pondelok 8. apríla 2013

Nahá manikúra

Veď prečo by mal byť nahý len mejkap? Dnešné Pondelkové nechty sú v znamení prirodzenosti, to však ale neznamená, že aj neupravenosti. A aj keď moja zbierka lakov číta desiatky fľaštičiek všetkých farieb, občas milujem tú jednoduchosť, ich naturálny look, krátky zostrih a prirodzený lesk a ružovosť :)


To mi ale nebráni nakupovať pomocníkov od výmyslu sveta a potom ich nechať ležať v šuflíčku. 

To všetko z lásky k nechtom, samozrejme...

Na základnú úpravu "nesmú chýbať" klieštiky, papierové pilníčky rôznych tvarov a farieb (napríklad červeno-ružové srdiečko), vľavo "orezávatko" a za nimi skladací 4v1 pilníček aj s leštidlami. Čo z toho nakoniec naozaj používam? Klieštiky a papierový pilníček. O kovovom však nechcú nechty ani počuť.

Starostlivé olejčeky a iné vymoženosti sú takisto "nutnosťou". Ako by som mohla žiť bez oleju na nechty? Vľavo po citrónoch voňajúci od Oriflame (najobľúbenejší, no už sa v tejto super citrónovej variante nevyrábajúci:( ďalej malinký sladký od Essence, chutná zelená priesvitná guľa s voskom a vpravo oranžová tubička s Cuticle Remover Gelom. Čo používam? Citrónového favorita. Teda, občas...

K nahým nechtom stačia nám na záver dve jednoduché vecičky (teda, ak nie sme takí leniví ako ja, že ani tieto dve veci nechcelo sa nám použiť): priesvitný lak - napríklad môj obľúbený, po jahodách voňajúci Fruity Scented Top Coat od Essence (to je taká sranda mať voňavé nechty!:) a bielu ceruzku.

Nahé nechty sa už len spokojne pýšia svojou prirodzenou krásou, no nabudúce už si zasa pýtajú nejakú veselú farbičku. Uvidíme, akú vyberú... Snáď jar už čoskoro otvorí svoje  pestrofarebné dvere :)


6 komentárov:

  1. take nadherne stihle a dlhe prsty a krasne nechty je radost lakovat! :o)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kristy ty si zlatíčko:) A aká radosť je čítať takéto komentáre!xi. Ďakujem!♥

      Odstrániť
  2. Nejhezčí pacičky, jaké znám ;-). Vždycky se mi líbily takové ruce - krásné, jemné, štíhlé, upravené. Jó, od tebe bych se klidně nechala drbat na bradě :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D Vivi Vintageová, zvaná Úžasná - ponuku beriem všetkými desiatimi prstíkmi a poškrabkám (aj pohladkám) rada:))) ♥♥

      Odstrániť
  3. ja som sa až od teba dozvedela o voňavom jahodovom laku od essence, nikdy som si ho nevšimla, ešte sa predáva?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Juj, to veru neviem, mám pocit, že to bola nejaká jarná vychytávka:-), ale najbližšie sa v DM pozriem!:-)

      Odstrániť

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...