piatok 13. júna 2014

Čo je nové, to je dobré

Tiež to tak máte? Že keď si niečo nové kúpite, niečo dostanete alebo vyhráte, práve to sa na nejaký čas usídli na vrchu vášho šatníku, botníku alebo kozmetického stolíku? Zrovna TO nosíte najradšej a najčastejšie, zrovna TO máte chuť teraz používať každý deň. Tak potom vás pozývam na prehliadku malého NEW-IN alebo: čo mi v posledných dňoch pribudlo a urobilo radosť.


Bez slnečných okuliarov by to v lete ozaj nešlo. A tieto srdiečkové "zrkadlovky", ktoré sa odrážajú do ružova a fialova, tie budú na letné festivaly ako stvorené, čo poviete? No ak by som sa aj na žiadny festival nedostala, nebojím sa, že by som svoje nové romantiš škulky nevyužila, veď pozerať sa na svet cez srdiečkové okuliare? To chcem! Hoci aj v meste. Alebo na výlete. Alebo na dovolenke. Alebo všade. A stále.;-) A začať letnú sezónu bez nového náramku? To sa predsa nepatrí. Moja náramková zbierka by sa cítila ochudobnená (a to nesmiem pripustiť). A tak len čo ho uvidím, už ho kupujem. Ružovo-zlatý. S jabĺčkovým sťahovacím patentom. Krásavec. Nedám ho z ruky. Snáď to so mnou títo dvaja celé leto prežijú... (oboje /totiž/ NewYorker) ;-)

Snáď ste si po prvej fotke nemysleli, že nezablúdime aj do drogérie.;-) Toto malé trio je síce darček pre kamošku (lebo aj tým treba robiť radosť), ale keď tak pozerám na tú nežnú paletku od Essence, neviem-neviem, či tiež nebudem jednu potrebovať aj pre seba...;-) Vyzerá totiž veľmi použiteľne. Tá matná púdrovo-ružová... alebo tá vínovo-fialová... hmmm, no dobre. Je rozhodnuté. Chcem ju. Ale zbytok už fakt pre kamošku! Keď som pre ňu hľadala nejaký malý, milý lak, z tej malej ponuky malých lakov bol tento najmilší. Collection Privée by Doutzen od L´Oréal. Úplný mucik. No čo, ku krásnej modelke krásny lak sa hodí. A k laku na nechty hodí sa zas nejaká tá starostlivosť. Ale toto, toto nevymyslíš. Píling na nechty? To fakt existuje? To som musela (pri)kúpiť. Keď už nič, tak je to aspoň vtipné, je to od Alverde a ešte sa mi aj zdá, že to krásne marhuľkovo vonia.
...Mit Aprikosen Extrakt... Tak je to jasné.:-) Jaj, tuším sa mi ale začína zdať, že aj toto potrebujem! Poďme radšej rýchlo ďalej...

No to sme došli. K ďalším štetcom do zbierky? Šialenosť. Ale mám na to hneď dve dobré vysvetlenia: tieto dva (Expert Face a Fine Liner brush) mi už dlhšie strašne, ale fakt strašne v tej zbierke chýbali, no a druhé vysvetlenie je ešte rozumnejšie a logickejšie.;-) Totiž že ma pod jedným mojím článkom jedna milá milovníčka prírodnej kozmetiky (a nákupov na iHerb;-) včas upovedomila o práve vtedy prebiehajúcej akcii - práve na Real Techniques! Niet dôvodu otáľať, keď máte rozumné argumenty.

Ale ako zargumentovať tri nové (Oriflame) laky? Ľahko. Ten zlatistý vľavo som kúpila na požičiavanie si s mamou, ten fialkový v strede kúpila ona na požičiavanie si so mnou;-), no a ten tretí... aale čo, niektoré veci (alebo laky) ani nepotrebujú komentár.;-)

Veď napríklad táto zubná kefka. Jarno-letná limitka od Curaprox. Čo dodať? Milujem ju! A do našej šedej kúpeľne? Dokonalá. 

A keď už som pri tej dokonalosti (a z nových vecí radosti), toto vám musím ukázať. Moje nové super-origoš tričko, prívesok a odznaky, ktoré som vyhrala v súťaži u neskutočne šikovnej a talentovanej dievčiny Balubunny. Aaah!♥ No nie sú tí mint hrošíci a pink jednorožci proste skvelí? Na stupnici úžasnosti a rozkošnosti u mňa stoja veľmi, veeľmi vysoko.;-) A tak ako nedám celé leto z ruky svoj nový náramok, tak nedám z krku tieto rozprávkové zvieratká. To bude neúnosne hravé leto! Už sa fakt teším.;-)

Tak už viete, čo budem nosiť toto leto na ruke aj na krku. A čo budem nosiť na tvári? To vám asi ukážem niekedy nabudúce.;-)

Dovtedy mi určite rozkvitne aj tento púčik vo váze (resp. v pohári od normandského citrónového jogurtu:-). Ale moment, nezdá sa vám, že ten kvietok má s tou vecičkou na "CH" z predchádzajúceho obrázku rovnakú farbu? Niektoré veci fakt nevymyslíš...;-)


