štvrtok 18. apríla 2013

Bejby kozmetika - moja láska

Žiadne malé bejby široko-ďaleko na obzore, ale detskej kozmetiky a drogérie doma plné poličky. Cestou k "dospeláckym" regálom nikdy nezabudnem nenápadne prejsť cez tie, určené pre najmenších, a aspoň poobdivovať tie milé obaly alebo privoňať k detským šampónom. Ako aj naposledy - malý krémik proti nepriazni počasia od Nivei takmer skončil v košíku len pre svoj nový, matný modrý obal s macom. Aj keď ten starý som ešte neminula. Hmmm, neviem či sa preň ešte predsalen nezastavím...


Hodil by sa totiž do mojej zbierky, v ktorej sa občas dejú aj takéto veci:

Tu sa maco vyvaľuje a vyhrieva na slnku, a keďže celú zimu spal, nevšimol si, že si so sebou omylom zobral zimný krém, ktorý mu už teraz veľmi neposlúži, a na jeho použitie bude musieť čakať zase do jesene. Ale s tými vlhčenými obrúskami Nivea s macíkom - s tými to vychytal. Tie sú moje obľúbené:)

Tu sa zvádza ťažký boj, čo je čije. Nuž, nemali si urobiť spoločnú objednávku z Oriflejmu:o) Ovečkový potápač si chce svoje hair&body umyť tekutým sprchovým mydlom a potom celé telo ponatierať ľahučkým hydratačným krémom, aby bol jemný ako ovečka. Na milú rybičku by tak zostal zvláčňujúci detský olej, ale to vraj ona zasa nepotrebuje, že klzká je dosť. Tak neviem, či sa dohodnú.

Tu sa ukázalo a dosvedčilo, že keď vreckovky (a náplaste), tak obrázkové. Farebné, s potlačou, s milými kresbičkami na obale.  A aj s nádchou je mi potom hneď veselšie, keď si pri smrkaní môžem prečítať, koľko meria žirafa, koľko váži slon alebo koľko hodín prespí lev:) Zewa Kid ma baví. Mačiatko Hello Kitty snáď ani komentovať netreba. No a náplaste s korytnačkami a ovečkami? Čo viac si priať!

Tu sa všetci zbehli okolo detského mlieka po opaľovaní Alverde. Ani sa im nečudujem,  veď pozrite, ako na nich svieti slnko. Mlieko má parádne šikovnú pumpičku, jabĺčkovú vôňu a v sebe exktrakty z púpavy, aloe vera, glycerín a vitamín E. Vylihovanie pri vode na ružovej osuške si skrátka žiada svoje.


...ale teraz už ich na tej osuške asi nechám osamote, nech si povedia, kto koho ľúbi viac:)


10 komentárov:

  1. Milá Dandelijonko, jak já ti rozumím! ;-)
    Stejně nenápadně já chodím do dětských oddělení v obchodě s oblečením...a tam se kochám a zjišťuju, jestli by se to nádherné tričíčko s kolouškem nebo myškou nedalo "trochu natáááhnout"...a občas tam ukořistím berušku do vlasů nebo hřeben, který vypadá jako Disney zajíček. Zdá se mi, že jsou výrobci zaujatí proti velkým děvčatům s dětskou duší. Copak si člověk musí kupovat všechno černé, šedé či lila? ;-)
    My musíme někdy vyrazit na nákupy spolu, jinak to nevidím. :-**

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ach Viví, ty jsi moje děvče!:-)
      Keď raz v uličke stretnem tú najmilšiu, "nenápadnú" slečnu s mini tričkom v rukách (ja to vždy skúšam s detskými ponožkami;), odvediem pozornosť uja Security, kým to nádherné tričko s myškou neupravíš do príslušnej veľkosti:), potom ťa chytím za ruku a ujdeme na zmrzku. A dáme si šmolkovú!:D
      Kačička na foto hovorí "♥YOU" ;-))

      Odstrániť
    2. Áááách, kolik takových spřízněných duší může člověk po světě najít? Sto? Deset? Pět? Nebo jen JEDNU JEDINOU...?! ;-)
      A ja horovím tiež: ♥YOU

      Odstrániť
  2. Obrázkové kapesníčky ♥ Iné než Hello Kitty by si u mňa nenašla :) V detských doplnkoch sa vyžívam v H&M, mám odtiaľ nádherné (detské) Hello Kitty zrkdielko, ktoré nič nenahradí... a ešte som v ňom aj krajšia! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jéj, Hello Kitty girl?:) To sa mi páči!:-) Kitty je sladká za každých okolností a ty, milá Kesa, musíš byť krásna v každom zrkadielku;)

      Odstrániť
    2. Lepšie pomenovanie by som pre seba nenašla :D Veru je to tak, čo na tom, že sa mi každý smeje, že už nemám 3 roky! :))

      Odstrániť
    3. To asi nevedia, o čo prichádzajú a aká je malá Kitty milunké mačiatko:) Ach, raz to vidím na čisto Hello Kitty príspevok... tých vecí s ňou by sa aj u mňa našlo!;))

      Odstrániť
  3. Odpovede
    1. Ďakujem ti, milá Myyna, v mene mojej najobľúbenejšej osušky:) Veru, rada s ňou aj po svete cestujem:) Na pláži potom nikto nemá macherskejšiu;-)

      Odstrániť

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...