streda 7. mája 2014

PRITI NYC - so pretty! ♥

Dnes budem písať zvesela. Dnes sa to bude písať samo. Dnes sa bude chváliť a radovať, žasnúť a obdivovať. No a na konci, na konci sa bude trošku súťažiť.;-) Ak na toto všetko (a možno aj trošku viac) máte chuť, smelo vstúpte. Na konci odídete s nalakovanými nechtami, (snáď) s úsmevom na tvári a (možno) s chuťou na nejaký nový (netoxický), šťavnatý a ultralesklý lak...


A že som si taká istá? Veru som. A tú istotu mi dal priebeh jedného krásneho stretnutia...

...stretnutia so značkou PRITI NYC, ktorá vyrába laky na vodnej báze a bez syntetických rozpúšťadiel, ktorá má v ponuke viac než sto unikátnych odtieňov (tvorených v spolupráci s módnymi návrhármi), ktorá má v názve slovko PRITI, ktoré má v sanskrite význam ako spokojnosť, láska, príjemný pocit... A ja hovorím: Ó, áno! Všetky tieto pocity mi spoločnosť týchto lakov priniesla. ♥


Už keď som si pod stromčekom rozbaľovala záhadnú (kráásnu) papierovú krabičku previazanú saténovou stužkou, vedela som, že to bude láska.:-) Také veci sa nedajú opísať, a keby mi niekto povedal, že pri lakovaní nechtov môže mať jedno dievča až euforický pocit, asi by som sa na neho predtým pozerala pomedzi (nejakým neeuforickým lakom nalakované) prsty. Aj vy?;-)

Nie však teraz. Teraz už nie. Teraz je všetko inak. Som lapená a zaľúbená. Do tej dokonalej konzistencie, ešte dokonalejšieho krytia a pigmentácie (môžem vás ubezpečiť, že takto vyzeral lak už v prvej vrstve, iba mi bolo ľúto s lakovaním tak rýchlo skončiť, chcela som si proste ten príjemný pocit z lakovania vychutnať, a tak som pridala aj vrstvu druhú;-). Ach, spokojnosť...

Lebo v mojej papierovej taštičke sa ukrýval lak v tom najnádhernejšom ružovom odtieni 264 Sweet Gesture Rose, aký moja laková zbierka kedy videla. Sýty, plný, s pár kvapkami fialovej, odtieň síce studený, ale pritom tak hrejivý. A lesklý! Sťa zrkadlo.:-)

Lenže jeho kúzlo je (aj) v tom, že je absolútne neodfotiteľný. A nech som robila, čo som robila, jeho "pravú" farbu, tóny, odtiene a zafarbenia sa mi 100%-ne vierohodne zachytiť nepodarilo. A preto navrhujem, aby ste všetci prišli na kávu, nech vám tú farbu ukážem naživo, to inak nejde.;-) A kým prídete, pripravím pre vás jeden darček (vo farbe bielej kávy a v krásnom poháriku...;-)

PRITI NYC 206 Mediterranean Bells (created for Stella McCartney Spring Summer 2013)

Lak s veľmi jemným perleťovým nádychom (aspoň čo som odpozorovala cez fľaštičku:-), lak od značky, ktorá prišla s ekologicky prijateľnejšou a k nášmu zdraviu šetrnou variantou lakov (aj odlakovačov) na nechty, lak, z ktorého môžete mať ten "dobrý pocit"... :-) A ja budem mať dobrý pocit z toho, že niekoho z vás obdarujem. No nie je všetko presne tak, ako má byť? :-)

A čo pre ten obojstranne dobrý pocit musíme urobiť? Stačí zanechať svoj milý komentár pod týmto článkom, a ak nemáte kontakt na vás uvedený v profile, nezabudnúť pripísať aj vašu mailovú adresu. No a ja potom niekoho z vás vylosujem a víťaza vyhlásim tu pod článkom a budem avizovať aj na FB. Tomu hovorím jednoduchá cesta k spokojnosti a dobrému pocitu, hm?:) 

Hráme do budúcej stredy 14. 5. do polnoci, teším sa na vás!

