štvrtok 4. apríla 2013

Marcové nákupné resumé

Keď zazvoní poštár (a nemusí ani dvakrát) s posledným z objednaných balíčkov, mesiac môžem spokojne ukončiť, zbilancovať a poďakovať sa mu za nových členov, ktorých mi doprial:) Ten môj (poštár) veselo zazvonil s tým posledným (balíčkom) deň pred Veľkou nocou. Čo pekného mi priniesol?

Tento mesiac snáď najviac ma rozradostnilo modré kárované flanelové pyžamko s mašličkou a srdiečkami♥ z Marks&Spencer. To sa teraz leňoší na gauči, sledujú filmy a chumlí pod dekou. Aach.

Nebol by to ale dokonalý mesiac bez poriadnej dávky novej kozmetiky. A tak do zbierky pribudli a domov priputovali títo pútnici: ľahučký hydratačný mejkap Gabriella Salvete, korektor a rozjasňovač Match Perfection od Rimmel, špirála v zelenom obale Relevation od Oriflame, vpredu skvie sa "Minerálna červeň" číslo 4 od Reginy, no a za ňou leží dlhou cestou zo Švédska (haha) unavený hydratačný tónovací krém Tinted Glow. Lebo čo má glow, to musím mať. A v mojom kozmetickom laboratóriu sa už chystám vyrobiť a namiešať si vlastný Nars Sheer Glow (haha II.). Miešajme spolu!

...no ale pre prípad, že by sa to nepodarilo (lebo, verte, aj to sa môže stať...), bolo viac ako potrebné zadovážiť si aj niečo, čím sa bude dať celý pokus odlíčiť;) Vatovým tyčinkám Bell v baby-pink púzdierku, z jednej strany naolejovaných, nedalo sa odolať (samozrejme, škaredé nálepky museli okamžite dole;) No a - asi by som nemohla spávať, kým by som nevlastnila, nevyskúšala a sama si nezatriasla fľaštičkou vychýrenej dvojfázovej odličovacej emulzie od Ryoru. V pozadí vpravo stojí ešte jemný detský telový olej, lebo detská kozmetika je taká pekná a tak nežne vonia, že tiež neodolávam.

Za túto fotku môže Luc. A jej dobré rady a skúsenosti ohľadom ricínového oleja. Má byť skvelým pomocníkom na vlasy, riasy či obočie - rast, posilnenie, vyživenie... Skrátka zázraky sa tu budú diať:) Oleju vľavo farebne sekundujú vatové tyčinky v úžasňácky veselom, vtáčikovo srdiečkovo hviezdičkovom obale. No nekúpte to, keď je to také pekné. Saloos ulovený na nete, tyčinky v Dé-eM.

Za túto fotku môže Lili. A jej článok o blahodárnosti konope;) Teda, kozmetiky z/s konope. Keď vám domov príde krém, na ktorom je napísané "Pleťový krém pre krajší deň" - no aký budete mať deň? Krajší najkrajší! A tie malé obaly sú také rozkošné! Balzám na pery s včeličkou je pomerne tuhý pán Lipbalm, ale vonia ako sviečky z včelieho vosku, a tak k nemu občas iba tak pre radosť privoniavam:)

A čo nám ostalo na záver? Po sladkom srdiečkovom pyžame môj ďaší úlovok mesiaca - ovocné deodoranty Lady Speed Stick z eBay, s vôňou malín, jahôd a melónu! Voňajú tak sladko, až sa obávám letného náletu včiel:) No čo, poviem im, nech sa u nás zastavia, že aj ja mám doma jednu milú včeličku:

Pá! :)


5 komentárov:

  1. Chcem byť tvoje kárované pyžamko, chumliť sa pod dekú, pozerať filmy a skúšať všetku tvoju kosmetiku. Pošťár je fajný chlapík ;-).
    S láskou Vivi

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :DD Viviii, takú pusu by som ti teraz dala, že až! Za toto, aj za tie slová u teba!:)) Predstavujem si to stretko s tým tvojím dokonalým výrazom z detskej foto a nič veselšie snáď ani neexistuje:)
      Ťuťuňuňu!♥

      Odstrániť
    2. Jaj, tu pusu beru a stretko taky - třeba hned,ale klouček Večerníček už mi s pohádkou mával na dobrou noc a po pohádce se musí do peřin(!), takže zatím místo sebe pošlu aspoň pošťáka (už jsem si mejlovala o adresu) ;-).
      Life is so good! ♥
      Tvá Viví

      Odstrániť
    3. ...ale modrooký pošťák je tiež very gut;))

      Odstrániť

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...