utorok 23. apríla 2013

Hľadá sa: NÁRAMOK

Keď prídu tie prvé pekné dni, vždy mám chuť vytiahnuť zo skríň, šuflíkov a krabičiek všetku svoju milovanú bižu a jednu cez druhú na seba vešať. Čo, uznávam, nie je ten najlepší plán pre outfit of the day. Lenže keď ja si fakt neviem vybrať. Kto pomôže, urobí dobrý skutok. Tentokrát vyťahujem po zimnom spánku už trošku ošumelú krabicu, kde sa hlava-nehlava mixujú náramky všetkých vekových kategórií, národností, rás, materiálov a veľkostí. No, poďme hádam vyťahovať a prizrieť sa im bližšie...


Aké sú na výber?

Prvého z klobúku vyťahujem pomerne masívny drevený náramok, omotaný dookola malými drevenými korálikmi. Vyzerá trošku "cereálne", nezdá sa vám?:) No nič, ochutnávať ho nebudem, poďme ďalej...

Farebné plastové krúžky a neónové farby k jarno-letným mesiacom skrátka patria. A kombinovať ružovú s oranžovou, rôznorodé (i nesúrodé) širšie náramky s tými tenšími - ó áno, to skrátka milujem!

Ale keď je náramok takto farebne a veľkostne nakombinovaný už "od výroby", nenahnevám sa:) A tento kovový tak pekne cinká! A výborne na ruke vyzerá v spoločnosti obyčajného dreveného. Ách...

Žiadna poriadna náramková zbierka sa neobíde bez kúskov od mora. Z mušličiek, lastúr, kamienkov, korálkov... Leto, slnko, teplo, more, pohoda a príjemná prímorská nálada z nich priam srší, žiari. Hm?

Trošku medi nezaškodí. Na opálenej ruke je tento na pohľad masívny, ťažký kovový náramok (ale vďaka tenkým prúžkom zjemnený) úplný krásavec. :) Už aby tu teda bolo to aj to bronzové opálenie!

Plastový miš-maš. Veľké, no ľahučké farebné náramky s geometrickými vzormi sú ako stvorené k vode. Báť sa o ne veru nemusíte. A puntíky a leto skrátka idú ruka v ruke (a s náramkami na ruke:).

Do špirály zatočený drôtik a na ňom navlečených asi milión drevených korálikov v krásnych pastelových farbách. No vážne - nie je podarený? K tomu ľahké letné biele šaty po kolená a ide sa! ;) 

Transparentné čokoľvek, tomu ja hovorím áno. A ak sú v tom ešte trblietky a kvietky, láska  zaručená.

Fialové korálkové trio s mašličkou - moja láska. A farebný plastový (prosím-pekne-detský) náramok na gumičke? Tieež! No, a to som teraz zvedavá, ako si s tým všetkým poradíme. Keď mám len dve ruky!


4 komentáre:

  1. naramky su pekne ale ja ich nenosim zavadzia mito :)) Romy

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Romy, to je škoda. Dúfam, že si to vynahrádzaš nejakou inou bižu:) Ja si zasa leto bez cinkania náramkov neviem predstaviť:) Občas som tak rada nepraktická!;)

      Odstrániť
  2. Milá Dandelijonko, nádherná sbírka, jen se srdce směje. Chtělo by to ještě nějaký náramek z Čech. A pokud možno jeho osobní převzetí...;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ty moja zlatá Vivi, uškŕňam sa ako malá:)) O bižu z ciest už článok síce je, ale o bižu darovanej sa tiež raz chystá...:) A hádaj, aké (najmilšie!) mačiatko s modrou mašličkou s bielymi puntíkmi na ušku sa tam objaví?;)♥♥

      Odstrániť

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...