pondelok 24. novembra 2014

Cukráreň u Essence

Dnes sa mi tak nejak zazdalo, že vás akosi často kamsi virtuálne ťahám pozývam. Na pastelové rande, prechádzku nočnou oblohou, do zasneženého bieleho lesa... A dnes: do cukrárne. To za odmenu, že sa so mnou (a mojimi lakmi) tak nachodíte.;-)


A ten dnešný nás k chodeniu vyzýva už svojím nápisom: colour&go, vraj. My ale ďaleko chodiť nebudeme, ostaneme sedieť pekne v teple v Cukrárni u Essence, lebo práve tam upiekli tento cukrovo sladký lak. A akoby mi ho upiekli na objednávku...

To je totiž presne "moja" farba! Taká, pri ktorej sa mi podlamujú kolená. Trochu ružová, trochu fialová, trochu pastelová, zastretá, krémová a lesklá (ale v matnom prevedení by bola už úplne žúžová!). Ach... 174 Purple Sugar. Aké výstižné.♥

Ak sa na tento dezert pôjdete do chladiaceho boxu pozrieť, možno sa vám na prvý kuk bude zdať skôr ružový (ako mne), ale na nechtoch už ukáže svoju fialkovú polevu. A tá sa (mi) s jeho širokým, do okrúhla strihaným štetčekom natierala jedna báseň.

Takej fialkovo-ružovej polevy by si človek zvládol dať snáď hocikoľko. Ale už po dvoch vrstvách si poviete, že vlastne aj stačí... To len ja som si dopriala tri, nemohla som absolútne odolať. Ja viem, som maškrtník, ale keď... ono je to presne moja farba!


A teraz na ňu lákam aj vás. Rozhodne žiadna diéta.
 Lenže naozajstná kalorická bomba ešte len príde...

Na sladký veterník som vás lákala už minulý víkend na Facebooku, ale keďže sa mi zdalo, že vám celkom chutilo, dovolila som si objednať duplu. Nech sa páči, ponúknite sa. Lakom alebo zákuskom... (Len tú vidličku so šteniatkom si radšej postrážim.;-)


P.S.: A ak by tých lákadiel (či kalórií) bolo predsalen ešte stále málo, nezabudnite na miš-mašovú narodeninovú giveaway! :-* 

Váš Dr. Hauschka a spol. ;-)


38 komentárov:

  1. Tak to je krásná, sladká růžová :) a máš skvělou lžičku
    Blog by Veru

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Díky Veru!♥ S pekným príborom chutí človeku o čosi viac (ale čoby, veterník aj rukami!;-)

      Odstrániť
  2. Jeej to je nádherná farbička. Tú chcem. A vidlička nemá chybu. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja ju chcem! (a to už ju mám;-) Niektoré farby sú proste "tie pravé". Ďakujem Juli!:-)

      Odstrániť
  3. Takú podobnú ružovú - fialkovú tuším v zbierke mám. Alebo nemám? Musím ísť skontrolovať! :) Mne teraz nechty zdobí Nubar - Purple rain glitter, ale musím vymyslieť, ktorý si dám ďalší, lebo už ho treba odlakovať :)
    A hneď som si pri pohľade na veterník vravela, že ten som už (spolu s vidličkou) niekde videla a no jasné, najskôr robíš chúťky na facebooku a teraz aj tu :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Purple rain glitter? Taký v zbierke nemám!;-) Už ho vidím... je prekrásny! Vymením za veterník.:D :P

      Odstrániť
  4. tyhle Essence laky jsou moc fajn, mají krásné barvy, hezky se lesknou, vydrží, dobře se mi lakujou... a tohle je fakt krásná slašoučká barvička... jenže... teď mám zatracenou chuť na větrník :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Natálka, len doňho!:-) Stráži ho síce ten malý havo (aj keď na tej fotke to chvíľkami vyzerá, že chce skôr veterník zjesť tú vidličku;-), ale podelíme sa!♥ Aj o lak.:-) Súhlasím, lakoval sa výborne a leskol sa tak, až sa v ňom pri fotení všetko odrážalo.:-))

      Odstrániť
  5. jeminečky!
    idem po neho. to je on, ten, ktorého som tak dlho hľadala :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No že!♥ Tak sa stretneme pri stojane, asi potrebujem ešte jeden do zásoby.:D (alebo pre niekoho ako darček:-) Snáď ťa naživo nesklame a bude to naozaj ON - ten pravý! :-*

      Odstrániť
  6. To je tak úžasná barva.. a kráásné fotky :3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A ešte je úžasné, že sa páči aj tebe/vám:-), som rada! A ďakujeem! :-*
      P.S.: A asi to idem v texte opraviť na: ...je to skrátka "naša farba"...;-)

      Odstrániť
  7. Krása, opět super relax ( a pochutnání :)
    A ta vidlička !!! ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Romanka, aj mne sa s vami super relaxuje (a pochutnáva:-) ♥ (ovšem, ako vieme, to pravé lakové pochutnanie sa odohráva v inom krásnom kútiku;-))

      Odstrániť
  8. prosim ta aku ma ten lak vydrz? ci sa mi nezacne na druhy den olupovat...velmi totiz tejto znacne neverim co sa tyka kvality. dakujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahojky, lakov od Essence tiež nemám veľa, ale keď som zbadala tento, váhala som asi tak jednu sekundu.;-) A absolútne neľutujem. Moja zbierka sa tak rozrástla o dobrý (vlastne krásny!) lak za véľmi príjemnú cenu.;-) Dal so mnou okolo troch dní, kedy už mal skôr trochu ošúchané špičky, ale stále vyzeral použiteľne:-) /bez podlaku, nadlaku, vytvrdzovačov alebo iných vychytávok, ktoré by jeho životnosť ešte určite predĺžili). Takže ak medzi nimi objavíš nejakého krásavca, určite stojí za to dať mu šancu.:-))

