piatok 8. novembra 2013

Princ a Večernica

Ako z rozprávky. Taký je aj ďalší z pieskových lakov od Gabrielly a ja som už načisto presvedčená, že značka Gabriella Salvete v skutočnosti nie je kozmetickou značkou, ale piesočným kráľovstvom. Kde každá vežička jeho paláca je zdobená iným odtieňom týchto nádherných a hviezdnych lakov, kde dvorné dámy majú dokonalú manikúru, kde je každý večer honosný večierok hodný princeznej Večernice. Iba tak by sa dal vysvetliť nadprirodzene krásny obsah fľaštičky s menom Mistero Grey...

Žiari ako drahé kamene, trbliece sa do ďaleka. Celé kráľovstvo by dokázal rozsvietiť.

Svoj hrubý, šedostrieborný povrch so skôr matným efektom nádherne dopĺňa niekoľkými väčšími trblietkami, ktoré sa pri lakovaní na každý spanilý prštek dostanú v dokonalom množstve a pomere. Vytvoria tak obraz luxusný a nevídaný.


A na slnku alebo dopade svetla na ruku dvornej dámy, alebo samotnej Večernice, zalesknú sa ctené nechty, akoby boli posypané strieborným čarovným (nechcem znova prízvukovať, že rozprávkovým) práškom.


Také nechty potom vyzerajú, akoby si parádivá "dvoranka" prsty namočila do striebornej studne. A vytiahla z nej trblietavý, žiariaci, úchvatný poklad. Tá studňa si neoddýchla od chvíle, čo ju v tom kráľovstve udatný princ pre svoju Večernicu vykopal.


No nechodí sa k nej po vodu, ale po drahé kamene, rozomleté a ukryté v sklenenom poháriku.

Nedá sa z neho piť, ale tá krása je taká dychberúca, okúzľujúca a jedinečná, že na nejakú vodu by si pri tej studni žiadna parádnica túžiaca po trblietavom šťastí, ani len nepomyslela.

Každá do studne nakúka, nakláňa sa a dúfa, že je v nej ešte dosť toho tekutého piesku s fialkovým podtónom, a že jej na tri vrstvy, ktoré si pre dokonalý efekt zaumienila, vystačí.

A že keď na kráľovstvo padne večer, zavrie svoju vzácnu fľaštičku, nasadí ligotavé náušnice a vytratí sa pod rúškom tmy. Kam? Ako to už v rozprávkach býva, nie všetko je prezradené a príbehy sú často opradené tajomstvom. Žiadnym tajomstvom však neostane, že lak Mistero Grey je hodný kráľovskej pokladnice i kráľovského titulu. Pasujem ho teda za rytiera v zbroji žiarivej.♥



36 komentárov:

  1. Je to krásavec, o tom niet pochýb! Ja mám zálusk na jeho kráľovsky modrého kamaráta, ale ešte som nemala tú česť stretnúť sa s ním na pulte v drogérii :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Teeeda, ty si rýchla!:-) Ty by si isto bola pri zázračnej studni prvá;-). Ale musím sa k nej poponáhľať aj ja, lebo presne na toho kráľovsky modrého kamoša mám tiež poriadny zálusk!:D ;-)

      Odstrániť
  2. Efekt pískových laků se mi líbí moc, ale to odlakování je peklo! Já vím, jsem netrpělivá, ale prostě na to nemám nervy, proto jsem svoje dva poslala dál. Ale kochat se můžu, že. Navíc u tvých nádherných fotek se člověk pokochá rád :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Si zlatá, M., ďakujem!;-) A mať nablízku niekoho, kto tieto krásne laky rozdáva ako ty, to musí byť hotové šťastie:-). Mne sa tie laky tak páčia, že som ochotná podstúpiť aj ťažšie odlakovávanie, lebo ten niekoľkodňový efekt na nechtoch mi to dostatočne vynahrádza. Priznávam - podľahla som im načisto. :-)

      Odstrániť
  3. Máš tak úžasné fotky <3 Je tu u tebe kouzelná átmosféra

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jéj, ďakujem ti Kristine!:-* Budem sa teda snažiť, aby sa mi odtiaľto nikdy nevytratila.:-)

      Odstrániť
  4. Já tyhle pískové laky zbožňuju! A ani to odlakování mi nepřijde tak hrozný... :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež som prvýkrát očakávala odlakovávaciu katastrofu, ale nenastala.:-) Aj ja ich zbožňujem, som rada, že sa zhodneme!:-)

      Odstrániť
  5. tieto laky čim ďalej tym viac vidim na blogoch pekne su

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Máš pravdu Roumí, sú na každom blogo-kroku:-), ale myslím, že si to aj zaslúžili (svojou krásou a kvalitou:-).

