piatok 12. decembra 2014

Little Wander

Kto má rád rozprávky, nech vstúpi. Kto má rád princov, nech ostane. Kto má rád laky na nechty, nech číta ďalej. A kto má rád Davida Bowieho, nech si pustí jeho Little Wonder. Dnes sa tu bude totiž všetko snúbiť. Malé laky, malí princovia, malé zázraky.

K Malému princovi do záhrady totiž spadli laky na nechty také malé a milé (rozumej: maličké a milučké) ako on sám. A prečo na ne tak prekvapene pozerá? To žasne nad tou krásou. A prečo mu tak veje šálik? Tie laky sú totiž z tohtoročnej jesennej púštnej, slnkom ošľahanej a tajuplnej kolekcie Wander (no v mojich očiach budú rovnako krásnymi a vhodnými aj pre tohtoročnú zimu či Vianoce, veď vyzerajú ako maličké sklenené baňky, ktoré by som si ihneď zavesila na stromček... inu, to by nemusel byť zlý nápad/tip na vianočný darček, veď kde sa píše, že všetky prekvapenia musia ležať jedine pod stromčekom?;-).

Keď som túto kolekciu videla po prvýkrát, mojím jasným favoritom bol ružový Arroyo♥. No keď sme s Malým princom preskúmavali celú štvoricu z toho darčekového minibalenia, pochopili sme, že tento set nemá favoritov. Že úžasné sú všetky...


Že žiaria ako také malé planétky. Že ich povrch je ako posypaný hviezdnym prachom. 
A že spolu vytvárajú krásne /púštne/ lakovacie súhvezdie.

V tom súhvezdí je Arroyo zastretá púdrovo-ružová, saténovo matná planéta s drobulinkými zlatými trblietkami (či skôr shimmerom). Je nenápadná (ale originálna) a občas nie je jasné, či hádže skôr teplé alebo skôr studené (matné) "odlesky"...

Ale ani tej červenej, už výraznejšej farby sa Malý princ nemusí báť. Odtieň Tapestry nie je žiadny krikľún. Je to/mohla by to byť - poviem to opäť: krásna vianočná červeno-vínová so zlatými, občas až zlatohnedými akcentami a saténovo matným záverom.


Až by si jeden (princ) nevedel vybrať, ktorý z tých flakónikov je najkrajší.

I keď on má asi jasno: Starry Night je ako stvorená pre neho. Kovová, hnedo-zlatá, s občasnými zelenkavými zábleskami.
Alebo sú tie záblesky oranžové a červené a žlté a... rozmanité ako tmavá nočná púštna obloha posiata hviezdami? Asi áno.

A keď sa trochu rozodní, tú oblohu zaleje/nahradí nádherná modrá. Tmavá ako atrament, premieňa nebo na modrú oázu.

Taký je (aj) Oasis. Denimový, podmanivý, matný, ale zároveň kovovo lesklý, s azúrovými mikročiastočkami. Vlastne to ani nie sú mikročiastočky... a možno ani nie sú azúrové (iba mne sa tak zdajú)... možno len... možno je to naozaj ten hviezdny prach...♥

Ja tomu skrátka /asi aj/ hodlám veriť. A ďakujem Sparitualu (Slovensko) a Malému princovi (B-612) za ich úžasnú spoluprácu.


24 komentárov:

  1. O týchto lakoch som ešte nepočula... Vo fľaštičkách nevyzerajú nijako výnimočne, ale na nechtoch sú krásne, obzvlášť ten ružový :-) day by day

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ach áno, ružový Arroyo vie chytiť za dievčenské srdce...;-) tiež sa mi zapáčil na prvý pohľad. A nesklamal ani pri bližšom zoznámení.:-)

      Odstrániť
  2. Prvý krát vidím túto značku :) ale tá frozen ružová #myBeautygramvyzerá super

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Môj prvý lak od Sparitual bol TENTO fialový rytier, no ani títo piesoční drobci za ním nijako nezaostávajú:-) (a ten ružový vedie, to je jasnačka;-)

