piatok 16. augusta 2013

Rapsberry rapsody alebo deň ako malina

Táto malinová rapsódia mohla sa písať až v pondelok. Pondelok totiž býva môj lakovací deň. Deň, v ktorom novou farbou štartujem celý týždeň. Či bude pestrý, či pastelový, či prebehne hladko, alebo bude trošku drsnejší;-). Ako pieskové laky od Gabrielly. Áno, to všetko by sa ukázalo až v pondelok, keby... keby mi do cesty nevstúpili tie maliny.


Keď totiž objavím a kúpim nový lak, do žiadneho pondelku sa nečaká. Lakuje sa okamžite, malíček obvykle hneď pred obchodom;-). Čo ak by bolo treba vrátiť sa pre ďalšie farby? A poviem vám - vrátila by som sa. Keby môj vysnívaný odtieň Princess nebol (ó-bože-prečo-zrovna-on??) vypredaný.


O malinovom odtieni Rapsberry som však dovtedy netušila, že ho tak veľmi chcem a potrebujem (a budem milovať). V mojich rukách skončil najskôr len ako "náhradník" za Princess, ale už malíček nalakovaný uprostred námestia svietil do ďaleka a avizoval, že pôjde o výnimočný vzťah:-).


Malinový, šťavnatý, svieži, najletnejší z letných.


A že spolu s ním a tým najšťavnatejším mätovo-malinovým sprcháčom a osviežujúcim telovým sprejom od Oriflame zažijeme krásne a voňavé malinové dni


Je prekvapivý a odvážny, na slnku žiarivý až neónový, na (niektorých) fotkách striedmejší.


Ale stále na zahryznutie.
Svoju silu a intenzitu na vás rozbalí až vonku a keď si budete (doma) myslieť, že máte na nechtoch len jemnú lososovo-ružovú, vonku na slnku vás nadchne, oslepí, ohúri:-).


No povedzte...


...nenosili by ste ho na rukách?



38 komentárov:

  1. Odpovede
    1. Jééé:-). Ale občas ma ten foťák vie aj riadne potrápiť (alebo ja jeho?;-)) Nie je to niekedy žiadna malina...:)
      Ďakujem Mila!♥

      Odstrániť
  2. ooooo... najúžasnejšia farba najchutnejšieho ovocia na svete (aj s tými hrudkami úžasnými, ešte keby po malinách voňal, tak odpadnem :-p) ... už zhľadúvam, kde sa k nemu v berlíne dostanem.
    som práve vo fáze dávania dokopy mojich slabých a lámajúcich sa a mnou poohryzávaných pazúrov... tak nieto lepšej motivácie!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to je motivácia numero uno!:) A keby ten lak fakt ešte aj voňal, odpadnem aj ja:D.
      A.G., o jednom (snáď ľahko dostupnom) "malom zázraku" na poničené nechty písala nedávno Labradoora: http://www.labradoora.com/2013/07/miss-sporty-nail-expert-strong-growth.html a videla som niečo podobné myslím aj od Rimmelu:).
      Stop obhryzkávaniu a teším sa na správy o tom, že malinový lak už tiež "na rukách nosíš" ;-)).

      Odstrániť
    2. Dík za tip :) veru z tej miss sporty edície niektoré kúsky mám- aj ten, po ktorom nechty (a čipsy a oriešky a podobné rukami chytené jedlo :-p) chutia odporne, aby som sa kusať ani nepokúšala :D, ale tento ešte nemám... vitamínky nezaškodia, dnešná misia je jasná- drogérka a všetky laky doružova sem!

      Odstrániť
    3. Ou jé - čipsy s príchuťou Miss Sporty? Nič moc veru:D.
      Amen to that, tvoja dnešná berlínska misia znie výborne, hneď by som sa pridala;-). Nič ružové by nám neušlo. Do útoku!

      Odstrániť
  3. Ježiš, ten lak je božžííí! Tenhle odstín se fakt povedl, je jedinečný.