      Odstrániť
  6. Nádherne rozprávkový! Presne ako tvoje písanie, rozprávka pre moje oči a dušu a vnemy :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ty moja Večernica ďaleká, ďakujem!:-* Čo by si ale moje oči počali, keby tu tvoje najmilšie odkazy nevídali? Nechcem ani pomyslieť. ;-)) ♥

      Odstrániť
  7. Odpovede
    1. Ďakujem moc! Som rada, že sa páči/páčia, naozaj!:-) ♥

      Odstrániť
  8. k tým tvojim lakom sa už nevyjadrujem (milujem ich s každým o niečo viac). Ale tie NÁUŠNICE!!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D ♥ ;-)
      Musím ti bohužiaľ oznámiť, že aj Mistero Grey URČITE potrebuješ do zbierky. Nedá sa inak. Je proste... ach!! Požičiam ti potom k nemu tie náušnice. :P :-*

      Odstrániť
  9. jedno slovo na tento článok - nádhera <3 :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ;-)) Si zlatá! A ja mám pre teba tiež jedno slovo: veľké ĎAKUJEM. :-)

      Odstrániť
  10. tento mám a bola to pre mňa jasná voľba, lebo je taký neutrálny, ku všetkému ide... no samozrejme, že nemám na to aby som si pokúpila všetky, a preto výber môjho druhého odtieňa bol neuveriteľne ťažký, no a keď sa zmierim, že pár ostatných nemám, oni si pridajú nové odtiene a ešte krajšie och, why?!?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Milá Lola, musím s tebou do bodky súhlasiť. Toľko práce, času a eur;-) stálo zohnať tie "naj" odtiene, a keď ich konečne mám, prídu s náložou nových odtieňov. Why?;-) No nič, zatnúť zuby a odolávať. Alebo nie?... ;-)

      Odstrániť
  11. Tak pekne poeticky si to napísala <3 jeden by sa divil,čo sa dá napísať o obyčajnom laku:D
    Pri spomienke na odlakovávanie obdobného laku som hned ale zabudla aj na tú poetiku a pospomínala si na všetky nadávky :D:D Neviem,ako tento,ale mne sa tieto laky sakra ťažko odlakúvajú:/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Berny:D, chúďa, to ma mrzí, že nadávky museli prebiť poetiku;-)), mne sa, chvalabohu, (tieto od GS) odlakovávajú lepšie, než by človek pri troch vrstvách čakal:-). Nabudúce musím dať teda typ na nejaký hladký, krémový... ale keď ja som teraz táák do týchto!:P Odpusťte;-).

      Odstrániť
  12. Uzasne zimni, pohadkove fotky! Krasne nafoceno!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Táni!♥ Áno áno, na zimu, keď napadne sneh, prituhne mráz alebo sa priblíži Silvestrovská noc, bude úplne ideálny, ten pravý:-). Proste prototyp krásne zimného laku (ale neodolala som vyskúšať ho už teraz;-).

      Odstrániť
  13. Krasne fotky jako obvykle! Strasne rada se k tobe chodim kochat :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jejo Lucy, tak to mám radosť! Zlatá si, to je (zvlášť pri lakovacom článku) pocta! Ďakujéém:-)).

      Odstrániť
  14. zrovna ho mám nalakovaný a nemůže se na něj vynadívat :)) na 100% ho v nejbližší době doplní další lak z této kolekce a uvažuji na aquamarinovým :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten pocit/pohľad dôverne poznám:-), tiež sa naň nemôžem vynadívať! On je krásny už vo fľaške...:-) Milá Jane, myslím, že sa pri nákupe ďalších odtieňov z tejto kolekcie určite v obchode stretneme;-).

      Odstrániť
  15. Keď sa tak pozerám na tvoje články o GS STARS, tak uvažujem, že si je naozaj všetky kúpim. Si neskutočná!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Beriem na seba plnú zodpovednosť. ;-) Ďakujem Renátka!♥
      P.S.: Prosím, ak ich teda pôjdeš všetky vykúpiť, necháš tam nejaký jeden odtieň ešte aj pre mňa? (napríklad ten nový modrý;-). Ten tuším stráášne potrebujem...;-)

      Odstrániť
  16. Krásný lak a hlavně krásné fotky, s těmi náušnicemi to je zajímavý nápad!!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To mám radosť Adrianka, náušničky sú síce večerné až slávnostné, ale Mistero Grey vlastne tiež, takže sa k sebe dokonale hodia;-). Ďakujem pekne!:-)

      Odstrániť
  17. Ty laky jsou výborné, jen ta výdrž zase....2.den a ošoupávají se na koncích, je to vidět :-/ achjo.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veronika, podľa mňa by sme mali menej pomáhať v kuchyni a pri domácich prácach, keď máme na rukách také hviezdne laky;-). To by nám isto vydržali dlhšie. Mňa sa ale, našťastie, držia laky STARS zubami-nechtami:-), a vydržia mi niekoľko dní, určite dlhšie než klasické krémové. Mať ho už na druhý deň ošúpaný by ma určite nepotešilo... ja si to radšej poisťujem troma vrstavami;-).

      Odstrániť

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...