štvrtok 24. júla 2014

TOP topper alebo pozvánka do cirkusu

Po stole sa rozsypali cirkusové konfety. Chcela ich pozbierať a upratať, no všetky tie farebné trblietky sa jej prilepili na čerstvo nalakované nechty. A kým dovtedy v mysli sedela so svojím pastelovo žltým lakom Lemon Sorbet od Oriflame na letnej terase s pohárom citrónovej zmrzliny, tie malé guličky ju razom preniesli do cirkusu. Na šou, ktorá hrá všetkými farbami. Idete s ňou?

Vašou vstupenkou bude jeden superhravý, pestrofarebný a extrémne veselý letný topper od Essence s tým najpríznačnejším menom: 02 Circus Confetti. Priesvitný lak, v ktorom pláva asi tak milión menších aj väčších konfetiek, šesťuholníkov a bodiek.


Sú zelené a žlté. Sú červené a zlaté. Strieborné plávu hneď vedľa modrých, ružové vedľa oranžových, fialové naháňajú tie belasé, malé tie veľké (alebo naopak?), farby sa miešajú, dopĺňajú, prekrývajú, predbiehajú a predháňajú (no ako v cirkuse;-).


To sa tak predháňajú, lebo vedia, že nie každý sa dostane na scénu. Že na štetčeku sa nie každý z nich zachytí. Von z fľaštičky sa pozrie len pár z nich, ale nech sa to zdá byť akokoľvek nespravodlivé, konečný výber spravodlivý je: je totiž pestrou zmesou tých najmenších aj tých najväčších, z davu vystúpi a predvedie sa vždy aspoň jeden ružový, aspoň jeden zlatý, aspoň jeden červený a modrý a zelený a... veď viete. To predstavenie vás skrátka nudiť nebude. A do tých farieb a odleskov sa zamilujete... ♥

Teda aspoň si to myslím. Mne sa totiž zaľúbiť podarilo. A ten pocit (na nechtoch) drží a drží (už niekoľko dní;-).

Jediná konfetka zo scény neodišla, jediná sa neodlupla, jediná o nič nezachytila. Cirkusový topper - 3D glitter je skrátka TOP.

S ním po boku ani žltý lak vo farbe žĺtka vymiešaného s cukrom neprišiel k žiadnej úhone. Tak nejak im to spolu funguje. Jeden dáva vyniknúť druhému, jeden druhého chráni a ten druhý zasa toho prvého doprevádza. Tí sa snáď do seba zaľúbili! ;-)

Nevadí, leto je, lásky čas. Nech sa majú radi, žiarliť nebudem. Vyťažím z ich náklonnosti maximum. Ak je tá ich láska taká trvácna, veselá, farebná a bezstarostná, budú vďaka tomu rovnaké aj moje nechty. A to je viac než o čom mohli pri pozvaní na cirkusové predstavenie snívať. Takže ak sa zas nabudúce niečo ligotavo farebné na mojom stole rozsype, budem tam. A vy?:-)


22 komentárov:

  1. Tenhle topper mám také a miluju ho, dávám ho většinou jen na prsteníček :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jé, takže ho milujeme obidve? To je perfektné, on si to totiž fakt zaslúži;-) a na tvojom prsteníčku určite vyzerá parádne! Som si tým viac než istá.:-)

      Odstrániť
  2. Ahoj spriaznená dušička! Dlho som tu nebola (čas a život sú niekedy priveľkí výmyselníci!), ale keď som po nejakej dobe opäť nakukla hneď viem, že som presne tam, kde mám byť - to nemôže byť náhoda, aby som tu ja, straka rodená, milovníčka všetkého čo sa trbliece a ligoce, našla práve takýto skvelý cirkusový topper ! Ak sa niečo ligotavé rozsype môžeš si byť istá, že prídem ako prvá!! :) :**

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dušička zlatá, už sa mi tak cnelo! Ale bolo mi jasné, že v Bashalande sa dejú veci (o ktorých si jedného pekného dňa so zatajeným dychom u teba prečítame;-), ale teraz mi jasná ešte jedna vec - že Bashka má čuch, zrak, sluch, intuíciu, šiesty zmysel na trblietky! Otvorí dvere (teda blog) a tu: takýto cirkus!;-) Už aj idem niečo po stole porozsýpať, aby si prišla čo najskôr;-)). Na moje dvere môžeš zaklopkať kedykoľvek, veď vieš;-), ružovým koláčikom ťa privítam... a posypem ti ho trblietkami!:D :-*

      Odstrániť
  3. Tenhle top coat se Essence teda povedl :)
    chickflickcherry.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Milá Kathleen, to je názor, s ktorým sa nanajvýš stotožňujem:-)).

