sobota 5. júla 2014

He´s the ONE

On. Krásny. Nežný. Levanduľový. Pútajúci pozornosť aj napriek svojej zdanlivej obyčajnosti. Fascinujúci. Pohľad priťahujúci. 

The ONE. Od Oriflame.


Neviem, ako to ten lak robí, ale nedokážem z neho spustiť zrak. Klasický, krémový, v jemnom odtieni, bez trblietok, efektov, bez vymýšľania... Ale nádherný vo svojej jednoduchosti. A vo farbe, ktorá občas až ťahá oči. Môže byť vôbec taká jemná fialová až taká svietivá? Fialová s dokonalým pomerom modrej a bielej, odtieň, ktorým mám chuť vymaľovať všetky steny okolo seba... ♥


Keď zasvieti slnko, je trošku bledší, možno menej výrazný, viac fialkový...

A v prítmí alebo tieni naopak viac do modra... Alebo až šedomodra... Fialovo šedomodra...

Ach, ako to len vyjadriť? Pri tomto laku mi skrátka chýbajú slová. Lebo stretnúť pastelový odtieň, ktorý na vás pôsobí až "neónovo", to sa nestáva každý deň. Taký je len jeden. Je tak krásny, tak jemný a príjemný, a pritom je ten odtieň tak chladný a chladivý, až z neho mrazí.:-) Na leto ideál. Unikát. Milujem ho. A dopriala som si štedré tri vrstvy, nech si ho užijem poriadne. Nech sa ukáže v plnej sile. S každou vrstvou bol krajší, intenzívnejší, šedo-modro-fialovejší.;-) Môj elegantný, pastelový miláčik.

Hodvábne fialový Lilac Silk. Krásne lesklý, odolný, prekvapivý. S plochým, širokým, do guľata strihaným štetčekom, ideálnou, ani príliš tekutou, ani príliš hustou konzistenciou a s tým niečím navyše, čo sa nedá opísať. Nuž čo, už je to tak: máme sa radi.

Tá farba upokojuje a hladí, rozpráva rozprávku o hodvábnych šatách, príbeh o letnej láske (čiže asi o ňom a o mne;-), berie ma zo sebou do záhrady plnej fialiek, na víkend, ktorý bude isto úžasný a zamilovaný...:-) Krásny letný (a zaľúbený) víkend aj vám!;-)


27 komentárov:

  1. tak krásny odtieň fialovej, že mám chuť odlakovať ten, čo mám a dať si takýto odtieň

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Suzi, tak vieš čo? Ja ti požičiam môj a ty mne svoj, určite je tiež krásny;-).

      Odstrániť
  2. Nádherná barvička a naprosto s tebou tvé pocity z něj sdílím. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Romanka, na teba je proste spoľahnutie;-), ďakujem moc!♥

      Odstrániť
  3. Nádherná farba :)

    http://mimainspire.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ve tvém podání je vše krásné! A je to skvělá věc, dělat pěkné věci nádhernýma :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jéj Kristine, to je tak milučký komentár, že ani neviem, čo naň napísať! No fakt:-), je to presne tak ako to bolo pri tomto fialkovom laku - ťažké vyjadriť slovami...;-) ♥ Si zlato, ďakujem! :-*

      Odstrániť
  5. Tenhle odstín je tak nádherný! Mám pro tyhle fialkové pastelky slabost. Mám téměř totožný od Flormaru, ale ten tvůj je ještě hezčí :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A ja mám slabosť pre toho, kto má slabosť pre fialkové pastelky.;-) A ak sú naše laky téměř totožné, znamená to jediné: že sú oba rovnako superkrásne!:-) Ďakujem Aneska♥ (a po značke Flormar sa budem musieť niekde poobzerať, počúvam o nej samé pekné veci:-).

      Odstrániť
    2. Flormar většinou mívají takové ty menší drogerie,ale dají se sehnat třeba v Tetě :)

      Odstrániť
    3. Tak to nech sa najbližšia Teta pripraví na môj najbližší nájazd;-), zlatá si, ďakujem za radu! :-*

      Odstrániť
  6. krásna farba, mala som podobný odtieň a tiež som ho veľmi rada nosievala...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Peti! Presne to sa prihodilo s týmto odtieňom mne;-), myslím, že si ho toto leto poriadne (a často) vychutnám...:-)

      Odstrániť
  7. No, Dandelijonka, tiež si viem predstaviť, ako si takýmto lakom vymaľujem všetky steny okolo mňa. Nechtíky nevynímajúc. Vo fľaštičke ten láčik vyzerá trocha ako čučoriedkové smoothie, mňam!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A ja úbohá mám teraz chuť nielen na fialové steny, ale ešte aj čučo-smoothie!;-)) Mňam mňam, zajtra si nejaké mu-sím urobiť... a štrgnem si s milou Aknelkou-pokušiteľkou na diaľku.:-) :-*

      Odstrániť
  8. Doma mám podobnou barvičku a patří mezi mou nejoblíbenější! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Milá zlatá Caroline, tomu hovorím zhoda!:-) Vôbec, ale v.ô.b.e.c. sa ti nedivím, že máš medzi najobľúbenejšími farbičkami práve takúto fialkovú:-), je priam dokonalá, že? Tak vieš čo? Bude to naša tajná spoločná rovnaká obľúbená fialová úúžasná letná farba, súhlasíš?;-) ♥

      Odstrániť
  9. Milá Evie, cítime to úplne rovnako...:-), ďakujem!

    OdpovedaťOdstrániť

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...