utorok 27. novembra 2012

Poďme si maľovať!

A miešať farby. A vytvárať nové, svieže odtiene a kombinácie! To bude potom svet pestrejší a pery červenšie. Fialová, lososová, belasá...kto má farby rád, nech pridá sa! Stačí ich spomenúť a do pozoru už sa stavajú tie najjemnejšie a najprítulnejšie štetce, na ktorých tvorbe sa podieľala krásna, talentovaná a kreatívna Samantha Chapman z dua Pixiwoo. Aach, to bude nádhera, keď ten obraz vznikne...

Foto: celkom nezaprplané vodovky a zľava štetce:  Detailer brush - detailný drobec na korektor alebo rúž, Contour brush na rozjasnenie alebo kontúrovanie, Buffing brush - huňatý mucko na púder alebo minerálny make-up, (za)milovaný Blush brush na pohladkanie (alebo na farbu na líčka), Pointed foundation brush na dokonalé lokálne prekrytie a strapúch Stippling brush na tekutý make-up.
...tu ho máme, strapúšika:)
Pripraveného namiešať tie najveselšie farby, pohladiť a potešiť.
...ale aké sú tie štetce nezbedné. Pozrite sa, ako sa rozostavali. Ak to takto pôjde ďalej, make-up bude biely, líca zelené, kontúry žlté a detaily červené. Teda teda, miláčkovia, rýchlo sa poprehadzujte, aby sme nikoho nepomýlili a vy ste sa v tom najlepšom svetle ukázali. Veď čo by na to povedala Samantha?

...no šup-šup!
Ale ako sa snažili - tak sa snažili, nakoniec cez seba popadali. A že boli také mäkkučké a hebučké, dobre sa im na sebe ležalo. A tak takto ostali, a nechcite vedieť, aký obraz namaľovali. Všetko je im ale odpustené, lebo sú to tie najroztomilejšie štetce, aké moja maliarska paleta spoznala. Chcú ma hladiť, túliť sa, pri mne stáť v časoch bezfarebných a moja láska k nim hraníc ani iných štetcov nepozná.


2 komentáre:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...