      Odstrániť
  4. s tým žltým vyzerajú krásne, skvelá dvojka, ja som skúšala už dávnejšie podobné, len namiesto farebného topperu som mala strieborný:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Evie, to si ma (aj tých dvoch) potešila, že sa ti spolu pozdávajú:-), nech som tie konfetky maľovala na akýkoľvek podklad, nikde tak nevynikol. Až na tomto kuriatkovom:-). Strieborný topper hovoríš? Hmm, to musím vyskúšať...;-), ďakujem za tip!

      Odstrániť
  5. Juuj!! Si mi pripomenula, že aj ja ho mám!! :D Hneď ho idem vyslobodiť! Hihi :D Ak by si mala chuť, čas, náladu, mohla by si mi dať vedieť ako ho odlakovávaš? Bo ja s ním vždy bojujem, tie trblietky keď raz prilnú na necht, už tam chcú zostať na veky večné (aspoň v mojom prípade) :D
    Gold Phoenix

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Romi, zlato, s touto otázkou ideš ako na zavolanie!;-) Po niekoľkých dňoch žlto-konfetovej manikúry, i zazdalo sa mi, že na jednom pršteku skúsim ešte jednu trblietavú vrstvu pridať;-), len tak "pokusne"... Po pár sekundách (akože na otestovanie, či už to schne), rypnem s citom do laku a - s trblietkami sa dá hýbať, všetky vrstvy laku zmäkli a "zgumovateli", takže sa dá celý aj so všetkými konfetami ľahko stiahnuť dole (a zvyšky farebného laku už len odlakovať). Takže moja rada na toppera je: bojovať proti nemu jeho vlastnými zbraňami;-). Len treba vystihnúť ten správny okamih, aby nebol už ani lepkavý, ale ešte ani príliš zatvrdnutý. Odlakovač si s ním veru tak ľahko neporadí, nechce sa ten cirkusant pustiť ani za nič. Asi sa mu páčime;-). ♥

      Odstrániť
  6. Ako to, že u mňa sa žiaden takýto cirkusant nezastavil?! Mohla by si byť taká láskavá a toho svojho poslať ku mne na výlet! <3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pre teba všetko!;-) Neviem veru, kade chodí a kade sa trbliece, ale keď som mu povedala o výlete za tebou, celý sa rozligotal;-)). ♥

      Odstrániť
  7. Hm, i žlutá na tvých nehtech vypadá božsky! I když já takovým hravým topperům nefandím, v létě je občas vytáhnu a koneckonců ty Gabrielliny nové laky vypadají podobně, a to jsou tak pěkné... :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jú, ani nehovor! Práve mám jeden z nich na nechtoch a neviem sa vynadívať (a to som si myslela, že tie glitrové (toppery) (tiež) nebudú pre mňa... a už sú doma:-). Ďakujem za pochvalu žltého sorbetu, Kristine!:-* Je to také kuriatko, ale asi mi tak nejak letne prirástol k srdcu...♥ :-)

      Odstrániť
  8. Máš to krásne nafotené, môžeš cirkusantom navrhovať plagáty :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To beriem!:-) Keď nejakých stretnem, popýtam sa (a pozvem ich na blog;-). Ďakujem Kristínka!:-)

      Odstrániť
  9. Vypadá to na tom žlutém podkladu nádherně! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Milá Caroline, ani nevieš, ako rada to počujem!:-) Kombinácia fakt cirkusová, ale aj mne sa páči:-), ďakujem!♥

      Odstrániť
  10. Na tvojich nechtíkoch všetko vyzerá tak krásne, priam rozprávkovo. Aj ten sýty žltý láčik, z ktorého by som ja mala trocha strach (hoci sama vlastním aspoň 3 svetlúčko žlté láčiky). A cirkusové konfety? Ach, tak tie sú nádherné! No ja ich budem radšej obdivovať u teba, hoci, ako sa poznám, možno dlho nepotrvá a budem kupovať vstupenku aj na toto predstavenie :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pre Aknelku vstup voľný!;-) Žltý sorbet vyhral v kombinácii s konfetami na plnej čiare, žiadny iný lak im nedal tak vyniknúť, takže bolo rozhodnuté: musí sa vám ukázať práve on.:-) A teraz je spokojný a rád, že si tu neutŕžil hanbu, kuriatko hanblivé;-). Ďakujem sa tvoju rozprávkovú pochvalu, Lenik! Až mi poskočilo moje lakovacie ♥. ;)*

      Odstrániť
  11. Taky patří mezi mé oblíbence. :) Se žlutou mu to sekne, hned mám náladu si tohle taky namíchat. :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Romanka, ja odpadnem - ďalší náš spoločný obľúbený lak/farba/kombinácia?:-) My sme snáď lakovacie dvojičky, inak to nevidím!♥ ;-)

      Odstrániť

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...