a pre zachovanie svojich kvalít potrebuje častejšiu opateru a údržbu.

Ale teraz už *dobrú noc*.
Ráno nás čaká nový deň a nová možnosť namaľovať si krajší svet;-).


8 komentárov:

  1. velmi pekne si spracovala clanok.. okolita zver si to nenechala ujst.. este som nevidela taky pekny clanok o prani stetcov :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Až sa koala začervenala za kúpeľňovým závesom;-). Má totiž pocit, že k článku tiež prispela:-). A keď je správna zostava, aj z prania môže byť zábava:)).
      Ďakujem Dorotka!♥

      Odstrániť
  2. Mojich miláčikov to tiež už čaká, avšak tí sa kúpu radšej cez deň :) Byť ale nachystaní na ďalšie skrášľovanie hneď ráno tiež nie je zlý nápad!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :-) U nás už bol na kúpanie veru najvyšší čas. Najradšej by sa hodili do umývadla už skôr, ale celý deň nie a nie ma presvedčiť:P.
      Tak uvidím ráno, ako sa predvedú;-).

      Odstrániť
  3. Milý Dandíku, do takového bílého bazénku, do takové krásné kúpelničky bych se k rozčepýřeným štětcům hned přidala a tvojí péče s mýdlovými bublinkami z tea tree oil mýdla si užívala. ;-) Zdá se mi to nebo je to pravda (?)...slyším už napouštění vany? ;-)
    S láskou Tvá Vivi

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vivinko, ty máš ale superské ušiská!:D
      To se ví, že keď sa Viví nahlási na návštevu, rozoznejú sa zvony a z kohútikov nepotečie voda, ale šampanské;-)). Takže bublinky (nielen mydlové) sú už nachystané!:-* ♥

      Odstrániť
  4. Och! Nikdy som nepocítila takú silnú túžbu stať sa kozmetickým štetcom! :D krásne si popísala takú bežnú činnosť, veľa sa mi u teba páči :)
    a tá koala ! Dostala ma (len čo na to ľudia, keď si budem spievať "I should be so mucky (mucky. mucky. mucky)" :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bashi, byť v budúcom živote kozmetickým štetcom - to je nápad!:D Nejakým pekným, huňatým, mmmmm...;-)) Ďakujem za veselý komentár a daj mi pls vedieť, čo ľudia na tvoju "koaliu pieseň"...;-) Som si totiž istá, že už si ju zvesela spievaš:P.
      So mucky!:D

      Odstrániť

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...