piatok 7. novembra 2014

(FLAW)LESS IS MORE alebo súťažíme o mejkap od Gabiky

Nechcite vedieť, koľko mám na kozmetickom stolíku (otvorených) mejkapov. Nie nie, neprezradím, neukážem. Ale ukážem vám jeden z najnovších. Dostala som ho od milej Gabrielly Salvete, no nepricestoval sám. Prišlo ich celé trio. Jeden pre mňa na otestovanie, dva pre vás na obdarovanie. Na testovanie som si vybrala najtmavší odtieň  z celej trojice (03 Nutty), aby ste si vy mohli zasúťažiť o tie svetlejšie (01 Light a 02 Beige). A mejkapy nebudú v súťaži samé, takže smutno im (ani vám) nebude.

Ale pekne postupne. Najskôr vám poviem, čo o tejto novinke v tubičke mienim.:-) Odtieň, ktorý som na testovanie zvolila je, samozrejme, tmavší, než (aktuálne jesenno-zimne) potrebujem. No aj keď ide o pomerne vysoké číslo 03, ktoré si bežne nekupujem, nie je vôbec taký tmavý, ako by sa mohlo zdať. Naopak sa mi zdá, že má výraznejší ružový podtón (čiže nič oranžové) a myslím, že nabudúce leto ho po nejakej príjemnej slnečnej dovolenke (a po primiešaní pár kvapiek bronzujúceho fluidu na vyváženie toho ružového nádychu) využijem. Z čoho si dovoľujem vyvodiť presvedčenie, že odtiene 01 a 02, o ktoré si zahráme, mohli by budúcim výherkyniam pekne sadnúť.:-) A ako sadol samotný mejkap mne? FLAWLESS SKIN patrí medzi tie ľahké mejkapy, ktoré by ste na prvý pohľad (a možno aj druhý) prirovnali k tónovacím krémom. Má ľahkú krémovú konzistenciu, nič hutné ani vodové, také "akurát". Aplikácia je veľmi jednoduchá a zaobídete sa aj bez štetcov, pocit na pleti po nanesení je príjemný, nezvýrazňuje suché miesta či nedokonalosti, nevytvára masku, pleť jemne rozžiari a zjednotí. No na miesta, ktoré ste zvyknuté zakrývať, bude treba rozhodne povolať korektor. Keďže Flawless Skin nie je matujúci mejkap, troška púdru znesie (a mastná či zmiešaná pleť s mastnejšou T-zónou si bude púdrový poprašok a poupravenie pýtať pravdepodobne aj počas dňa). Kto má rád vyššie krytie a matný finiš, tomu by Flawless Skin nemusel pre svoju ľahkosť a nižšie krytie vyhovovať, viem si ho predstaviť napríklad na pleti normálnej či suchej, ktorú by mohol pekne rozžiariť a dodať jej zjednotený tón a "šťavu". Podľa oficiálneho popisu je určený na všetky typy pleti a na stránkach Gabriella Salvete sa dočítate, že ide dokonca o liečivú mejkap-novinku, ktorá má uvoľňovať z pórov nečistoty, regulovať tvorbu kožného mazu a pomáhať v boji proti akné (ktoré vie často potrápiť práve mastnejší typ pleti) + aktívne pôsobiť proti pigmentovým škvrnám. To asi (po doterajšom testovaní) neposúdim, preto budem rada, ak sa do súťaže/testovania zapojíte aj vy a vyskúšate, čo na Gabikin mejkap povie vaša pleť.:-)

A k make-up novinke Flawless Skin v odtieňoch 01 Light a 02 Beige si prihodíme aj nedávnu rúžovú novinku: 
rúž Al Bacio v odtieni 08 frosted pink a 03 innocente. :-)

Ideme na to?

