utorok 16. septembra 2014

Tri farby tohtoročnej jesene

Musím vám o sebe niečo prezradiť. Ja totiž... milujem jeseň. Ten vzduch, tie farby, ten pocit... Tie tmavé rúže, jesenné čižmy, šále a slušivé trenčkoty... tá atmosféra. A veľa fialovej. Temnej, tmavej, dekadentnej. Už sa tak teším! Ja totiž... milujem jeseň.

A tak si už chystám všetky svoje tmavé rúže (zn.: nájdi deväť rozdielov), obzerám, ktorá má aký podtón, ktorá je viac do černicova, ktorá viac do vínova, ktorá lesklá, ktorá matná, ktorá sa nakoniec stane tohtoročnou najobľúbenejšou a najjesennejšou. Či najnovšia od TheBodyShopCatrice, alebo staršia od RimmelOriflame či Milani. No a pri takých výrazných farbách určite pustím k slovu a k perám aj kontúrku, jesenne zladím a naladím aj svoje laky na nechty a z kozmetického šuflíčku vyberiem tiene vo farbách granátového jablka a sliviek s teplým hnedým základom a zlatými odleskami.

Cítim to vo vzduchu (a v módnych katalógoch a jesenných kozmetických kolekciách) - táto jeseň bude výnimočná. Bude totiž: púdrovo-ružová! Tak netypicky jesenná a typicky nejesenná. A fascinujúca. Až mám pocit, že púdrovo-ružové chcem mať úplne všetko. Značka Catrice vykúzlila zamatové očné tiene, p2 nádherný matný lak, Dermacol lesk na pery s krásnym dizajnom a Alverde - vedeli ste, že Alverde má svoj vlastný "high-beam"? Mrazivo ružový a krásny. Ten som skrátka musela mať. A musím mať aj ten púdrovo-ružový sveter z katalógu Orsay a... tie kotníkové ružové čižmičky (ktoré sa nebudú dať zohnať), tie tiež! Ach.♥

A keď sa mi jeseň pozrie do očí, uvidí v nich nadšené iskričky, že je tu moje obľúbené ročné obdobie, a na nich šedé tiene a odtiene taupe. Napríklad Color Tatoo Permanent Taupe od Maybelline alebo pigmenty 11 Taupe od KIKO. A možno príde aj na M.A.C Paint Pot v odtieni Stormy Pink, veď aj búrka k jeseni patrí (a kľudne môže byť aj ružová). Ja sa určite nenahnevám. A dažďu nastavím svoju odtieňom Taupe vykontúrovanú tvár. Nech si teda pokojne príde. Čakám tu s NYX lícenkou otvorenou...

Jeseni tvárou v tvár.

P.S.: A aby ste mi verili, že to s tou svetloružovou pre prichádzajúcu sezónu JESEŇ/ZIMA 2014 myslím vážne, predstavujem vám svoj novučičký/ružovučký/teplučký H&M kabátik s velikánskym golierom (a smaltovaným krokodílom s ružovými gaťkami;-).


Poďte mať radi jeseň (a temne fialovú/a nežne ružovú/a fialkovo šedú) so mnou.♥


32 komentárov:

  1. Super príspevok! :) Ja sa tiež teším na jeseň :) Okrem púdrovo ružovej na všetky odtiene hnedej a fialovej :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kristínka, tak potom som úplne spokojná, keď viem, že sa na tú jeseň neteším sama (a keď sa ešte k tomu tak pekne farebne zhodneme:-)).

      Odstrániť
  2. Krasny clanok, uzasny fotky, vyborny vyber kozmetiky....ach....milujem jesen (s tebou)... =)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ;-) ♥ Jaj, takú vernú jesennú parťáčku beriem všetkými desiatimi tmavofialovo nalakovanými prstami! :-* (a, ak dovolí, nechám si ju až (minimálne) do zimy.;-)

      Odstrániť
  3. Taupe odtiene tešia aj mňa a budú nosené snáď až do jari ako sa poznám :) A by som tam ešte šupla červenú :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Moni, tak to sa k tebe rada pridám! Ten pán Taupe mi v poslednej dobe akosi učaroval...;-) A vieš čo? Nechám sa tebou veru inšpirovať a pridám do svojej jesennej výbavy aj nejakú tú červenú. Nosím ju málo a to je škoda!:-)

      Odstrániť
  4. Jsme stejně barevně naladěné na podzim! Zrovna jsem projížděla laky na nehty a myslím, že jsem dobře zásobená. Ještě musím dokoupit nějaké rtěnky a pořádně se toho odvázat! :) Podzim = jeseň miluju :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jéé, stejně barevně naladěné na podzim, to beru!;-) A - asi nikoho neprekvapí, ak spomedzi v obchodoch dostupných rúžov odporúčim /opäť/ odtieň Cutting♥Edge od Rimmel, ten najjesennejší v šírošírej drogérii!:-)
      P.S.: Dúfam, že sa v lakovacej zbierke ešte jedno miestečko nájde, mieri do nej totiž jeden p2 fešáčik;-)).