E  D  I  T:

Milí moji, tak je to tu - "kávový" lak z mojej vianočnej krabičky PRITI NYC už pozná svoju novú majiteľku. Dnes sa losovalo a ja už viem, ku komu lak spolu s kávovou čokoládou (tú nešlo neprikúpiť;-)  a vrecúškom sójového Priti NYC odlakovaču pošlem...

Ta-dáá! Kávičkovú pauzu si s novým lakom bude môcť urobiť: Aknelka!:-) Blahoželám a vám všetkým do jedného ďakujem za hojnú a milú účasť a vaše skvelé komentáre!♥ Vidíme sa pri ďalšej súťaži! No, snáď aj skôr, ale májové darčeky už chystám!;-)


Majte sa krásne a ja idem napísať mail pre víťazku:-).


103 komentárov:

  1. Laky mají pěkné barvičky a líbí se mi i to, jak přišly zabalené.
    Ráda si zasoutěžím. Jinak opět chválím krásné fotky ♥

    ByMoniBlog@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Moni:-) a súhlasím, to balenie im dodáva ešte (ne)jednu hviezdičku*** :-)

      Odstrániť
  2. Velmi sa tesim, ze existuje znacka lakov na nechty, ktora sa sprava ekologicky, sice poznam nejake laky prirodnej kozmetiky, ale vacsinou maju desne staromodne bordó tehloidné odtiene. Takze ani nemusim pisat, ze by som takyto krasny lak rada vyskusala a rozsirila si zbierku. A milujem tvoje lakovacie fotky, lebo mas dokonale nechty.
    Katka
    katarinceek@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Milá Katka, nad staromódnymi bordó tehloidnými odtieňmi som urobila "brŕŕr";-) a o to som za značku Priti NYC (a jej pestrofarebný výber) radšej:-). A ďakujem!

      Odstrániť
  3. já už jsem tuhle značku někde zahlédla, ale víc jsem ji nezkoumala. každopádně ten růžový lak je naprosto dokonalý, takovou barvu miluju! ty mi vracíš to Kivvi, že? teď si ho budu muset koupit :D
    a samozřejmě si ráda zasoutěžím, mail mám v profilu a sleduji jak přes GFC, tak nově i na FB :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bez malej kozmetickej odvety to, milá Natálka, zostať nemohlo.:D Tá ružová, že?♥ Vytiahla som do Kivvi-odvety skrátka ten najsilnejší (teda najružovejší) kaliber.;-)

      Odstrániť
  4. Mám strašne rada Tvoje články, vždy mi spravia krajší deň :-)
    simakova.andrea@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Andrejka! Mohla by som to isté povedať o takýchto pekných komentároch:-)).

      Odstrániť
  5. Jé, tohle vypadá úžasně. Koukala jsem, že dělají i sojový odlakovač. :)
    Děkuji za další skvělý tip od Tebe. Nemůžu se tvých článků dočíst :).
    Jana.Hlavonkova@seznam.cz
    Zdraví Janie
    http://lifeinimperfection.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hlásim, že aj sójový odlakovač vlastním, a že je skvelý!:-) Vlastne myslím, že jeden sójový odlakovací obrúsok k výhernému laku prihodím...;-)
      Ďakujem pekne Janie, zlatá si!

