pondelok 1. júna 2015

ZOEVA Cocoa Blend - kozmetická bonboniéra

Aký je dnes deň? Prvý jún. A čo je prvého júna? Deň detí. A čo majú radi deti? Sladkosti! (no a to už by hádam aj stačilo;-) Ide (mi) skrátka o to, že niečo sladké a prvojúnové si pre nás pripravila aj Zoeva. Práve dnes by sa mala dostať do predaja ich nová paletka očných tieňov s lákavým a zvodným názvom Cocoa Blend. A jednu ochutnávaciu "vzorku" poslala aj ku mne (huráá!). Keby vzorku, bola to hotová bomboška! Veď posúďte (a ochutnajte) sami...

Desať delikátnych odtieňov a príchutí ukrytých v papierovej krabičke so zlatým zdobením (a jedna naozajstná malá čokoládka k tomu). Hrejivé farby praliniek, jemný nugát, lahodný marcipán... ako sami hovoria - sladké hriechy (tohto leta). Horkosť kakaa, sladkosť čokolády. Kakaový mat, čokoládovo-zlatistý lesk. Teplé odlesky, jemná maslová plnka, bronzovo-zlaté pozlátko...

Kozmetická bonboniéra, ktorá zalichotí najmä teplým, no určite i neutrálnym farebným typom (alebo všetkým typom milujúcim čokoládu, teplé kakao, belgické pralinky a krásne paletky:-). Zlato i bronz, náplň s kvapkou šampanského či marsaly, tehlové tóny, shimmer, ligot, tmavosť i jas. Každá okrúhla 1,5 gramová pralinka s vlastným menom (a vitamínom E). Bez parabénov, ftalátov, minerálnych olejov a parfemácie. Krásna pigmentácia, najjemnejšia receptúra. Cocoa Blend - easy to blend!;-)

V hornom rade nájdete pralinky v týchto príchutiach: Bitter Start - svetlý matný telový odtieň, ktorý skvele plní svoju štart-ovaciu funkciu ako základný tieň na celé viečko // Sweeter End - svetlý zlatisto-ružový šampus, na dennom svetle viac do ružova, pod umelým viac do zlata // Warm Notes - teplé marsalové tóny s nádhernou pigmentáciou a krásnymi vínovo-ružovými odleskami♥ // Subtle Blend - rovnako krásne pigmentovaný, bronzovo-hnedý horúci skvost // a posledná v rade: Beans Are White. Ale nedajte sa zmiasť, žiadna fazuľová ani biela farba to nie je, naopak:-) ide o matnú zmes šedej, hnedej a čiernej.

Ale zoznam chutí a príchutí nekončí ani v spodnom riadku...

Pure Ganache - skoro ako pravé pozlátko, len trochu viac do bronzova, maslové, jemnučké, krásne // Substitute For Love - matná svetlejšia tehlová s (voľným okom takmer neviditeľnými) mikrotrblietkami // Freshly Toasted - tiež matná, tehlová, výborne pigmentovaná, ale viac "opečená" do kakaovo-hneda // Infusion - krásny tmavý matný odtieň (podobný tomu z prvého riadku), no doplnený o maličké zlaté trblietky // no a kovovo fialovo-šedý záver celej bonboniéry tvorí odtieň Delicate Acidity.

A tak musím uznať, že táto krabička praliniek bola skutočne SELECTED WITH LOVE...

A že by sa určite žiadna hostiteľka nenahnevala, ak by od svojej návštevy namiesto balíčku kávy a obligátnej bonboniéry a čokolád (na kvietok ale nezabúdať:-) dostala takúto farebnú, hrejivú, chutnú, prí/jemne horko-sladkú kakaovú zmes od Zoevy...