      Odstrániť
  5. Jeee, aj ja chcem ružový kabát! :D Tak mám dnes aspoň svetlo- ružové nechty - a to som si myslela, že ako vôbec nie sú jesenne nalakované... :D Hm, ale taký tmavší-fialový rúž mám len jeden, tak som si myslela, že mi možno ďalší ani netreba. Ale keď tak pozerám na tvoju zbierku, možno sa pre ešte aspoň jeden miesto nájde :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bí., poď doňho!:-)) Veď ružový kabát musí mať každá deva. Či také pravidlo/porekadlo/príslovie neexistuje? Malo by. ;-) Myslím, že si k nemu so svetloružovonalakovanými nechtami na najlepšej ceste (do H&M;-). A vieš ako sa k takému kabátiku hodia tmavofialové rúže? Jááj, ve-li-ce.;-)
      P.S.: Takže keď bioblogerinas nájdu aj nejaké prírodné varianty, rada sa nechám inšpirovať!:-)

      Odstrániť
  6. Kabátek má krásnou barvu :) a rtěnky mají taky úžasné barvy
    VERU-LIFE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Júj, ja som taká rada, keď sa vám páčia moje farebné variácie:-). Ďakujem Veru, si zlatá!:-) ♥

      Odstrániť
  7. Juu, juů, to je ale krasa! Ruzovy podzim se mi moc zamlouva, jako velvet stiny od Catrice! A Dandelion, high-beam od Alverde je na fotkach? Na telefonu toho moc nevidim. A jaky je?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som to tušila, že ružový podzim bude mať úspech aj u Kristine:-)). A high-beam od Alverde /Rose Tinted Highlighter/ je taký svetlučký, že ho možno na ružovej fotke ani nevidno (skrýva sa úplne vpravo koníkovi pod chvostom:-), a je, podľa mňa, nádherný! Ešte studenší, viac bieloružový (oproti Benefitu, ktorý - aspoň vo fľaštičke - je trošku marhuľovejší), sú v ňom malinové a ananásové extrakty a drobulilinký shimmer (ktorý ale vidieť len na slniečku) a vie vytvoriť nádherný lesk a pekne splynúť s pleťou, podľa mňa... som ich mala z tej dofči doniesť viac.:-( Ale snáď raz príde aj k nám/vám! P.S.: A majú aj verziu bronz.:-)

      Odstrániť
    2. Už jsem ho pak i sama na fotce objevila a hned si ho omrkla na internetu a šla se i podívat do DMka a zjistila, že tedy u nás ještě není :-( Budu doufat, že k nám někdy dorazí a budu se na měj moc těšit, protože podle toho co píšeš, bude naprosto fantastický! Děkuji Dandelion <3

      Odstrániť
    3. No ty si šikulka!:-) Tak ja idem držať palce, nech Alverde rozjasní naše drogérie čo najskôr:-). A nie je vôbec zač!♥

      Odstrániť
  8. Tak teď nevím, jestli si mám přát být spíš růžovoučkým pegasem, nebo raděj maličkatým krokodýlkem s puntíkatými bombarďáky... Ale asi si vyberu být pegasem, protože než bych jako krokodýl obhlídla a ovoněla (protože očuchala... to se přece nedělá ;-) všechny ty Tvé podzimní klenoty a než bych se s každým zvlášť pokochala, ušoupala bych si jako krokodýl všechny svoje čtyři nožičky :-) Každopádně ať už jako pegas, nebo jako Niki, v obou případech mám otevřenou papulu... údivem nad tou ne-u-vě-ři-tel-nou rtěnkovopodzimní sbírkou! A nad tím "zbytkem" (který ale vůbec žádným zbytkem není!) mi pak nezbývá než pořádně a zcela neobřadně áchnout... Krásný jesenný večer přeju, Dandelijonka ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nikiii! :D Veď ja keď si ťa predstavím, vidím úplne celkom zreteľne a jasne ružovučkého okrídleného (a rozprávkového) Pegasa. O krokodílovi nemôže byť ani reč!;-) Aj keď tento s bombarďáčkami je kjút, není-liž pravda?;-) (a veru sa mi aj zdalo, že niečo letelo nad mojou jesenno-rúžovou zbierkou a počula som také tichučké: "No totóo! Deväť skoro rovnakých rúžov?" :D ...alebo to som si šepkala ja, keď som ich pri fotení takto vedľa seba uvidela? :P
      Krásnu začínajúcu jeseň aj tebe, my dear Pegas!♥ ;-)