      Odstrániť
  6. O Priti jsem četla už u Vivi a Míny a musím říct, že mě hrozně láká. A po tvojí recenzi ještě víc. Mají překrásné odstíny a ty vlastnosti... jůůů :D mail kdyžtak na blogu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nikolka, dobre si to pamätám, ako nás Vivi lákala na "tú pravú, dokonalú červenú"...;-) A keď sa tak pozerám, ja som zasa v tejto značke asi objavila "tú pravú, dokonalú ružovú"... to sú veci!...:-) A určite by sa tam dala objaviť aj tá pravá modrá. A zelená. A žltá. A fialová. A... ach...♥ ;-)

      Odstrániť
    2. Mě tam právě zaujaly ty nude odstíny a jedna krásná vanilková :)) Ale ne, nebudu zase otvírat jejich stránky, jinak tam zase zkysnu hodinu :D

      Odstrániť
    3. :D Jó, to znám...;-)
      ...hovoríš krásna vanilková?... :P

      Odstrániť
  7. nádherný, veselý a žiarivý!
    vo farbe mojich budúcich letných plaviek, nie je to osud? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to musí byť osud!:-) A (tvoje) tohtoročné leto bude nádherné, veselé a žiarivé! Už to, milá Nina, úplne vidím.:-))

      Odstrániť
  8. Nedávno jsem tvrdila příteli, že nemám úchylku na laky, že jich nemám ani dvacet... teď už bych musela říct, že jich nemám ani třicet. :D Ale zase jsem si často koupila takový kousky, co jsem použila jednou a je mi líto jich vyhodit. Poslední dobou jdu v létě do pastelových barev a po zbytek roku spíš jemnější odstíny růžových až po tělovou. A nejlepší je nanést obyčejnou péči s diamantovým prachem a týden se o nehty nestarat... :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hmmm, diamantový prach... ten by mal byť podľa mňa povinne v každom laku.;-) Ivetka, mne sa zdá, že pár nových lakov sa do našich zbierok zmestí vždy (len o tom nesmieme hovoriť příteli...;-))

      Odstrániť
  9. o Priti už pár láčků mám, a i když tedka jsem spíš na gel laky :) priti miluju :)

    krisjanku@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jéj, som rada, že som objavila ďalšiu pretty Priti fanynku;-). Veru, nejde sa do nich nezaľúbiť...:-)

      Odstrániť
  10. Ještě jsem o takových lacích nikde nečetla, ale rozhodně vypadají zajímavě.. trocha ekologie už se dostává i do tohoto odvětví kosmetiky.. super :)
    jinak barvička vypadá opravdu super, jen škoda, že se tak blbě fotí.. ale to známe, taky mám pár takových kousků, které se nerady fotí:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Luci, to som rada, že v tom nie som sama, čo ju tie farby pred objektívom občas neposlúchajú. Ale o to krajšie sú naživo, že?:-)

      Odstrániť
  11. O této značce jsem ještě neslyšela, ale určitě bych ji chtěla vyzkoušet. Oba laky vypadají velmi pěkně. :-)
    karolin.uhrova@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Karolínka, sú to fakt fešáci a určite stoja za vyskúšanie (a značka za bližšie preskúmanie:-).

      Odstrániť
  12. Lak vypada moc pekne. A diky za tip na tuto znacku. Vetsina laku ma desive slozeni, treba I essie me zklamala :-/

    anesagill@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Niet zač Anes! S Essie nemám vôbec skúsenosť, ale keď píšeš, že zloženie desivé, zostanem ja teda asi radšej pri Priti...:-))

      Odstrániť
  13. Ty laky jsou krásné ♡
    kristy.uhrova@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Ten první lak má naprosto dokonalou barvu <3 Nádhera :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mili, že? Súhlasím, potvrdzujem, ďakujem!:-) Je to úplná srdečná záležitosť...♥ :-)

      Odstrániť
  15. Ty tvoje fotky se prostě žádným jiným nevyrovnají :-) A takovéhle přírodní laky, ještě takové které fungují, se mi opravdu líběj :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj mne!:-) A to krytie... a tie odtiene... ♡ ...už som hovorila, že som v eufórii?;-) Ďakujem Kristýnka! :-*

      Odstrániť
  16. Mas krasne nehty a ten ruzovy lak je paradni
    ervulenka@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Ten odstin je naaadherny... Ale co opravdu kvituju,je ta myslenka zavest trochu ekologie i do lakovani-pro nas bio a lakomaniaky je to uzasna fuze...
    katka.kleinova@centrum.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kati, lepšie by som to nepovedala.:-) Také príjemné fúzie by sme brali aj častejšie, že?:-)

      Odstrániť
  18. O tejto značke som ešte nepočula a laky vyzerajú skutočne lákavo.
    miskasiska25@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Milá Miška, veru, v mojej lakovej zbierke stojí tento lak rozhodne na stupienku víťazov:-)).