Dokonca sa mi zdá, že tá paletka na to bola priam stvorená...♥



34 komentárov:

  1. Tak túto nutne potrebujem ♥ Spolu so štetcami. To je naozaj krása, to sa musí uznať...!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Uznanlivo /a súhlasne/ prikyvujem.:-) Milá Donny, hurá do nich! (Myslím do tých štetcov. Aj paletky. Aj čokoládky... Ach tá Zoeva!;-)

      Odstrániť
  2. Ta Warm Notes v odstínu marsala je asi můj nejoblíbenější odstín červené (spolu ještě s neutrální až teplejší tmavorudou). Paletka je opravdu povedená a já si asi budu muset jít udělat kakao... :)

    Krásný den, Dandelijonko! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno áno! To je (pre mňa) asi aj naj-naj odtieň z celej paletky... Krásny prekrásny! A ešte ten názov, hmmm...♥ :-)
      P.S.: Jedno kakavko aj ja poprosíím.;-) :-*

      Odstrániť
  3. Och, skvost ! ♥ Dnes som tiez zverejnila článok s touto čokoladkou a stále ked sa na ňu pozriem mam chuť na riadnu dávku čokolady :( :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jéj, Patty, to sme sa pekne prvojúnovo zhodli!:-) Veru, ešteže bola v balíčku pribalená aj tá naozajstná čokoládka, inak by som asi zahryzla rovno do tej paletky.:D

      Odstrániť
  4. Krásna paletka, krásne farby, ešte krajšie fotky.... čo iného dodať, si super blogerka :-*

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ...a jeden krásny nový balíček u mňa!♥ Čo dodať, keď nemám slov... ale tieto dve mám poruke hneď: MŇAM-MŇAM!;-)) Najjemnejšie, najkrehkejšie, najčokoládovejšie! Akoby presne k tejto paletke...:-)
      Ďakujem Martinkaa, napíšem!:-**

      Odstrániť
  5. Paletky od Zoevy jsou naprosto perfektní, hodlám si jednu či dvě objednat se sadou štětců Rose Golden.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jé, to bude radosti!:-) Ja mám pár jednotlivých štetcov, sadu Rose Golden 2 (tú kombinovanú), paletku Naturally Yours a túto kakaovú... (a dúfam, že len pri nich neostane, na kozmetickom stolíku mám totiž ešte tóóľko miesta...;-))

      Odstrániť
  6. Dandelionko, to vypadá tak krásně a něžně, i když se s paletkou dá určitě vykouzlit i výrazné líčení. Je moc krásná <3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kristýnka, presne presne! Pod šikovnými rukami by sa s ňou vykúzlilo množstvo krásnych líčení... (viem si ju veru u teba predstaviť;-)). ♥

      Odstrániť
  7. Nádhera. Zoeva má opravdu krásné paletky a ty odstíny. Moc pěkné fotky.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Martinka!:-) A s názorom na ich paletky sa stotožňujem:-), sú úžasné!

      Odstrániť
  8. Už mám nafotené paletky na sľubovaný paletkový tag, lenže táto by sa medzi ostatnými náramne vynímala. Preveľmi sa mi páči, ale na nejakú chvíľu jej predsa len skúsim odolať... (No iste nie navždy!) ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ó, juchuchuchúú, paletkový tag! Tešíme moc.:-)
      No a... tejto paletkovej kráske síce môžeš skúsiť odolať, ale čo ak ona neodolá tebe? :P :-*

      Odstrániť
  9. Tak tenhle článek má, Dandelijonka, velmi rychlý dopad... Mám nutkání vybrakovat nejbližší specializovaný krámek s čokoládou (a že není daleko...! ;-) Paletka samotná mi připomíná podzim (úplně skvěle by se hodila k mé podzimní bundičce a podzimnímu šátku... takže... koukám... mám zaděláno na problém... nebo lépe řečeno, má peněženka... má zaděláno... ;-) Však ona ho nějak vyřeší. Já si zatím dám šampus Sweeter End a k němu nějakou tu Delikatesu... ;-) Krásný letní, skoroprázdninový den, Dandelijonka! ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ejha ujha, vidím to v tom nejbližším specializovaném krámku s čokoládou na vypredanie zásob... Aale čo, niekto tie vyrobené dobroty zjesť musí, tak prečo sa neobetovať. :P Willy Wonka by z nás mal radosť.;-)
      Jeseň/podzim - to je on! Rozhodňácky súhlasím. Tie farby, tie tóny, tie názvy, tie čokoládové myšlienky...:-) Čin-čin so šampáňom, Niki! A krásny večer pri šálke či skleničke čohokoľvek (podľa chuti a nálady;-).

