streda 1. mája 2013

Od hlavy po päty: V OVOCÍ

Hmm, mohla by z toho byť celkom šťavnatá a voňavá rubrika. Veď od hlavy po päty by sa dalo byť vo všeličom. V kvetoch, azúrovej farbe, vo veciach po mame, v dobrej nálade, v obľúbenej značke, letnom ošiali, v čomkoľvek, na čo si len aktuálne budem(e) vedieť spomenúť.:) Prvá v poradí ale prichádza moja "ovocná kozmetika". Chcela som, fakt som chcela vám to vyfotiť s kúskami šťavnatých pomarančov, grepov, jahôd a čerstvých fíg. No keď som prišla do kuchyne, našla som len ovocné cukríky, tri vyschnuté granátové jablká, ktoré nám už istú dobu slúžia ako dekorácia z Vianoc (či kedy sa to vlastne granátové jablká kupujú?), a tak som nakoniec bola vďačná aj za posledné dva citróny...:)


Helou, kto si dá ovocný koktejl, prosím? Vy? Nech sa páči...

Citrusy. To je klasa. Pomaranče, červené grepfruity, manďošky, citróny. Šťavnaté, sladké, kyselé, vý-bor-né. Aj na telo. Napríklad ako výživa na nechty s olejom z citrónových jadierok, sprchový peeling s grepom alebo antibakteriálny gél na cesty s mandarinkami. Kde je ovocie, to chcem mať doma (ehm, ale v kúpeľni, nie v kuchyni, ako ste mali možnosť vidieť). A to malé vpravo? Ach áno, občas bývam v letiskových obchodíkoch neskonale skromná a zo všetkých tých Diorov a Chanelov si odnášam len jeden maličký citrónový poklad. Okrúhly balzám na pery od The Body Shop. A viete čo? Neľutujem.:)
Keďže dnes je 1. máj - deň, kedy sa patrí byť pobozkaný pod rozkvitnutou čerešňou, pre každý prípad sa nechám pobozkať od čerešňovej voňavky v tom najmilšom flakóne, aký som kedy videla. Osprchujem sa najvoňavejším malinovo-mätovým sprcháčom, vlasy umyjem čerešňovo-jasmínovým šampónom a ruky natriem čerešňovou limitkou Cherry Princess od L´Occitane. To bude voňavý deň!:)
Ale nemyslite si, že len obyčko citrusy a ovocie "z babičkinej záhrady" je mi kozmeticky po chuti. Po melónoch sa môžem utĺcť a všetko melónové okamžite CHCEM. A čerstvé figy - to je skrátka chuť letnej dovolenky. A tak sa mažem figovým krémom s levanduľou, nohy osviežujem melónovým sprejom a zjemňujem melónovým krémom a klasické deodoranty bez dlhého rozmýšľania nahrádzajú tie ovocné. No a na záver dňa si tak pomyslím, aká budem zo všetkého toho ovocia náramne zdravá.;)


Čo myslíte? Tam musí byť vitamínov!

4 komentáre:

  1. Jsem nejnudnější člověk na světě - opravdu nedokážu vymyslet jiný komentář, než skladbu užasle nadšených citoslovců: ách, ich, jů, páni, no téda, jaj, žůůůžo, primisímo, klasa, frrr, óoooch, jééé...pravda, všechno to (asi) nejsou citoslovce, ale tvoje fotky, textíky, věcičky...všechno je to tak "ách, ich, jů", že si jdu ukrojit kousek melouna, udělat jahodovo banánový "šejk" a myslím, že tu mám něco vélmi exkluzivního, třešňovo višničkového od mé nejlepší přítelkyně a tím se jdu právě teď namazat...Tenhle den bude pořádně šťavnatý ;-).
    S láskou Vivi

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Toľko skvelých slov pohromade!:D A kto vie vymyslieť nové citoslovce či slovo, je u mňa kráľ:)(tiež často nejaké hľadám, keď som u teba na bločku;). Primisímo frrr :D Vivi a najnudnější? Cha! Prosím vás, to musí byť nejaký o.m.y.l.!;-))
      Tak já se jdu taky namazat višní♥ :)))

      Odstrániť
  2. Ten třešňový parfém má skvělý flakonek :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Má, však!:) Jéj, ďakujem♥. Bude rád za pochvalu, je totiž z jednej dávnejšej limitovanej edície, a tak je už skoro "posledný jediný svojho druhu":) (Zn.: Šetrím si ho;-))

      Odstrániť

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...