      Odstrániť
  19. krásne krásne,milujem tvoj štýl písania :)
    lu-cinda(at)azet.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  20. krásné barvy a stejně tak fotky...

    stringsofmybreath@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  21. No a ešte v tom má aj beatlová dcéra prsty (ehm, nechty). no krása, krása!
    prosímťa, nemôžeš k príspevkom o lakoch na nechty (hoc aj tých nefotogenických) rovno do nápisu vsunúť VAROVANIE. čo vidím, to chcem. joj :)))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Júúj, zabudla soom... tak nabudúce, aj s výstrahou.:D Especially for you! ;-) :-*

      Odstrániť
  22. No opět musím pochválit fotky. Máš svůj osobitý krásný styl, díky kterému hned vím, že ach, to je jasná dandelijon. :) O značce jsem slyšela a zní to lákavě. :) Soutěže se nezúčastním, protože tu nejsem moc aktivní a nepřišlo by mi to fér.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Milá Romanka, to by sa na mňa ten lak hneval, keby som tvoj milý komentár do súťaže o neho nezaradila.;-) Povedal mi celkom jasne: každý, kto príde na návštevu a na (bielu) kávičku a nechá nám tu pár pekných slov, si zaslúži hrať.:-) Ďakujem za pochvalu!

      Odstrániť
  23. "Zelený" lak na nehty? To potřebuju ;). Jen by mě zajímalo, kde přijít k tak krásným nehtům s dokonalými obloučky.... :D
    svetpodleeveliny@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Milá Evelínka, spýtam sa maminy...:D (alebo matky prírody?:-) Zlatá, ďakujem!

      Odstrániť
  24. Skutečně krásné odstíny laků na nehty, ráda bych vyzkoušela. :) A jako vždy máš nádherné fotky a dokonalé nehty. :)
    ema.antosova@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Emi, to je milé, ďakujem pekne za tvoju pochvalu! Mám radosť, ak sa vám moje fotky (a obľúbené laky) páčia.:-)

      Odstrániť
  25. Tak přesně takovéhle dokonalé růžové barvy miluji. Furt se na ty tvoje fotky musím dívat jak jsou nádherné =).

    izzie-blossom@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak ja sa budem stále dívať na tvoj milý komentár, ok?:-) Ďakujem Izzie!

      Odstrániť
  26. Wáu, laky sú síce nádherné ale pre mňa osobne je úžasný hlavne ten nápad neškodiť našim nechtom :) za toto palec hore....a samozrejme že by som bola rada vlstníčkou takého zdravého krásavca :)....l.osadska@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zdravý krásavec - jéj, také označenie sa mu bude páčiť!:-) Aj mne sa.:-)

      Odstrániť
  27. já vím, že Ti to tu napsalo víc koček, ale já musím taky, páč máš úplně nádherné fotky! až se stydím za ty svoje ... chci pampeliškový kurz! ;) ... jinak láčky vypadají oba úžasně, už jsem o značce četla u Vivi a mám v plánu nějaké vyzkoušet, třeba takový Cherry Ripe <3 ... ale na bílou kávu bych se nechala taky s klidem nalákat, ne že ne ;) ... e-mail mám kdyžak na blogu ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zapisujem si: jeden pampeliškový kurz pre Líštičku:-)) (ktorá sa ale vôbec nemá za čo hanbiť!) Jé, ďakujem nastokrát za najmilšiu lesnú pochvalu a utekám, čo mi sily stačia, pozrieť sa na odtieň Cherry Ripe! To znie ako niečo z čerešňového sadu, čo by mi určite, sto-per-cent-ne, na-tu-ty chutilo!:-)