      Odstrániť
  3. To je tak nádherný, kouzelný, výjimečný ! ♥ Mám jen samé superlativy, prostě mě vždycky dostaneš ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak tu musím odpovedať/opakovať takto: Aj ty mňa!;-) Tie laky sú naozaj kúzelné, to inak ani nešlo...:-) Ďakujem Romanka! :-** ♥ (a Malý princ pozdravuje;-)

      Odstrániť
  4. ten modrý je úchvatný.. pritom modré laky na nechty sú málokedy pekné. modrá totižto nechtom nie je predurčená :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to potom ten Oasis snáď musel to predurčenie dostať do vienka... na nechtoch je totiž naozaj úchvatný (také výstižné slovo, prečo mi nenapadlo?...;-) Vlastne je krásny už v tom flakóniku... ach, asi si ho vážne zavesím na stromček!:D

      Odstrániť
  5. Ó -- som očarená textom i fotkami. Pekné spojenie s Princom :))
    Peacock & Pineapples

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ó, Sju, vďaka veliká, za Princa, za laky i za seba.;-) Také princiatko mohlo by sa k akémukoľvek článku primotať, ale tieto púštne laky, tie si jeho výnimočnú spoločnosť priam pýtali...:-)

      Odstrániť
  6. hlavně ten modrý je úplně překrásný <3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ronny, v tom sa s tebou rada zhodnem.:-) Každý z týchto lakov sa predáva aj samostatne (vo väčšom balení), a keby som z nich štyroch musela vybrať jediného... bol by to on.<3 Ružový Arroyo ma na začiatku lákal najviac, ale ten modrý... je kráľ.

      Odstrániť
  7. Odpovede
    1. A vidím, že aj favorit celého setu.:-) Niečo na tom hviezdnom prachu asi predsalen bude...♥ ;-)

      Odstrániť
  8. Všechny laky jsou krásné, ten modrej je úplně top :) Líbí se mi ty lahvičky
    Blog by Veru

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veru, to si ma potešila, tie lahvičky sa páčia aj mne! Maličké (milučké;-), guľaté, s pogumovaným vrchnáčikom... a ešte ukrývajúce také krásne tekuté piesky...♥ Ďakujem! :-*

      Odstrániť
  9. Tieto laky nepoznám, ale páčia sa mi, ten modrý aj ružový vyzerajú úžasne.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to sme sa pekne farebne zhodli! Modrý pre Janku, ružový pre Bianku?;-) Opýtam sa Malého princa, ako by to podelil...:-) /ale ani spoločná ružovo-modrá kombinácia by nemusela byť zlá... musím vyskúšať!;-)

      Odstrániť
  10. Hmmm, to je ale souhvězdí... vypadá to na hvězdokupu Plejády ;-) Malý princ se ze začátku tvářil trošičku rozpačitě, jako by si nevěděl rady, co si s těmi Kuřátky počne, ale, jak se nakonec ukázalo, poradil si s nimi ten šikula sikovný úplně bez problémů. Zkrátka jako pravý princ s rytířským srdíčkem. A nejvíc mě potěšil, že si ve finále vybral ze všech překrásných laků ten růžový, protože pro něj spolu s princem hlasuju i já :-) Krásnou třetoadventní neděli, Dandelijonka ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Niki, ten šikula je šikovný až tak, že - ako ho poznám - chcel sa ti svojím výberom nenápadne zapáčiť;-), a dokázať, že aj keď má to statočné rytierske srdce, má stále "cit pre jemnocit" a nežné farby.;-) /...a to je vlastne ten dôvod, prečo ho máme tak radi, že?:-) Tak ja mu teda poviem o istej jasnej princeznej, ktorú by dokázal vlečkou, šatami či črievičkami vo farbe piesočne růžovej potešiť, poznám totiž jej adresu.;-) Ale počkať...holuby si tu práve hrkútajú, vraj jeden z nich dnes do susedného kráľovstva odletel! No páni... Niki, otváraj okná, vianočný posol letí!;-) ♥ P.S.: A keby niečo, to nie ja, to predsa Princ.;-)

      Odstrániť

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...