sobota 23. novembra 2013

Už sa teším, až ťa otvorím...

Nech si veľký a či malý, nech si ťa odkladám a šetrím už nejaký čas alebo som si ťa práve čerstvo priniesla z obchodu, teším sa na teba. Až ťa po prvýkrát otvorím, načnem, použijem, rozstrihnem obal alebo odšróbujem viečko. Isto si budeme rozumieť.

Ach, slávny Guerlain. Ustrihnem rožtek na tvojom čiernom štvorcovom obale a ty ma nadchneš, prekvapíš, očaríš...
Splníš všetky sľuby o perfektnosti a ja budem vyzerať ako Natalia Vodianova. Tenue de Perfection. Hm? Sľubuješ?

Tvoje fialové viečko so zlatým lemovaním otvorím snáď až pod stromčekom. Tie farby by si to zaslúžili. Ale asi to nevydržím. Vôňa a príchuť čiernych ríbezlí ma nikdy nenechajú chladnou. Aj keby toto mal byť ten najchladnejší november. Musím.
Musím ťa otvoriť. Please, be Tender (Care)...

Hups... teba som, tuším, už otvorila (samozrejme, kvôli foto;-). Najbelší, najsnehovejší lak v celom distrikte. GS Enamel 148.
Na prvé privoňanie voniaš ako biela farba. A budeš tak, dúfam, aj vyzerať. ;-) S prvým snehom vyrazíme do zasnežených ulíc. 

A ako budem vyzerať ja, to bude závisieť od tohto nového žltého parťáka k môjmu staršiemu žltému fešákovi.
Je čas na poriadny blending (brush)Bdellium Tools ma tak baví! Myslím, že pri dvoch určite neostane(m) ;-). 

No ale, aby ste si nemysleli, že som nejaká taká, čo jej len otváranie kozmetiky robí radosť a za celý deň si nevypije (teda, sa nenapije;-), teším sa na zvuk otvárania tejto bezva-bezovej plechovky, na to šumenie, na tú bazovú chuť, na to najlepšie ovo-pivo široko-ďaleko. A nemyslím si to len ja. Vraj je vyladěno samotnými pijáky. Čestné, že to tam píšu. A naviac - pivo s kvietkami a šelmou na obale - to sa len tak nevidí. A nepije. Dajme si.;-) Nazdravie! Netrápte sa, že je ešte ráno. Alk. len 2,0. ;-)


13 komentárov:

  1. Ten bezový pardál je vynikající, to bych si klidně otevřela s tebou :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak hej!:-) Letím do obchodu dokúpiť zásoby (tak či tak som to mala v pláne;-), ale teraz viem, že musím dokupiť ešte, ešte óveľa viac:-). Teším sa!

      Odstrániť
  2. :D:D Ten novy tender care ma krasnu farbu :D Uz mi aj mama hovorila ze ma caka doma, vie ze ich zbieram :D (uz ich ani nepouzivam, ale vzdy sa tesim na nove:D)
    A teraz mam chut na radler :D

    macabre-moon.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Milá Moon, tomu neuveríš, ten môj ríbezlák je taktisto od mamy:-). Tiež vie, že ich zbieram;-) a som zvedavá na každú novú "príchuť". Na to by sme si mali pripiť (napríklad radlerom) ;-)).

      Odstrániť
  3. Doufám, že ještě nejste přepité, protože já se k Vám se svým elegantním a po bezu vonícím panem pardálem přidávám až teď, večer :-) A když vidím ten nový žlutý šťětec... - Dandelijonka, pojď, budeme s(e)i malovat ;-) Sklenku k přiťuknutí dává Niki :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Niki, darling, bez teba žiadny bazový večierok nemôže byť!;-) To je také perfektné, ako dnes najväčší úspech zožalo práve ono ovo-pivo!:-) Po nejakom Guerlaine nás pokukovať ani nenapadlo;-). A to je jasný dôkaz toho, že smäd a chuť víťazí nad kozmetickým priemyslom.:P
      Nazdravie Niki, som rada, že ste sa aj s elegantným pánom pardálom zastavili;-)).

      Odstrániť
    2. Ó a áno: poďme s(a)i maľovať!:-) Ešte musíme presvedčiť Vivi, nech ide s nami (aby nám požičala ten svoj krásny dnešný rozjasňovač...;-). To bude veľdielo, už to úplne vidím!:-)

      Odstrániť
    3. Náhodou, Guerlain nás zkrášlí po té propité noci, o tom žádná ;-) A když s sebou Vivi vezme i celou partu z těch nádherných retro krabiček od rozjasňovače a řasenky, bude pardálový malovací mejdan pokračovat dozajista ještě několik příštích dní (a až to skončí, uspořádáme výtvarnou výstavku ;-) Niki

      Odstrániť
    4. :D Tak to aby v Louvri začali robiť miesto na stenách! A nejaké to malovátko požičiame aj Mone Lise, ok?;-) Krásnu nedeľu!:-*

      Odstrániť
  4. S lakem od GS naprosto souhlasím, žádný není bělejší a nekryje hned v první vrstvě, i když velice rychle houstne...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to je presne tá (bielo-biela) vlastnosť, o ktorej som chcela počuť! Presne taký lak som hľadala. A zdá sa, že našla:-). Ale že veľmi rýchlo hustne, to je zasa presne tá vlastnosť, o ktorej som počuť nechcela... ;-) Tak snáď mi to nejako (napríklad svojou krásou) vynahradí. :P

      Odstrániť
  5. Vtipný :D Ten lesk na rty či co to je (to fialové) vypadá krásně.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Díky, B.!:-) Jj, tá fialová čači vecička je balzám Tender Care od Oriflame. Táto jeho fialová ríbezľová verzia je niečo pre moje (fialovú farbu milujúce) oči;-).

      Odstrániť

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...