      Odstrániť
  28. Tie laky sú prekrásne. retroshanna@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  29. Je pravdou, že to či sú laky prírodné alebo nie veľmi neriešim, ale rozhodne by bolo skvelé nejaký vyskúšať a posúdiť ten rozdiel :)
    Nikavero

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veru, milá Nikavero:-), tiež som bola na svoje "prvé šetrné lakovanie" zvedavá... a z výsledku (pozor, nie z výparov;-) sa mi zamotala hlava. Až som vám o tom musela napísať.:-)

      Odstrániť
  30. Ty a Vivi máte skvělý vkus a proto když obě vychvalujete tyto laky do nebe nemohu to už ani já brát na lehkou váhu! :)
    Asi jsem se také zamilovala...
    nakafickosivet@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ivetka Kafíčková zamilovaná, len teraz neviem, na koho to bude... či na Vivi, či na mňa... :D Ále čo, za svoju dokonalú červenú (u Vivi) a dokonalú ružovú (tu u mňa) sa obe hrdo a rady postavíme.:-) Ale tvoju pochvalu v úvode tiež nemožno brať na ľahkú váhu, len tak bez poďakovania... Takže: ďakujem(e)!;-)

      Odstrániť
  31. Práve si zasiahla moje srdiečko, pretože podeliť sa o takýto krásny kúsok, to chce fakt skvelého človeka. Veľmi túžim tieto laky, a najmä odlakovač, vyskúšať, no ak tu nevyhrám, rada si ich kúpim :)
    aknelka@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Moja milá Aknelka, keď pozerám na tvoj srdečný komentár, napadá mi jediné: že za všetko môžu asi tie laky;-) - oni totiž chytili za srdce mňa, ja (snáď možno?) vás, a vy zas mňa svojimi krásnymi komentármi...♥ to je dokonalý kolobeh!:-) Ďakujem moc! (a dodávam, že aj ten odlakovač veru stojí za pozornosť;-).

      Odstrániť
  32. Krásna farba, na "zelenšie" laky som sa zatiaľ nevrhla, ale od tejto značky som už videla pár pekných odtieňov, takže sa nakoniec možno aj nechám presvedčiť :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to sa do klubu "možno sa nechám (aj na ďalšie odtiene) presvedčiť" pridávam!:-) Tak sme dohodnuté - stretneme sa "v obchode"! (mňa nájdete pravdepodobne v oddelení ružových, ružovofialových a modrých odtieňov;-)).

      Odstrániť
    2. Tak to sa potom pravdepodobne vidíme aj v rovnakom farebnom oddelení :) Ale možno popozerám aj po ďalších, predsalen jeden nikdy nevie, čo mu spadne do košíka, teda vlastne ehm...do oka :)

      Odstrániť
    3. ;-)) alebo rovno do náruče... :-)

      Odstrániť
  33. Dandelijonka, fakt krásne, šťavnaté a aj "zdravé" farbičky. Ja som síce ružový maniak ale s tou chutnou "kávovou" farbou si mi urobila chúťky :) takže dobrú chuť k poobednej kávičke :)
    xyz-ka@inmail.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ružový maniak s kávovými chúťkami? To musím byť ja!;-) Ďakujem za chutný a šťavnatý komentár!:-)

      Odstrániť
  34. O jéje :) :D po těchto láčkách už nějakou dobu pokukuji, jen si neumím vybrat :) líbí se mi všechny! :)))
    eliasova33@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Milá Jane, niečo ti prezradím: aj mne! ;-))

      Odstrániť
    2. Jéé to je takové milé, že odpovídáš na všechny komentáře :)) i přesto, jak moc jich tu je :) jak to jen stíháš? :))

      Odstrániť
    3. Keď ja mám z tých vašich komentárov takú radosť!:-) A keď človeka niečo baví, čas si nájde vždy (aj keby to mal stíhať namiesto večere;-)).

