piatok 12. apríla 2013

Koho stretávam na cestách

Aj na malých výletoch kade-tade po svete môžete stretnúť milých ľudí. Problém ale môže nastať, keď sa máte rozlúčiť a zistíte, že si ich nemôžete zobrať domov (a vyfotiť na blog;) A tak si z každej cesty nosím domov malé poklady, ktoré objavím v obchodoch. Na ceste späť do domoviny ma už teda verne sprevádzajú nejaké (väčšinou farebné) drobnosti. Náhoda (či čo) tentokrát spôsobila, že doma som z kabelky vylovila samé zvieratkovské motívy. To musí byť tým závanom jarného vzduchu a slniečka včera, inak už fakt neviem. A ešte tým, že také milučké veci sa v obchodoch skrátka ne-ne-chá-va-jú :)


Obrázkové náplaste sú moja veľká slabosť. A k mojej veľkej radosti sa vyrábajú  práve s motívmi zvieratiek. Totally sweet! Píše sa na jednej. A ja nemôžem, než súhlasiť:) Chytili ma za srdce v H&M.

Ružový zajko na belasom puntíkovom pozadí bude mojím dokonalým jarným zápi-sníčkom:) Usmiaty zajačik sa dá uloviť v Gate a je taký milunký, že mu ani nevadí, keď mu s náplasťami predĺžite ušká:)


Tento prstienkový kovový vtáčik na mňa zaštebotal taktisto v Gate, a na plné hrdlo a zobáčik štebotal, že som si ho chcela kúpiť a domov odniesť už minule. A pravdu mal. Vtáčiky si proste nevymýšľajú...


Ružovo-fialové náplaste s mini pudlíkmi, líškami, hríbikmi a srnkami rozhodne zahoja každú boliestku:)


A dvojitá pusa z každej strany Bambimu na líčko musela byť taká sladká a srdečná, aká len od takých milých, v oblakoch lietajúcich stvorení mohla byť. Až mu ušiská aj líčka zahoreli a zružoveli.


...no, a takto si tu žijeme;)


4 komentáre:

  1. Takéto náplaste milujem! Škoda, že sa teraz do H&M nechystám :/ A zápisníček je tiež krásny, ja si akurát chystám nejaký zaobstarať, takže ďakujem za tip ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Milá Kesa, pre zajačikovský zápisník sa treba poponáhľať, než sa všetci zajovia rozutekajú:) A hľadať ich v boxoch pri pokladni, schovávajúc sa medzi ponožkami:)) No a do H&M by som najradšej ešte aj sama zašla, myslím, že tie náplaste mali aj so Šmoulinkami...;)

      Odstrániť
  2. Moje sny se staly se skutečností, Bůh existuje, na světě je nádherně, Life is good...to všechno mě napadlo, když jsem viděla dnešní fotky a článek. Musím mít všechno, všecičko a hlavně ty Bambi náplasti. Láska na první pohled...skandál, že je u nás nemají! Jsem unešená, tváře mi hoří vzrušení, srdce bouchá jako o závod a myslím jen na jednu jedinou věc - stisknout kolouška a pak si plastovým nožíkem udělat do prstu malou ťuťupuťu bolístku, abych si ji mohla přelepit nejhezčími náplastmi na světě. A ptáček se zajíčkem? To jsou taky rozkošníci k pohledání...no vážně - life is good. ;-)
    Dandelijonko, tohle je zásah! ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ach sweetheart, presne viem, čo prežívaš, a aj to, na čo budeme musieť my dve všetky tie nadpozemsky krásne náplasti vypotrebovať: na zásahy Bambiho šípov, ktorými nás obe zasiahol priamo do srdca:) A ja sa za to teraz cítim taká zodpovedná!:D
      Dokonca som si z jednej urobila jednodňový prstienok. Tak zasiahnutá som!:D (urobiť ťuťupuťu plastovým nožíkom mi nenapadlo:D
      A keby si ma videla v tom obchode: okolo mňa všetko zo stojanov padalo, nálepky, sponky, gumičky... len sa ku kolouškovi(♥) dostať, stisknúť a odniesť si ho rýchlo k pokladni:)
      Tváře nám hoří, má panenko:)

      Odstrániť

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...