utorok 26. februára 2013

Slnečná nálada na kozmetickom stolíku

Slnko dnes zasvietilo priamo do okien a zvedavo si posvietilo na na pár nových kúskov značky Famous.
NO SHINE, please - zahlásil zmatňujúci púder MMM BOP  v striebornej hranatej krabičke. Naopak spokojne sa tvárili a troška bronzu chytiť chceli oba bronzery - ten z Tahiti, i ten z Bali. Nedbali na to, že to vôbec nepotrebujú, veď sú už opálení a vypálení do krásnych odtieňov 3 a 4. A ako sa tvárila tvářenka Scarlett, o tom snáď ešte bude reč...

A tu ju máme. Tvári sa tak trošku tehlovo, trošku hnedo a trošku ružovo. Leží si vo svojom luxusnom, lesklom "kovovom" šate, obzerá sa vo vlastnom veľkom zrkadle, pýši sa skvelou pigmentáciou a dáva najavo, že jednať s ňou treba opatrne, lebo farby vie dodať až-až. Naše spoločné leto a opálenie, ku ktorému sa bude krásne hodiť a vďaka svojej výdrži na ňom aj celý deň vydrží, bude nádherné a sýte.
foto: Baked Bronzer BALI , odtieň 4 a za ním First Date Blush v odtieni Scarlett
foto: bronzery tmavší Bali, odtieň 4 a za ním svetlejší Tahiti, odtieň 3
Armáda malinkých, no o to trblietavejších lakov, ktoré prišli v mäkkej zebrovanej kozmetickej taštičke, bola len milým prekvapením a ligotavým bonusom v celom nanajvýš vydarenom Famous balíčku. A možno to ani nebola moja posledná objednávka u nich. V tých fešných obaloch sa ešte skrýva pár kúskov, ktoré ku mne časom možno ešte zavítajú. Ich bronzery v okrúhlych krabičkách, so zrkadlom vo viečku a zlatou mozaikou na povrchu, akú má napríklad fešák č. 3 z Tahiti, sú  lákavé a neodolateľné.

Tak, a teraz už môžem so Scarlett vyraziť na Bali či na Tahiti, a to všetko vďaka Lu zo SvetamodyXL, ktorá túto značku predstavila v jednom zo svojich videí (a ja som si ju, ešte pozerajúc to video, skrátka musela objednať:) Aj odhliadnúc od vtedy prebiehajúcej 50% zľavy, ktorá len pridala vietor do plachiet mojej nákupnej lode, táto plavba dopadla nad očakávania a každý kus je vďaka svojim krásnym obalom aj takou malou ozdobou na mojom (veľkom) kozmetickom stolíku.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...