utorok 19. februára 2013

Veselé nohy

Kto by si to bol býval pomyslel, že nohy môžu byť veselé. A viete čo? Môžu. Stačí im dopriať troška škorice, troška kardamomu, kvapku hrejivej farby na nechty, usmiate ponožky a nebude šťastnejších nôh chodiacich po tejto zemi. Drkotajúc sa od nekončiacej zimy, vyprahnuté a smädné z vykúrených miestností, zaslúžia si hydratovanie, pohladenie či teplé papučky s ružovými bambuľkami. A nielen to.

foto: vpredu penové tulipány Oriflame a za nimi zľava: šedoružové vlnené papučky,
škoricový gél Topvet, Foot Cream s kardamomom Oriflame a lak na nechty Essence

Hrejivý, nádherne škoricovo voňajúci masážny gél od firmy Topvet rozvonia každú miestnosť, do ktorej vaše nôžky vstúpia a každý bude obdivovať vaše výstavné stehná. Lebo práve k tomu je tento "chutný" škoricový pomocník určený. Na zimné noci ako stvorený je zasa iný voňavý krémik, a to hydratačný Winter Nights Foot Cream od Oriflame s kardamomovým olejom.  Natrite si ním pred spaním unavené chodidlá a isto sa vám prisnijú voňavé a ako pierko ľahké sníčky. 


Dokonalý recept na veselé nohy však netvoria len chutné ingrediencie, ale aj troška parády. Farebné kravičky s úprimným pohľadom alebo škodoradostné opice na ponožkách vám určite vykúzlia úsmev na tvári. A prečo nedať na každú nôžku ponožku inú? To by ste sa čudovali, čo také opičkovo-kravičkové duo dokáže. 

foto: farebné ponožky z Gate, lak na nechty Essence a penový tulipánový pomocník Oriflame 

To všetko už len dofarbíme lakom, špeciálne len pre ne - nohy spanilé určený, a naozaj sa sťažovať nemôžu, že sa o ne málo staráme. Aj keď teda, tie moje trochu fajnové sú a nútia ma dokupovať im stále nové a nové zvieratkovské či guličkové ponožky... Kde len na to chodia?


Ale vždy ich večer odzbrojím a učičíkam teplými papučkami s mašličkou a vlnenými ružovými bambuľkami. Vtedy sa už len spokojne schúlia na gauči a skromne si rozkážu horúce kakao a pieseň Dnes nefouká vítr, miláčku. Pokojne zaspávajú a text Zuzky Navarovej o vôni kardamomu nadobúda svoj význam. No a ráno sa už potom môžem len tešiť na svoje veselé nohy:)


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...