      Odstrániť
  10. Moc se mi líbí ten tvůj úvod :D paletka je úchvatná, má nádherné teplé barvy! Moc se mi líbí jak to máš vyfocené, šíleně se mi to líbí! :) Jaký máš foťák? :)
    http://janetsonrisa.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Milá Janet, a mne sa šíleně líbí tvoj komentár:-)), ďakujem! Fotené zrkadlovkou Canon, je to môj verný parťák:-). Paletka je naozaj krásna, teplá a chutná ako kakao! (alebo horúca čokoláda...♥

      Odstrániť
  11. Paletka je překrásná a ještě o stupeň krásnější ji dělají Tvoje úžasné fotky.;) Bohužel mě tyhle odstíny vůbec nesluší, takže tentokrát si nechám zajít chuť.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jani, jéj, ďakujem veľmi pekne!:-) No jo, tieto odtiene sú naozaj z tých teplejších (ale nepochybujem o tom, že Zoeva príde onedlho opäť s nejakou krásnou, možno zas pre zmenu chladnejšou paletkou:-). Napríklad v kávových odtieňoch, hmm, taká by sa mi páčila... aj s vôňou!;-) Neostáva nám, len si (pri pohári ľadovej kávy) počkať...;-)

      Odstrániť
  12. konečne práca dopísaná, tak že si na chviľku sadnem k nejakej tej maškrtke - a že to bude takáto čokošková, o tom nebolo ani pochýb - paletka je krááásna, na tvoje odporúčanie som už hrdou majiteľkou naturalky. ..ale budem silno silno premýšlať nad touto bonbonniérkou :))) krásny horúci dník = nech sme rýchlo čokoládkovo opalené :D .. (tak aspoň ako mliečne čokoládky :D)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D No a kým budeme čokoládovo opálené, budeme si musieť vystačiť aj s čoko-líčením (a čokoládovými zásobami v kuchynskej skrinke;-). Ale psst, tá marcipánová Schogetten je tak dobrá, že ju neradno spomínať; to len medzi nami.;-) Jé, a naturalka - teraz išla trošku do úzadia kvôli bomboške, ale musím ju zasa vytiahnuť. Zaslúži si to (že?). :o)

      Odstrániť
  13. Dokonalosť sama! Sladká paleta a krásne fotky ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Suzii, ďakujem ti!♥ No hej, takéto luxusné bonboniéry, na to by si človek /rýchlo/ zvykol...;-)

      Odstrániť
  14. Vyzerá naozaj na zjedenie a o tvojich fotkách ani nehovorím :) tvoj blog je pre mňa skvelým relaxom ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veronika moja milá, to isté môžem povedať o čítaní vašich krásnych komentárov... :-* :o) Ďakujem!♥

      Odstrániť
  15. ahoj, krasne foto :)
    neviem sa nikde docitat, ci je ZOEVA prirodna/bio znacka alebo nie.
    Nevies mi povedat ?
    dik

    Mari

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj Mari, ďakujem pekne!:-) Myslím, že Zoeva sa vyslovene ako BIO značka neprezentuje. Ale napríklad ich lícenky alebo paletky tieňov neobsahujú parabény, parfémy, minerálne oleje či ftaláty. A medzi štetcami sa dá vybrať aj z vegan línie, so syntetickými vláknami a s bambusovou rukoväťou. A vegánske zloženie majú aj ich rúže (čo mi pripomína, že už by som si nejaký mohla konečne zaobstarať;-).

      Odstrániť

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...