1) tak potom stačí sledovať/lajkovať Gabikinu stránku na Facebooku, kde sa tiež často súťaží a kreatívne hrá o pekné ceny:-)
2) zanechať tu pod týmto článkom svoj kratší či dlhší komentár (a najlepšie aj kontaktný e-mail; vo forme, ktorá vám vyhovuje)

Súťaž potrvá presne týždeň, do piatku 14.11. do polnoci. Dve víťazky vylosuje pani náhoda a ich mená zverejním v tomto článku a avízo nájdete (ako vždy) aj na mojom FB (na ktorom tiež všetkých rada uvidím;-). Platí pre SR aj ČR a ja už vám držím palce!:-)


E  D  I  T:

Všetkým rúžo a mejkapo maniačkam ďakujem za komentáre a účasť v súťaži!
Balíčky tentokrát poputujú za: Andrejkou Zuravcikovou a Martinkou Bačovou.
Blahoželám!:-)
(a nebojte, pomaly chystám ďalšiu giveaway;-), už onedlho!♥


34 komentárov:

  1. sledujem vsetko a vsade :-D mail: thina.bacova
    wau, tak tento make up by sa hodil prave mojej otrasnej pleti... vyhra by ma skutocne potesila, pretoze este som doteraz nenasla stalicu medzi make upmi, z ktorej by som padla na zadok... vzhladom na moj svetly typ pleti by sa mi najviac hodil odtien 01 :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Kosmetiku od GS mám moc ráda, jeden make-up jsem už měla a moc mi vyhovoval, tak proč nezkusit štěstí i o tento:) V poslední době naopak vyhledávám lehké make-upy, které pouze pleť sjednotí a dodají jí trochu "šťávy", tak přesně takový by mohl být tento:))
    lucisa.n@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ahoj:) od Gabrielly toho mám hodně, nejvíc jsem asi spokojená s dřívějšími make-upy (excellent cover, který má fakt vyšší krytí), ale super je i pudr a teď jsem vyzkoušela i řasenku. na to, jak jsem byla vždy proti levným řasenkám, musím říct, že je fakt super a docela dost ušetřím oproti dřívějšku. Tento make-up bych ráda vyzkoušela. Zkoušela jsem ho v drogérce, myslím, že by ke mně šla ta 02, ale je tam tak blbé světlo, že se to nehodí a navíc bych potřebovala něco méně krycího než mám teď:) ver.langerova@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Makeup jsem tedy od Gabči nezkoušela, ale mám moc ráda jejich rtěnky :) nikolik.v@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Aaaa ďalšia súťaž, to ma teší :) Makeup vyzerá celkom zaujímavo a potešil by ma aj rúžik. Keďže už jeden mám a som s ním veľmi spokojná. Je skvelý :)

    veronikakocurisinova@centrum.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Zatiaľ od Gabči nevlastním žiaden mejkap, ale po prečítaní tohto blogu si ho rada vyskúšam... :-) Zatiaľ som nenašla úplne vyhovujúci mejkap a rada vyskúšam niečo nove... S pozdravom Terézia terka.kokanicova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Gabiku aj teba sledujem na FB ako Andi D Voilá
    Sledujem aj blog samozrejme :) stal sa mojím naoblúbenejším musím povedať. Na tvoje krásne fotorafie nikto nemá! Neviem ako to robíš, ale mám nutkanie kúpiť si všetko čo tu uvidím :D
    denisa.slobodova@centrum.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  8. kolem rtěnek jsem už mlsně chodila v obchodě, ale stále váhám, který odstín si vybrat :)
    greenballx@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ja som od Gabriely Sallvete skúšala len laky na nechty a inú dekoratívnu kozmetiku zatiaľ nie, ale tento make-up vyzerá naozaj super. Nakoľko som veková kategória 30+ a sem-tam ma už trápia pigmetové škrvnky, vyzerá pre mňa tento make-up ako stvorený :).

