streda 24. apríla 2013

Príbeh môjho stola

Je dlhý. Ten príbeh, i ten stôl. Je veselý (aj hravý:), unesie na svojom bielom chrbte obrovské množstvo vecí a pokladov a uprostred všetkých tých pokladov si sedím ja a môj notebook a píšeme (nielen) tento článok. Túto Reportáž zo stola.:) Všetko je po ruke a na očiach. A tak si lebedím nielen v jeho praktickej povahe, ale aj v tom, že pri pohľade na ktorúkoľvek stranu, do ktoréhokoľvek jeho kúta, môžem naraziť na niečo milé, farebné, voňavé, veselé. Môj stôl - môj hrad. Mám ťa veľmi rada, stolček.

(Táto reportáž zachytáva dianie na stole tak, ako sa reálne stalo v toto krásne popoludnie 24.4.2013.)

Maľované smaltované hrnčeky sem prišli na služobnú cestu z kuchyne, a stali sa tými najmilšími stojanmi na štetce. Vzadu knižky na okne, vpredu rúž Maybelline, vpravo zrkadielko v ružovom ráme.

Mejkapy, korektory, tónovacie krémy... troška toho Benefitu, troška bižu, kakaové maslo, drobnosti.

Staré časopisy, vatové tampóniky v ružovom plastovom obale, perličky Oriflame, srdiečkový náramok z Nice, čerešňová voňavka, malinká micelárna voda Avéne, vzadu olejové vatové tyčinky a obľúbené kapesníčky v modrej krabičke s parníkom Zewa. A do objektívu nakukli aj púder a bronzer od Famous.

A zase tie hrnčeky.:) Púder so sloníkom, vymódený kokosový olej, kakaový hojivý zázrak Oriflame, štetce, ceruzky, špirály, kontúrky... Vpravo denný krém Ryor, voňavý balzám na pery Bí Mat Cay, za nimi paletka Oriflame, pred nimi tri milé zápisníčky. Skrátka, dobrých vecí sa všade veľa zmestí.;)

Keď presunieme objektív trošku doľava, môžeme nájsť kvietkovaný náramok, v ňom nejaké farebné balzámy a malého šmolka, vedľa stojaceho štetca Blush Brush-a a za ním keramickú mištičku s výrobkami Annabis, rúžom Bourjois a hodvábom CHI. No samé dôležité každodenné nevyhnutnosti.:)

A takto moje milé štetce vyzerajú "v akcii". Resp., "po akcii". Kým ich po použití opäť odložím do maľovaného hrnčeka, trošku si poležia, oddýchnu... Zaslúžia si to, verte. Buffing, setting, aj tí ostatní.

Pred starými časopismi aktuálne stáli: ružová cestovná tonizačná voda Nivea a osviežujúci sprej na tvár s passiflórou! Amazonia. Vpravo sa vyškiera myšiak zo stojanu na malé poznámkové papieriky.

...no a jedna z okna. Myslím, že si to zaslúži. Je totiž môjho stola výbornou predĺženou rukou.

A to už je koniec dnešnej reportáže.:)


7 komentárov:

  1. Nejkrásnější věcičky pod sluncem. Když máš takový veselý a radostný stůl, už se vůbec nedivím tomu, že i Ty sama jsi tak úžasně milý a hravý člověk. S takovým stolem bych chodila i spát a ráno bych se u něj chtěla probouzet. ;-) Stoleček snů...breathtaking.
    PS: zbožňuju všechna tvoje patlátka. A dávat si štětce do plechovky od fazolí Heinz, to je přesně to, oč tu běží. ;-) Já mám přesně v téhle plechovce duhová lízátka a pastelky.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vivi, ach Viví... len ty môžeš vedieť (a pritom o tom netušiť), že hneď za chrbtom mám (rovnobežne so stolom) postielku;) a tak v noci rovno zo stoličky do nej skáčem, a ráno ledva rozlepím oči, už tu sedím a pozerám, či mi Vivi nenapísala nejaký takýto krásny komentár♥ Usínám i probouzím se u něho;-)) Ale vieš čo ešte? Medzi stolom a tou postielkou stojí pri stene ešte biely kufor Madisson s ružovými puntíkmi;), z ktorého mám ten najsuprovejší nočný stolík na nejaké tie večerné patlátka:) a knižky. :o))
      No a plechovka Heinz? To už snáď ani nepotrebuje komentár...♥ Je tohle vůbec možné??:-)

      Odstrániť
    2. Jen pět slov mě napadá, ty moje zlatíčko: ♥ ♥ ♥ ♥ a poslední ♥

      Odstrániť
  2. Všetko je to krásne milé :) Ja mám môj stôl bohužiaľ celkom malý, ale aj tak tam je všetko podstatné :) Sprej na tvár z Oriflame mám tiež a milujem tú vôňu! Už dlho mi nič tak krásne nevoňalo!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kesi, veru aj na malý stolík sa môžu zmestiť veľké poklady:) a som presvedčená, že na tom tvojom je tomu práve tak:-) Voňavý sprej mám novýý, len od včera, a už sa teším, ako sa s ním najbližšie osviežim niekde pri vode!:) A všetko okolo bude krásne voňať passiflórou, ako v amazónskom pralese:)))

      Odstrániť
    2. Čo toto? Voňavý sprej na tvár, to Vivi nezná. Aj Vivinka sa chce osviežovať s takú novinkú pri vode! ;-))

      Odstrániť
    3. Vivíí:D "Čo toto?" :D
      Tak poď Vivinko, nakloň tváričku bližšie k monitoru a ja párkrát stlačím pumpičku:-)
      ...
      Cítiš? Jemnú vôňu rastliniek, nie parfémovúú, nie sladkú, skôr ako by si si pár voňavých byliniek a kvetov dala vylúhovať do vody z horskej bystrinky:)))
      Teleportnem kedykoľvek, pri monitore bývam často!;) ♥

      Odstrániť

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...