    PS: Jaká byla snídaně:-)?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hihi, Luc, raňajky boli výživné - oškvarkový pagáčik:D alebo skôr pagáčisko;-). A tá naša "vylepšená" Hollandia nakoniec až na večeru, no...;) a musím povedať, že supeer, žiadny problém, žiadna nechutnosť:D. V tom jogurtovom nápoji sa to asi tak rýchlo nerozpustí, a tak to pomedzi zuby ešte trošku chrumká:). Odporúčam. Hollandiu aj lak;-).

      Odstrániť
    2. Tak to jsem moc ráda a sama to musím zkusit:-)

      Odstrániť
    3. Zlatá:), som rada, že si sa ozvala! Predstav si, chcela som ti dnes večer hneď po ochutnávke napísať/dopísať výsledok, ale nechcela som ťa otravovať s mojimi dojmami:D. Takže - ako sa hovorí - ďakujem za opýtanie:-). A za zdravý tip(-top:).

      Odstrániť
    4. Já jsem na Tebe myslela už ráno:-D
      Jsem ráda, že chutnalo, že to nepoputuje do záchoda:-D

      Odstrániť
  4. ten lak aj keby sa mi nepacil, tak sa mi z tvojich fotiek aj tak musi pacit :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak tomu hovorím neodškriepiteľná logika;-). Ďakujem moc!:)

      Odstrániť
  5. Máš opravdu moc hezké fotky :) A i když jsem původně byla spokojená se svou trojicí Intense Coral, Mistero Grey a Princess, tak začínám přemýšlet i nad tímto malinovým :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Téda, taká trojica by sa mi páčila;-). Ale bez tohto letného malinového by im predsalen mohlo byť trošku smutno:), takže odporúčam aj ten. A ďakujem!:)

      Odstrániť
  6. Dandi mila,
    len ty vies o lakoch- takej malej milej málopodstatnosti napísať takto.
    Tento odtien je skvely a o to viac sa mi paci, ze vyzera ako dvojnik mojho Meet me at Coral Island ;) Az na ten pieskovy efekt, ktory zatial u mna nepochodil.

    No uplne najpodsatnejsie je, ze na tvojich ruckach by akykolvek lak vyzeral dobre...nechcela by si byt "rukovou" modelkou? :D ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tin, si späť!:) Už som myslela, že ťa budeme musieť ísť hľadať (stretnúť) na nejaký Coral Island;-). V nepodľahnutí pieskovému efektu ťa rada podporím, aj ja som ho dlho odbíjala, a teraz som v tom až po uši. Ale len s niektorými odtieňmi;).
      Jéj Tini, takú kariéru už mi chystala aj moja polovička:D vraj "modelka rúk" :P chichi.
      Zlatá si, ďakujem!:)♥

      Odstrániť
  7. to je dokonalý!!! :) plánuju si koupit princess ale ted už i tenhle :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Nik a vítam novú čitateľku!;-)
      Po Princess srdce piští aj mne, snáď sa tu (v mojej zbierke aj na blogu) tiež raz objaví:-).

      Odstrániť
  8. Ach, pozrela som si celý tvoj blog a žasla som :) Nad tým, ako ku všetkému krásne píšeš a ako si dávaš záležať na fotkách.
    Tieto sú jedny z najkrajších aké som na všemožných blogoch videla.
    Teším sa na každý tvoj nový príspevok, a keď ho náhodou nebudem komentovať, to znamená, že sa kochám fotkami :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ♥ Veronika, ďakujem ti za všetky krásne komentáre, ktoré som tu dnes od teba objavila a urobili mi obrovskú radosť!:-) Aj tichučký čitateľ sa počíta;), hlavne, ak je tu rád, spokojný a kochajúci sa:-).

      Odstrániť
  9. Ty fotky jsou dokonalý! A lak samozřejmě taky, i mě si Stars získaly a taky jsem bohužel Princess nestihla. :'(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Romanka:), a ten svetlunkoružový Princess musíme bezpodmienečne niekde zohnať ;-)).

