piatok 22. marca 2013

Keď privolávam jar...

V prvom rade prosím slnko, aby vyšlo a trochu mi na privolávanie jari prisvietilo. A aj keď sa ráno začalo v šedých farbách, neuveríte, čo sa stalo... Izba je zrazu zaliata slnkom, a tak sa púšťam do svojho jarného projektu, ktorým chcem zimu zastrašiť a ukázať jej, čo mám v pláne a aké kroky bližšie k jari podnikám. Nech sa trasie (od zimy), umúdri sa, usúdi, že túto ťažkú bitvu so mnou nevyhrá, lebo ja už:


Chcem voňať po ovocí - a tak rýchlo nakupujem ovocné deodoranty, nech to stojí, čo to stojí. Voňať po jahodách, malinách alebo melóne je sen. Ťažšie, zimné vône vymeniť za ľahkú, ovocnú parádu. Na jahody zo záhrady a na všetko ovocné a zelovocné sa tešiť (teda... hlavne na to ovocné).


Chcem sa obliecť do pastelu - a tak tmavé, sýte farby vymieňam za jarné. Pastelovými lakmi sa roznežniť, ľahkosť a svetlo (nielen) do šatníka vniesť. A na nechty si trochu rozšafne ovocie namaľovať.


Chcem kvety nosiť na rukách - a tak si opäť chystám svoju bižu milovanú. Dlhé, hrubé rukávy vystriedajú kratšie, vysoké roláky zasa voľnejšie výstrihy. Júj, teším sa už na teba, bižu moja uzimená.


Chcem si ľahko vykračovať - a tak hrubé ponožky s jelenčekmi vymieňam za tenké so srdiečkami ♥


Chcem jar aj pri pohľade do kabelky uvidieť - a tak kozmetickú taštičku kvetovanou nahrádzam.


Chcem si klopkať pri chôdzi - a tak vymieňam zimné pohodlie rovných podrážok za klop-klop podpätky a lodičky. Žiadnu čiernu, šedú ani hnedú však nečakajte, veď vám vravím, že privolávam jar!:)


Ak sa ku mne v tom privolávaní pridáte, budem najšťastnejšia. A na ulici vás isto spoznám na prvý pohľad. Prezradia vás kvetované kabelky, farby, štrngot náušníc, ovocná vôňa a - elegantné klopkanie :)


Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ


4 komentáre:

  1. To je tak sladké! Jsem velká milovnice VŠECH TVÝCH kosmetických pokladů a vychytávek. A ty botičky...jako sen! Budeme tedy klopkať spolu a nezapomeň na barevné šátky ve vlasech a jahodový longdrink. Jaro už se blíží! ;-)
    Vivi

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Klopkať spolu :))))) Vivi, ty vieš dať všetkému ešte jahodovú korunku navrch:) Farebné šatky vo vlasoch - no ja už nás úplne vidím! a počujem:o) Musela som fakt poslúchať, že mi blog nadelil takú (roz)VERNÚ dievčinu za sestru;) Jupííí :-***

      Odstrániť
  2. tie silonkove srdieckove ponozky su uzasne:) prezrad, kde sa daju tie nadhery zohnat?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jéj, ďakujem!:) Ponožtičky sú z Beponu, no ešte z minulého leta, a tak neviem, či sa v obchodoch nájdu aj tento rok. Ale tam sa vždy dajú nájsť nejaké ponožkovo-silonkové poklady.:)
      Hmmm... to mi pripomína, že musím zájsť omrknúť tohtoročnú kolekciu... :P

      Odstrániť

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...