      Odstrániť
  35. Ten ružový je naozaj krásny :) Ale zaujímalo by ma, ako dlho schnú a je potrebné dávať top alebo base coat?
    i.siranova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ivanka, lak mne osobne drží dobre, ale topcoat by jeho životnosť určite predĺžil, no ja som na podkladové laky a topcoaty lenivec a takmer vôbec ich nepoužívam.;-) Tento môj ružový schne perfektne, kryje dokonale a leskne sa ako zrkadlo, nemôžem naň povedať krivého slovíčka:-)).

      Odstrániť
  36. to sú krásne farbičky :)
    sledujem lajkujem
    Barborqaaa1@azet.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Milá Barborka, musím súhlasiť, čo narobím:-), tie laky sú priam božské!

      Odstrániť
  37. Teda, jak růžová, tak kávová vypadají skvostně :). Jinak, jak bylo zmíněno výše, připojuji se ke kávovým nehtomaniakům :). Jájis
    wwwweeees@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jupí, ďalší kávový lakomaniak do klubu! Vítame ťa, Jájis:-)).

      Odstrániť
  38. Krasne farby a jednoduche pekne flasticky
    kubkok81@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kubko mi z duše hovorí:-), veru veru, tie fľaštičky sa mi páčia félice moc.;-)

      Odstrániť
  39. Krásny odtieň, také mám najradšej :)

    OdpovedaťOdstrániť
  40. ... bude to znieť asi divno ale ja som asi nejako úchylná na všetky krabičky, škatuľky a všetko tomu podobné :D dokonalé trojičky v úžasnom balení <3 :))
    ... a neviem či je fér sa tu ozývať, keďže som bola šťastlivcom poslednej GA ale nedalo mi to priznať svoju úchlnosť :))))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zuzik, tu sa môže ohľadom úchylky na kozmetiku, laky na nechty, krabičky, škatuľky, voňavky, pekné obaly, nálepky alebo iné malé veľké poklady ozvať každý.;-) A toto balenie lakov je úžasné, že? Dokonca ukrývalo laky až štyri - tri, ktoré sú na spoločnej foto a štvrtý tento súťažný, kávový:-). Proste čarovná krabička!

      Odstrániť
  41. Ach, presne taký odtieň potrebujem :D 16smeja16@azet.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  42. krásne laky, krásne nechty a samé skvelé vlastnosti...vyskúšala by som ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  43. Tyhle laky mě už zaujaly dávno. Jsem jimi nadšená.
    Nejde jen o krabičku, ale i svým složením je jedinečný.
    Jsem moc ráda, že se něco takového objevilo :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Milá Romanka, presne tak, obsah, obal, názov, krabička, fľaštička... proste krása:-).

      Odstrániť
  44. Zrovna teď jsem objevila tento zajímavý blog a je tam zajímavá soutěž o zajímavý lak. Tak soutěžím....ale není už pozdě?
    hegerova24@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Juj, Jani, práve v čase, keď si ku mne zavítala, článok už bol dopĺňaný o víťazku, súťažilo sa do stredy do polnoci, ale dúfam, že sa ti tu bude páčiť aj tak:-), a nejaká ďalšia súťaž už ťa určite neminie!:-)

      Odstrániť
  45. Ta růžová je pěkná i vyfocená a když píšeš, že ve skutečnosti je ještě hezčí... :)) ...tak musí být prostě úžasná!!!
    Moc děkuji za moc pěkně a mile napsaný článek, člověka potěší ho číst ( a to asi - i kdyby byl o nějaké nudné nezajímavé věci). :) (sportive@seznam.cz)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To ja ďakujem za tvoj milý komentár, ktorý mi rozhodne vykúzlil úsmev na tvári!:-)

      Odstrániť
  46. Krásne laky :) Ja som taký lakový maniak a to doslova ♡

    OdpovedaťOdstrániť

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...