      Odstrániť
    2. Děvčata, u nás jich bylo minulý týden v Tetě dostatek, tak kdybyste chtěly, klidně mi písněte ;) Ale bohužel na Slovensko to vyjde s poštou jednou tak dráž :(

      Odstrániť
    3. Jéé, Cácorka, ty jsi tuze milé děvče!:-) Ďakujeme moc za takú parádnu ponuku! Keď mi bez Princeznej bude aj naďalej smutno, určite sa ozvem;-)).
      Si zlatá!♥

      Odstrániť
  10. nádherné fotky, lak aj nechty super♥

    http://lifewithstylebysaj.blogspot.sk/ (na mojom blogu práve prebieha giveaway, pridaj sa ak chceš:)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Nádherné fotky! Tvůj blog mě moc zaujal, odteď budu sledovat :)

    anesagill.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Milá Anesa, nová čitateľka = nový dôvod na malú oslavu;-). Ďakujem!♥

      Odstrániť
  12. Jééé, to jsou krásné fotky... A ten lak je prostě boží, tak zrovna tenhle nějak uniknul mojí pozornosti, jak je to možné?! Ta barva je nádherná. A Tvoje malinové fotky jsou prostě dokonalé. Přidávám se k pochvalám, tak krásné a originální fotky jsem na žádném jiném blogu opravdu dosud neviděla. Jsem moc ráda, že jsem Tvůj blog objevila, je to pastva pro oči a zároveň také moc příjemné počtení:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Janička milá, to je tak příjemné počtení v sobotu po ránu!;) Ďakujem Ti moc, mám z toho radosť prevelikú, že sa ti u mňa tak páči:-), a tak ťa u mňa vítam a prajem príjemné čítanie!♥

      Odstrániť
  13. Milá Dandelijonko :-) Tak jsem si včera koupila malinovou GS, jupí :-) A to jen díky tomu, že mi ujel autobus a další jel až za 20 minut, tak jsem se šla ještě projít do Rossmanna :-D No a poslyš, já mám pocit, že to je snad jiný lak! Je to 05 Raspberry?! Ten můj je sice úžasný, ale prostě se mi zdá, že to nemůže být ten, který vidím na Tvých fotkách. Ten můj je mnohem výraznější, tmavší a prostě řekla bych až křiklavý. A to jen v jedné vrstvě. Jak říkám - super a jsem nadšená, že ho mám, ale když já chci i přesně takovou barvičku, jakou vidím na Tvých fotkách!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jani, je to on, ten beťár a chameleón Rapsberry. Predstav si, aj mne sa zdal na každom blogu, kde som ho videla, zakaždým iný, až som rozmýšľala, či mám "ten istý". Ako som písala, doma na mňa pôsobil lososovo ružovo, a vonku na slnku ma až oslepil svojou výraznosťou:). Má až neónový charakter (ktorý sa trošku nešikovne fotí, lebo na fotkách neukáže svoju pravú tvár), ale dúfam, že sa aj tak máte radi, mrzelo by ma, keby si kvôli mne a zmeškanému autobusu:) kúpila lak, ktorý by nebol to pravé malinové;-).

      Odstrániť
    2. To určitě ne, nádherný je a užívám si ho. Sice je to spíš letní barvička, ale to mi nevadí, ráda si rozsvítím i podzimní den plný mlhy, jako byl třeba právě ten dnešní :-) Velkou radost z něj mám každopádně.

      Odstrániť
    3. Tak to mám radosť! :-*
      P.S.: "Podzimní den plný mlhy." ...to znie proste krásne:-).

      Odstrániť
  14. Jéé můj nejoblíbenější :) máš úžasné fotky :) hned mám chuť na ty maliny :)))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Milá Jane, sladké maliny by som si dala hneď! tiež;-). Ale keďže ich teraz asi ťažko zoženiem, bude mi stačiť aj tento sladký komentár od teba:-). Ďakujem!

      Odstrániť

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...