streda 5. marca 2014

Pusinky

Bol to najskôr iba pracovný názov. Pusinky. Lenže ako inak toto nazvať? Poraďte... Ešte by bolo pár možností, napríklad pusinková závislosť, šialeneveľapusiniek alebo to myslí s tými pusinkami vážne?? No ja neviem, asi myslí... ale ešte si aj myslí(m), že za to všetko môže Lisa Eldridge, ktorá má doma v tvare červených pier tuším ešte aj telefónny aparát. Úžasné! Z takého telefónu sa ale musí volať! Ten motív je proste k zulíbání!♥ A moja pusinková zbierka sa k zulíbání krásne rozrastá... :-)

Najviac vybozkávaný z celej tej zbierky je ale rozhodne tento nový svetrík z F&F. Béžový s korálovými, ružovými a červenými pusinkami a malými ružovými gombíčkami. Nešlo sa doňho nezamilovať. Dala som mu pusu a bol môj. Tieto "letné svetríky" by ste v mojom šatníku hľadali márne. Mám dokopy asi tak... dva. Jeden tento a jeden s motívom farebných zajačikov. Hm, ktovie, či to o človeku niečo vypovedá... dúfam, že (iba) hravú povahu.;-) Ále čo, v lete sa s hravým oblečením pohrám rada.:-)

Spomínal niekto leto? Dúfam, že áno, lebo tento môj nový náhrdelník po lete vyslovene volá. Špúli pery a pekné počasie privoláva. No a zdá sa mi, že mu to zatiaľ celkom ide... :-) (a nebojte, nenosím to všetko naraz a nechodím po svete celá opusinkovaná;-). Všetkého s mierou, pusinky na krku budú najkrajšie k obyčajnému bielemu tielku. Juj, už sa teším! Cmuk!;-)

Alebo ten cmuk patril tomuto prstienku? Už sa tu raz v jednom článku o jarnom bozku na líčko predvádzal, ale ani tu - ako iste uznáte - nesmel chýbať. Stále platí, že je to (drzý) miláčik, a že najkrajší je na malíčku (aj keď on sám zas taký maličký nie je...).

Ha! A potom, že to nenosím všetko naraz. Som sa pekne prezradila... ale vám to prezdradiť môžem. Občas (asi) neodolám.

Ale ešte aj pusinkové náušničky? No tak ale to už je hádam moc. Buď on alebo oni. Asi skôr on. Prstienok. A k náušničkám si vymyslím nejaký iný outfit. Alebo opačne? Malinké červené pery k svetríku a prsteň radšej k niečomu inému? A čo náhrdelník?

Ach jaj, ale je to ťažké s tými bozkami! Ale jedno je isté: že na perách nesmie chýbať pekný rúž, nech už je outfit akýkoľvek. :-)

Bozkávam!

20 komentárov:

  1. Jedním slovem kouzelné. Moc děkuju za tip na svetřík, hned se mi rozzářil obličej, jak jsem ho uviděla. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Milá Deniska, tak to je odteraz svetríkove tajné prianie a poslanie: rozžiarovať tváre:-), ďakujem!:-))

      Odstrániť
  2. Dandelijonko, to je krásné! Já jsem pusinkový motiv už viděla i v Camaieu na jednom svetříku, ale ten tvůj se mi líbí víc :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jéj, Mili, ďalší tip na pusinkový svetrík? No ale keď hovoríš, že ten môj je krajší, tak som spokojná;-)), ďakujem, zlatá si!♥