16 komentárov:

  1. Hehe, štetcov nie je nikdy dosť a ešte keď sú v akcii... :D Nakoniec mi ten môj väčší set na poslednú chvíľu doskladnili (pár hodín pred koncom akcie), takže ich mám a s radosťou používam :)
    No a tie veci Balubunny sú rozkošné, tuším od nej niečo nutne potrebujem, už si len vybrať... :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vybrať... alebo vyhrať.;-) A tie sloníkové ponožky tam! Ach...;-) Ou jé, takže Sam´s picks je nakoniec doma? Perfektné! Dokonalé načasovanie (teda naskladnenie:-). A ja mám (konečne) (vďaka tebe) v zbierke svojho Experta, takže: thanks! ;-*

      Odstrániť
  2. krasny post, usmievam sa:-) a co budes nosit na tvari? cha-cha-chanel?? wow, tesim sa na odtajnenie.
    a asi potrebujem ten zlatisty oriflame lak. aj piling na nechtovu kozticku ma zaujal, ktovie, co dokaze.
    Katka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Milá Katka, s tým pílingom... cha-cha-chápem!;-)) Privoňala som lepšie a - fakt ho chcem.:D Veru, ktovie, čo dokáže... ale keby dokázal aspoň polovicu toho, ako dokáže voňať, mmm, to by bolo!;-) A tie laky, tie sa "oriflejmu" fakt podarili, určite stoja za pozornosť /a ja ďakujem za tvoju pozornosť:-) a želám pekný víkend! ♥

      Odstrániť
  3. Odpovede
    1. Jupí, to je viac než príjemná odozva!:-) Ďakujem Kati a dúfam, že to vystačí aj na sobotu a nedeľu.;-)

      Odstrániť
  4. Jááj ty si, vždy sa tu pobavim (a učím, poznať čo najviac logických argumentov na kúpu čohokoľvek nie je nikdy dosť :D Že si vyhrala u Balubunny som čítala a tajne (len v najlepšom!) závidela a teraz keď vidím výhru, závidím ešte viac ! :) Inak tajomno, ako sa nová vecička prepracuje na vrchol rebríčka popularity je mi dôverne známe, ja som pred pár dňami kúpila kraťasy a odvtedy nič iné nenosím (ale zase v tom teple, čo iné by som nosila, že áno!! ;))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zlato moje, čo dodať. Mne sa zdá, že si priam galakticky rozumieme.:D Ale - tejto novej finte sa odomňa prosím neuč, lebo argument: Kupujem to pre kamarátku (len jej to nakoniec nedám) - to už je zlý, zlý level! (ale pšt, nebojte, dokúpim;-). A Bashik, u tej Balubunny, tam by sme si my dve vedeli vybrať vecí/zvieratiek, že? Asi raz budeme musieť urobiť nálet na jej ňuňu e-shop, lebo veď na vrch šperkovníc treba stále niečo nové dokladať. Alebo že by som tam kúpila niečo "pre kamošku"?:D #eštežemirozumieš :-*

      Odstrániť
  5. Rozbúšilo sa mi srdce a zrýchlil krvný obeh... Najmä pri tej hrošíkovej fotke upadám do mdlôb. Vlastne už pri tej fotke zubnej kefky. Ako ti ju závidím, ale úprimne :) Je najkrajšia a zúbky sa z nej iste tešia rovnako. Páčia sa mi aj všetky láčiky, náramok, kvietok...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Drahá, zlatá Aknelka, z tvojho krásneho komentáru mi (skromne) vychádza, že sa ti teda predstavenie noviniek z môjho kozmetického stolíka a šperkovníc naozaj páčilo? Tak z toho sa zas vždy zaručene rozbúcha srdce mne;-). Ďakujem pekne!♥ A zúbky odkazujú, že sú veru radi, že na ne nezabúdam a doprajem aj im najnovšie módne trendy.:P /P.S.: V Curaprox stánkoch by sa ešte mali dať zohnať, ja si ešte tiež asi pre nejaké kvetinkové skočím, do zásoby...;-)

      Odstrániť
  6. Oooo ta limitka od curaprox je úžasná!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Milá Peťka, keď sa echo o kvetinkovej edícii ku mne dostalo, musela som ju mať! Odporúčam každému, umývanie zubov je s ňou hneď veselšie (a to sa hodí vždy:-).

      Odstrániť
  7. Do toho náramku jsem se asi zamilovala ♥ Musím ho sehnat !! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Romi, ty si môj človek:-), aj ja som sa do náramku zaľúbila, a keď som potom "po rozbalení" objavila ešte to krásne zapínanie (o ktorom som v obchode netušila), bola to láska ako hrom:-). Isto na teba v NewYorkeri ešte jedno zlaté jabĺčko čaká!:-) ♥

      Odstrániť
  8. jejj aky peny blog nasla som ta s pomocou Evy :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jé, to je milé!:-) Teším sa! A ako aj z nadpisu tohto článku "čo je nové, to je dobré" vyplýva: nový čitateľ=dobrý čitateľ.;-)

      Odstrániť

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...