    janka.banikova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Moc pěkná soutěž :). Od GS jsem zatím vyzkoušela jen lak na nehty, jinak nic
    VeruKru@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Gabiku dlhšie sledujem. A mám jej výrobky doma, viac než dosť (MU, púder, laky, šprirály a ceruzky:)) :) Čo svedčí otom, že je to skvelá kozmetika :)
    n.michelle.k35@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Al bacio rúže som mala možnosť vyskúšať. Bohužiaľ však odtieň 07 fiore. Sú tam strašne veľké trblietky a studená fialová farba, ktorá mi nesvedčí (a spomínala som trblietky, ktoré na periach cítite a po hodine, čo ten rúž máte, ste napokon radi, že to nie je dlhotrvajúci rúž?). Rada by som vyskúšala iné odtiene, nom :)
    alicien@email.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  13. tak musím sa priznať, že ja mám tiež viacero makeupov otvorených a nedokážem spotrebovať ani jeden :-D ťažko sa odoláva vždy nejakej novinke :-) chcel by som konečne vyskúšať makeup od GS a zároveň si mi pripomenula, že som si chcela kúpiť rúž al bacio ale zabudla som odtieň :/ škoda, že GS nie je tak dostupná v drogériách, nájdem ju málo kde a aj keď ju majú tak všetko je rozpredané...
    m.cvancigerova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  14. krásna súťaž :) tiež by som chcela vyskúšať tento mejkap :D pretože mne ich vyhovuje veľmi málo :/ tak som zvedavá ako by mi sadol tento :)
    l.osadska@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Skvelá súťaž. Gabiku už sledujem dlhšie,ale zatiaľ mám od nej doma bohužiaľ len lak na nechty tak snáď sa mi podarí vyhrať aj make-up,pretože vyzerá naozaj dobre :)
    mimalau@centrum.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  16. woow :) ja ho chcem vyskuuušať :3 vyzera super
    sledujem dlhočizno pod menom na všetkych sietiach Andrea Zuravcikova
    andreazuravcikova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Paráda! GS mám moc ráda, hlavně jejich řasenky. Makeup vypadá taky zajímavě. :)
    hezkakytka@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Oj, tak toto by ma potešilo, od GS som mala zatiaľ len rúže a laky, ale ani makeupom by som nepohrdla :) Viac by mi asi sadla dvojka.
    sonjatokarova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  19. ty nás rozmazluješ! :) pěkné výhry
    MikulkovaVendula@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  20. tento makeup by som určite chcela vyskúšať mám rada túto značku ale na makeupy som zatiaľ nemala nejak šťastie :)
    nikolaorechovska@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  21. rada by som makeup vyskúšala...:-) a rúž pridala do mojej zbierky (dependence) :-D
    krisgo435@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Ahoj, od Gabrielly mám zatím jenom pár věcí, stíny, které jsou spíš průměrné, 2 řasenky - jednu skvělou,druhou příšernou.Jako kosmetický nadšnec ale samozřejmě ráda zkouším nové věci a obzvláště makeupy. ;)

    FB sleduji (Colourful Elysia)
    Mail: elie.krios@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  23. Gabriellu Salvete mám moc ráda. Hlavně řasenku Diamante, to je moje stálice! Potom i mono stíny jsou super a sbírka se mi pomalu rozrůstá. Fb stránku sleduji už poměrně dlouho. :)
    Luciie.tuckova@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  24. FB: Lenka Ďurčeková
    Email: lenka.durcekova@gmail.com
    Vďaka za súťaž! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  25. Ahoj, Al bacio už dlouho okukuji jak se začaly objevovat na všech blozích:) Pěkná soutěž:)
    Šárka
    sabera@hotmail.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  26. Od Gabiky toho nemam vela.. mozno to je aj tym, ze viac chodim do dmka ako 101 drogerie..a niekedy aj ked som nieco chcela, tak nemali odtien, ktory som si vyhliadla... :-)
    dora.mrkvova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  27. Značku GS som ešte nemala možnosť vyskúšať, preto by som výhru ocenila :-)

    zigova.simona@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  28. Moc pěkná soutěž. GS mám obecně ráda, nejvíc asi laky na nehty a řasenky.
    vyroubalovab@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  29. Kosmetiku od Gabrielly mám velmi ráda, zkoušela jsem řasenku a makeup, moc ráda je používám. Především jsem si zamilovala jejich laky na nehty.Chtěla bych zkusit také rtěnky, tak také zkusím štěstí v soutěži :)
    J.Dvouleta@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  30. Ahoj, velmi zaujimavo si popisala makeup, a kedze preferujem lahsie makepy, rada sa zapojim do sutaze, o odtiem 2. Este som neskusala kozmetiku od GS. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  31. Ahoj. Ešte som nič neskúsila od značky GS. Ale tento make-up ma láka hlavne s tým, že pomáha s pórmi. Rada by som to uverila sama :) Sledujem ťa ako Kristína Párkánszká

    OdpovedaťOdstrániť
  32. Od gs nevlastnim ziaden produkt. Makeup sa mi velmi paci. A keby som vyhrala urcite by som prijala odtien 2 wendi@centrum.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  33. Fajn soutěž. Hrozně se mi líbí jejich laky .)
    barbora.beruska@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...