      Odstrániť
  3. Zdravím Tě do pusinkového ráje, Dandelijon :-) Zrovna včera jsem (částečně) splnila Tvou-svou cleaní misi ve Fann. Částečně proto, že jsem sice všechny ty kouzelné lahvičky poctivě oňufala, všechny jsem si též (rovněž poctivě) nastříkala na papírky... ale jak se která jmenuje, to jsem si, nemehlo, na ty papírky nezapsala, protože jsem s sebou neměla tužku. Ale s čistým svědomím Ti můžu říct, že všechny parfémky včetně zelenkavého deště a šmolkově modré novinky (co teď za nic na světě nevím, jak se jmenuje) voní... čistě... jemňoučce... prostě tak, že co nevidět budu muset vyrazit na obchůzku znovu a znovu je všechny ochutnat (což znamená velmi složitě a nejednoduše si nakonec vybrat tu nejneodolatelnější vůni, která odejde se mnou a doma rozšíří můj sice nevelký, ale o to sympatičtější vóňavý arzenál :-) Krásné pusinkové odpoledne přeju ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ách, pusinkový ráj... že ma to nenapadlo! To je prosím nadpis, to je titulok ako sa patrí!:-) A čo to moje (opusinkované) uši počujú, že Niki podnikla veľkú voňavú misiu? A naschvál si nezobrala tužku, aby mohla/musela do parfumérie znovu?;-)) Perfektný, dokonalý plán!:D Veď keď počujem o zelenkavom dešti a o !šmolkové modré!... okamžite vyrážam (s tužkou či bez) za tebou a do tej parfumérie musíme spolu, bez-pod-mie-neč-ne!;-) Krása krása! Čisťoučké, jemňoučké - ó áno! Niki... ja to chcem!:D V každej farbe. Ty si tá najlepšia voňavčičková veľvyslankyňa a špiónka;-). A ako taká by si si do svojho sympatiš voňavého arzenálu nový flakónik rozhodne zaslúžila;-). Perfektné, dnes sa mi bude určite snívať o šmolkoch tancujúcich v zelenkavom daždi:-)). ♥ Posielam pusinku!;-)

      Odstrániť
  4. Ten svetřík je krásný! Možná trochu infantilní, ale to já ráda :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D Aj ja! A mám nápad Aneska, hovorme tomu radšej pred ostatnými, že ten motív je kúl a sexi a šik.;-)) Myslíš, že ich presvedčíme? :P

      Odstrániť
  5. Jé, jé. jééé <3 Já na takovéhle sladkůstky nejsem ale u tebe se mi líbí vše. Nakonec, proč si nerozjasnit den něčím takovým. A my říkáme Muck <3 :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kristýnka, ja keď počujem slová ako sladkůstky a muck, tak sa úplne rozplývam:-), som rada, že sa ti /napriek zvýšenému podielu cukru/ u mňa aj také sladkůstky páčia♥ ;-)), a preto odpovedám: muck! :-* :-)

      Odstrániť
  6. jee to je super! krásné fotky, ostatně jako vždy, až je mi trapné to pořád psát
    Once Upon a Time

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ty si celá super pusinka ! Všetko schvalujem, najviac tú hravú povahu ;) a ten pusinkový svetrík ma dostal ! Chcem. Asi vďaka tebe opäť raz kontaktujem svoju spojku na Slovenku, maminku, že opäť niečo nutno-nutne potrebujem… :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D Bashalandík, tvoja mamina sa mi viac než pozdáva!;-) Perfektná slovenská rúžovo-svetríková spojka:-)), vidím, že to máš v Bashalande perfektne zorganizované a medzinárodne personálne pokryté.:D Pusinkový sweet sweater je podľa mňa pre teba/mňa/nás ako stvorený! :-**

      Odstrániť
  8. :D Zrovna dneska jsem si ho koupila. Čekala jsem, až ho zlevní, dneska vidím -30% a už byl můj :) Je vážně sladký a heboučký :)
    P. S. Ty náušnice jsou boží :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Milá Mademoiselle, my sme snáď v tom F&F museli byť spolu.:D Tiež som dúfala v nejakú príjemnú zľavu, keď som svetrík videla prvýkrát... a dočkala som sa;-). Sladký a heboučký - áno áno, to je celý on!♥ :-) Budeme v ňom trés chic a sladké ako Mon Cheri.;-) Ďakujem! Náušničky som kedysi objavila trochu nečakane v katalógu Oriflame a tiež museli byť hneď moje... veď to poznáš:-)).

      Odstrániť
  9. jééé užasné ten prstýnek se mi líbí nejvíc!:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To som rada Jity, ďakujem pekne!:-) Aj za prstienok, strávil som mnou celý víkend (a svetrík vlastne tiež;-)).

      Odstrániť
  10. Ten svetřík je dokonalej ! ♥ Ale už jsem ho v F&F bohužel neviděla :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Juj, Soni, to ma mrzí... ale vôbec by som sa nedivila, keby sa im tieto svetríky minuli ako prvé, ja som sa do neho zaľúbila na prvý pohľad:-). Možno v nejakom výpredaji sa ešte objavia, budem držať palce, aby tam jeden na teba čakal:-)).

      Odstrániť

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...