      Odstrániť
  9. Jej veterník!!! Karamelový!!! No nič idem do cukrárne poň (samozrejme aj po Purple Sugar, ten som ešte nekoštovala) ... Len večná škoda, že u mňa sa taká milá lyžička nenájde :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Romik, to neva, veď ty sama už si milá dosť, aj za príbor.;-)) ...no ale počkať, v ktorej cukrárni je to stretkoo?!:D Ajaj, tam už asi po karamelových veterníkoch nebude ani stopa... ;-) :-**

      Odstrániť
  10. Nedávno jsem tuhle barvu ladila tetě do obýváků, protože mi přišel takový smutný... to sem sice moc nepatří, ale musela jsem to sem napsat :D Laky od essence mají poslední dobou moc krásné barvy, a máš v pravdu, v matném provedení by to bylo to pravé ořechové. Tak mě napadá, že si můžeš dokoupit matující topcoat od essence, že jsem ho tam nedávno viděla :)) Dělá to krásný efekt :) p.s. odebírám, moc hezký a inspirativní blog s tak moc sladkými recenzemi, že mám strach abych nepřibrala :D fakt paráda!

    LIFESTYLE BLOG by Lori Horton

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to musí byť tá najsladšia obývačka na svete!:-) /a vsuvky o maľovaní izieb a krášlení domovov sú tu vítané kedykoľvek!:-) Juj, ale za to prípadné priberanie, ehm, za to neručím... :P (ale mne by náhodou urobilo radosť, lebo by to totiž znamenalo, že ti u mňa stále chutí;-). ♥ Ďakujem za sladký komentár!
      P.S.: Tak já tu matnou tedy zkusím, Lori!;-)

      Odstrániť
  11. Ten je opravdu nádherný! Takovou barvičku už dlouho hledám, tak děkuji za tip! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak je nás predsalen viac! Ach, môžem ísť spokojne spať a zaspať sladkým (ružovofialovým) spánkom spravodlivých.;-) A niet zač! Pozvať vás do virtuálnej cukrárne, to je viac než príjemne strávený čas.:-) ♡

      Odstrániť
  12. Jaký je to prosím odstín? Jaký název nebo číslo to má? :) Ta barva já vážně úžasná!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež sa mi zdá, že sa im náramne vydaril!:-) Názov aj čísielko pod druhou foto: 174 Purple Sugar.:-)

      Odstrániť
  13. hmmm, mňam :-) pripisujem na zoznam....essence má na mne síce slabú výdrž, ale táto farba za to veru stojí :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Milá Elimeia, mám taký dojem, že ten spomínaný (predvianočný)zoznam(prianí) už je určite poriadne dlhý...;-) ale jeden maličký lak sa naň zmestí vždy.:-) Súhlasím, tá mňam mňam farba stojí za to!:-)

      Odstrániť
    2. taký celoročný zoznam :-) ale tak to má byť...o čom by to všetko bolo, ak by sme nemohli túžiť a snívať a postupne si tie sny sami či už pomocou blízkych aj neznámych plniť :-) krásny deň prajem :-)

      Odstrániť
    3. Eli, napísala si to úúplne presne:-), krásny deň/večer/víkend aj tebe!♥

      Odstrániť
  14. Toľkokrát sa do Essence cukrárne chodí, dokým sa odtiaľ nevyjde so sladučkým dezertom...
    Vieš, koľkokrát som ho už v stojane obdivovala a vždy nechala s tým, že nie je až tak zaujímavý? Ale on je!!! Je tak krásny, lebo ty si mu dala dušu, Dandelijon ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ♥ Aknelka zlatá, takže chodíme do cukrární okolo rovnakých dezertov?:-) (aj keď v tomto prípade sa u mňa nedá hovoriť o chodení okolo /horúceho laku/, ale o najrýchlejšom lakovom nákupe ever;-). Strašne som sa vtedy ponáhľala a nechcela z tej drogérie odísť bez úlovku, zbadala som tohto a... ani na meno som sa ho spýtať nestihla, ako som sa s ním ponáhľala k pokladni a domov.;-) A dušu, tú on veru má... sladkú, hravú, ružovú... páčil by sa ti!;-)
      P.S.: Aj niektoré sladučké komentáre sú ako dezerty;-), ani do cukrárne chodiť netreba! :-**

      Odstrániť
    2. U teba je tak dobre... Najradšej by som sa tu nasťahovala. Našťastie je u teba stále otvorené <3

      Odstrániť
    3. Pre pravé hravé duše kedykoľvek!;-) <3

      Odstrániť
  15. Tak ten je krásný! Na nehtech mám nejraději právě odstíny růžové, fialové a červené :)

    http://kiss-beauty.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  16. odtien uzasny akurat dnes som si kupovala matnu svetlo hnedu akoby kavovu, ale tuto farbu si musim dokupit a zasa provokujes s veternikom :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. July, ale to už je s tým veterníkom fakt na dlhú dobu na-pos-le-dy! (aj keď zaručiť sa za to nemôžem;-) Ale vidím, že mi to chceš "vrátiť" a lákaš ma na oplátku svojím-novým-isto-krásnym lakom...;-) Na všetko kávové a matné ja totiž hovorím mňam!♥

      Odstrániť

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...