      Odstrániť
  9. Miluju tyhle barvy! všechno je moc krásné! www.beautypusinka.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jupíí, tak keď moje rúže a ich farby pochváli Beauty Pusinka, už nikto nebude môcť ich krásu spochybniť. Je to skrátka potvrdené menom najpovolanejším.;-) Ďakujem móóc! :-* :-)

      Odstrániť
  10. Ja tiež milujem jeseň!!! A s mojím milým sme sa zhodli v tom, že už sa nevieme dočkať toho pravého jesenného počasia, vzduchu, atmosféry a farieb kam sa pozrieš. Do tvojich rúžov na pery som sa zamilovala a ver či nie, našla som rozdiel v každom jednom z nich! A high-beam od Alverde musím mať, ten určite niekde pohľadám. Púdrovo-ružová forever!!
    Počas písania tohto komentu mi píska pri uchu neskutočne dotieravý komár, tak som ho troška navoňala voňavkou od Katy Perry Killer Queen Oh so sheer! Aasi sa mu tá voňavka zapáčila bo ma prestal otravovať :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Romčik, voňavkovať komárov killer voňavkou, o takom niečom som ešte - ver či nie - jakživ nepočula.:D Ale ak sa mu tá vôňa fakt zapáči, je možné, že sa vráti aj dnes večer... a aj zajtra večer... a každý večer! Ale ešte je možné, že tak otravoval preto, lebo sa mu páčil tvoj komentár, ktorý si mi práve písala;-). Mne teda určite;-). A neviem, či ma viac potešila vaša krásna jesenná dohoda s milým, alebo to, že vidíš rozdiel medzi 50-timi odtieňmi mojich fialovo-vínovo-černicových rúžov:-)), si zlato!♥ Dobrú noc a ďakujem! Za veselý komentár aj za tip na to, ako na dotieravé komáre.:D :-*

      Odstrániť
  11. Tak z tvojho článku sa asi prvýkrát v živote teším na jeseň aj ja. Aspoň viem aká farba je v kurze, hneď zajtra sa po niečom v obchodoch poobzerám pretože predsa len šatník doplniť treba.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Moja milá Bianka, len tajne, len v kútiku duše som dúfala, že aspoň jedinú dušu (ktorá sa možno na jeseň až tak netešila) aspoň tro-šič-ku presvedčím, že jeseň je krásna a tešiť sa na ňu oplatí:-). A ak bude tým dôkazom, že sa to predsalen podarilo, niečo nové v tvojom šatníku, budem nanajvýš spokojná;-). Príjemné (jesenné) nákupy!

      Odstrániť
  12. Great post and very inspiring selection. Love those colors. Lovely blog here btw! Would you like to follow each other on GFC? Please let me know on my blog so I can follow back. Thank you.
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Jeseň zbožňujem. Ružový tieň od Catrice bude môj :) Nádherné fotky :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jé, jesenná zbožňovateľka do partie? To beriem!:-) A ďakujem! A Catrice, tienik ružový, odporúčam!:-))

      Odstrániť
  14. Uauauauau prenadherne fotky! Sledujem a tesim sa na dalsie clanky ^^

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Milá Sju, uau a hurá říkám i já! Každý nový sledovač a tešič je u mňa vítaný s otvorenou náručou. Alebo blogom?... No skrátka, teším aj ja!;-) A ďakujem! :-*

      Odstrániť
  15. Moc hezké! ;)
    Také už pomalu zazimovávám :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Perfektné!:-) Tak dúfam, že to zahŕňa aj nákup nejaké nového jesenného rúžu alebo huňatého /ružového?/ svetríka;-)).

      Odstrániť

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...