streda 9. januára 2013

Colors in my bathroom

Tej mánie sa skrátka zbaviť nedá. Verte mi. Ukladať vedľa seba fľaštičky a krabičky rovnakej farby či odtieňa je asi postihnutie na celý život. Prosím, ak trpíte rovnakou farebnou poruchou, ozvite sa! A vy, čo ňou netrpíte, buďte zhovievaví. Ste šťastní ľudia. I keď... počkať... veď ja som so svojou color obsession predsa takisto šťastná! Biela s bielou, ružová s ružovou, do toho kvapka fialovej či zlatej...to je krása! To je pastva pre moje oči. Ešteže sú napríklad také krémy na oči zväčša balené v bielomodrých obaloch. Môžem ich mať spokojne a zladene uložené vedľa seba a moja farebná duša je rovnako spokojná, zladená, a nie zle naladená:) 

foto: azúrové sviečky v skle, vystrihnuté špongiové srdiečko na čistenie pleti,
jemný krémový peeling Swedish spa 
Pozornému oku už pri pohľade na môj blog neuniklo, že šedá farba-nefarba je moja obľúbená. To, ako na nej vyniknú farebnosti, detaily a akékoľvek farebné drobnosti, je fascinujúce. Tento farebný súd bol nemilosrdne a jednohlasne vynesený aj nad našou kúpeľňou, a tak sa teraz môžem kochať všetkou tou farebnou kozmetikou, ktorá v nej svieti a teší ma.

foto: obrovská, temnefialová osuška, sprchový gél a telové mlieko s kozím mliekom
Ziaja a biela "ružička" na sprchovanie, ktorá vykúzli tú najväčšiu penu
Parapeta kúpeľňového okna sa stala obeťou šialeného colorblockingu a ponúka jedinečné odtiene modrej, ružovej, zlatej či azúrovej. Ak si myslíte, že moja posadnutosť stylingom kozmetiky je už na hrane, a že okrem zlaďovania zahŕňa aj presné umiesťnovanie, presúvanie, natáčanie a prísne pozíciovanie (existuje také slovo?) každého kúsku... vaša diagnóza je správna. Ale je to také zábavné!

foto: najmilšia froté špongia s veľrybou a peelingový sprchový gél a
telové mlieko L´Occitane s kúzelnou vôňou slivkového kvetu
foto: opäť óbr osuška z Beponu a sada Pure nature s omamnou vôňou
fíg a levandule (telový sprej, sprchový gél a maslový krém na ruky a telo)
foto: rozverná kačička, škoricovo-pomarančový i zázvorový (priam cukrový) body scrub
Oriflame; a sprchový gél a telové mlieko Cerisier Princesse (oh, mon chéri!) od L´Occitane
(cestovné balenie bolo spolu s krémom na ruky (kuk sem) ukryté v krásnej taštičke (kuk sem)

A teraz ma už, prosím, ospravedlnte. Ovládol ma totiž skľúčujúci pocit, že kačička v kúpeľni sa nemiestne pohla z miesta... Len pozrite, ako sa škodoradostne smeje!

6 komentárov:

  1. Milá Dandelionko!
    Trpím naprosto stejným postižením (možná bychom to mezi sebou mohly považovat spíše za výjimečný smysl pro detail, což ? ;)) Zrovinka teď mám v pokoji oddělení zimní (modro-bílé, přičemž bílý plyšový medvídek na modrých lyžích nesmí chybět!), oddělení vánoční (tam smí pouze věci červené, zelené a zlaté) a pak romantické (bílo-růžovo-zlaté), oblast veselosti (tyrkysová a žlutá) a ještě další :)
    Tvůj blog jsem objevila teprve včera a troufám si říct, že možná už dnes budu mít vše přelouskáno. Setkala jsem se s označením pro tebe jako pro slovenskou Vivi, myslím, že tohle pojmenování je trefné a jsem moc ráda, že jsem objevila další blog, u kterého se můžu těšit na každičký nový článek, stejně jako u Vivi! :)

    Přeji hodně radosti při blogování :) Lucie

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Najmilšia Lucinka (a žeby nás okrem "stejného postižení" spájalo aj rovnaké krstné meno?;-) ...a s Vivi vlastne tiež! Tak to už nemôže byť náhoda...:-)
      Aháá, tak ja už teraz viem, prečo sa mi dnes celý večer zdalo, že tu počujem niekoho cupitať po špičkách - to som tu mala novú superzlatú návštevníčku!:-) Ďakujem za najmilší komentár, ktorý si mi tu, pod týmto dávnym článkom, zanechala:-). V tvojej izbe s farebnými oddeleniami to podľa tvojho popisu musí vyzerať ako v nejakej vianočnej rozprávke a "oblast veselosti" si idem okamžite zriadiť aj v tej svojej!;-)
      Lucik, som šťastná, že ťa ku mne internetové cestičky priviedli a prirovnanie k mojej milovanej Vivi je poctou najväčšou (a určite jej o tvojej milej návšteve poviem:-). Ďakujem ešte raz, za podporu, za krásny odkaz a tvoju (tak teda celovečernú?:-) návštevu, veľmi sa teším, ak sa na moje ďalšie články tešíš:-), jeden už zajtra!;-) Dobrú noc a sladké sny v tej najkrajšej izbe na svete...♥ :-)

      Odstrániť
  2. Děkuji za moc milou odpověď :) Už jsem si sama všimla, že spousta milých blogerek má naše krásné jméno, to bude asi opravdu osud! :)
    K Vivi se vracím neustále a její blog znám skoro zpaměti (a mé tušení je, že u toho tvého to bude také tak ;)). Moje návštěva trvala dlouho do noci, ale celý blog jsem ještě neprošmejdila, i když jedu článek po článku, pěkně od začátku :) Musím si je taky pořádně užít, načerpat tu skvělou náladu (a nějakou si schovat do zásoby).
    Můj pokoj neustále přetvářím a myšlenkami jsem jen u toho, abych už měla vlastní domeček a mohla ho celý postupně tvořit, zdobit, vyrábět a stylovat :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Lucik, tak ja mám nápad! Kým budeš mať ten vlastný domček, môžeš bývať tu u mňa.;-) To budeš mať čas nakuknúť do každej izby (=článku) a ja tu budem mať milého a zodpovedného osobného stajlistu a dizajnéra, ktorý mi postráži všetky písmenká.:-)) A keď budeme obidve potrebovať navzájom načerpať dobrú náladu, proste sa dohodneme, v ktorej časti tohto "domu" sa stretneme (a zavoláme aj Vivi:-). Alebo... mením plán: nasťahujme sa rovno k nej!:D //dám ti vedieť, čo (či) som vybavila// ;-)
      Dovtedy pá-pá!♥ :-)

      Odstrániť
  3. To zní jako plán! :) a skvělý, pozvání přijímám a moc se těším na společné chvíle :) Určitě vše budu číst pro radost a úsmev na perách ;) Tak naviděnou u dalších článků! :-))

    OdpovedaťOdstrániť

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...