streda 19. novembra 2014

Druhé narodky alebo poďte si pre darčeky!♥ (ukončené)

Neuveriteľná vec. Dandelijon dnes oslavuje už druhé narodky! Vôbec nechápem, kedy to stihol stihnúť.;-) Ale viem, že za tie dva roky stihol stretnúť veľké množstvo milých a priateľských tvárí, tu na blogu, na Facebooku, Bloglovine, v súkromných správach či mejloch... A za to sa vám dnes chce odvďačiť.♥ Už ani neviem, ako to celé začalo, ale predstavujem si to nejako takto: bol pochmúrny jesenný deň (alebo už večer) 2012, ja sedím pri počítači a vedľa mňa na stolíku sedí kôpka (alebo skôr kopa) nejakej novej ňuňu kozmetiky, ktorú chcem strašne niekomu ukázať... No a ten zbytok už vlastne poznáte.;-) Nemusela som ani "sadnúť k počítaču" (lebo už som pri ňom sedela), naťukať: blogger.com a vytvoriť si svoj šedo-biely púpavový svet blog. Teraz sedím pri počítači opäť a nemôžem uveriť, že už je čas na oslavu s dvoma sviečkami. A k oslave - patria darčeky!:-)

Len čo som ich však začala chystať, pochopila som, že do tejto krabičky sa všetky nepomestia. A že darčeky musia byť (ako je dobrým zvykom) rozhodne dva. A že vám chcem do nich naskladať veci, ktorá mám rada aj ja sama. Veci, značky, odtiene, drobnosti... A preto som do balíčkov prihodila niečo kozmetické, niečo sladké, niečo prírodné, niečo z papierníctva, niečo letné, niečo jesenné, niečo zimne vianočné, niečo voňavé, niečo veselé... ale z čoho som veselá aj ja sama - niečo (úžasné a voňavé) len a len pre vás prihodil aj môj milovaný Dr. Hauschka!:-) ♥ A tak verím, že sa vám táto narodeninová výslužka zapáči:

BALÍČEK MEDOVKA: medovkový pleťový krém Dr. Hauschka // bronzové guličky Oriflame // telové maslo Alverde // očný tieň MUA vo fialovo-modrom odtieni 9 - Pearl // glitrový lak od Gabiky Salvete v odtieni 03 Sogno // olejíček z pšeničných klíčkov (dobrý napr. na nechty) // kakaové vajíčko Oriflame // vosk Yankee Candle Fluffy Towels // papierové pilníčky so snehuliakmi // mini pečiatka z Hemy // farebné bombičky do pera // zaľúbená washipáska + nejakých pár vzoriek, ňuňu nálepiek  a sladkostí:-)

BALÍČEK BYLINKA: pleťové tonikum Dr. Hauschka s úročníkom a hamamelom // bronzer Famous v odtieni Bali // telové maslo Alverde // azúrovo-tyrkysový očný tieň č. 08 a čierny lak s trblietkami od Gabrielly Salvete // pšeničný olej v DIY fľaštičke // karamelové vajíčko Oriflame // vosk Yankee Candle Wedding Day (asi pre prípadné nevesty;-) // vianočné papierové pilníčky // malá pečiatka // pestré bombičky do pera // farebná washipáska // vzorky, lesné samolepky, vintage "známky" a pár sladkostí:-)

A čo urobiť pre to, aby bol pri troške šťastia jeden z balíčkov váš?

1) byť milým čitateľom / priateľom / členom tohto blogu cez GFC (Google Friend Connect)
2) zanechať pod týmto článkom svoj komentár(ik) (a prípadne podľa vlastného uváženia aj svoju kontaktnú mejlovú adresu)

Giveaway platí pre SR a ČR a bude ukončená v nedeľu 30.11. o polnoci. Dvoch víťazov vylosuje opäť náhodná náhoda a ich mená (ako vždy) tu pod článkom + avízo na Facebooku. Ďakujem vám vopred za účasť! Oslavovať sama - to by ma nebavilo.;-)


Tak ktorý balíček u vás vyhráva? MEDOVKA (meduňka) či BYLINKA?
Držím palce a ďakujem všetkým, ktorí sa tu za tie dva roky zastavili!♥


E  D  I  T:


Gratulanti moji najzlatší, tak je dobojované! (= dolosované) Poviem vám, bolo to náročné, toľko krásnych odkazov, komentárov, slov, vtípkov, gratulácií... ako z nich vybrať len dve? Ešteže sa môžem spoľahnúť (vlastne hodiť zodpovednosť) na Random... lebo ja by som to rozhodnúť nedokázala. Ďakujem z celého srdca vám všetkým! Dandelijon, Medovka a Bylinka si nemohli priať krajšiu oslavu.:-) Slečna Medovka poputuje do Runa Ars arms (čiže rúčok;), slečna Bylinka do Anetsparadise! A mne, mne zostane (snáď ešte nejaký čas) ten Dandelijon.;-) A on bude dúfať, že tu zostanete s ním, náramne ho to totiž s vami baví!

Ďakujem, ste NAJJJ!♥

117 komentárov:

  1. Krása, tak to tedy přeji všechno nejlepší a další šťastné problogované roky ♥
    Wow to jsou úžasné dárky :) U mě každopádně vyhrává Medovka.
    Sleduji jako Lady eS a email mám v případě výhry na blogu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. No ty jsi blázen, takové nádherné dárečky!! :) Přeji tobě a blogu všechno nejlepší k narozeninám, hodně úspěchů a hodných čtenářů. Jste parádní kombo a mám Vás ráda! :)
    Balíčky jsou oba nádherné, těžko bych si vybírala, ale asi kvůli perličkám, které jsou u mě takové nostalgické by vyhrála Medovka. :)
    P.S.: Ty bombonky s veverkou? Úžasné!! :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásne balíčky! Obsahom sa mi viac páči BYLINKA, ale tiež sa neviem vynadívať na obal tej krabičky - je nádherná! :-)
    Sledovala som ťa len cez Bloglovin (prečo sa takýto čitatelia nezahŕňajú do súťaže?), teraz som ťukla aj na GFC, nech je to v rámci pravidiel..
    Na záver prajem veľa veľa nových postov, skvostov, chvostov... :-D to mám od teba! :-)
    Dúfam, že nás budeš ešte dlho zabávať.
    Veronika
    veronika.andelova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Prajem hŕbu nových čitateľov, lebo tí čo ťa sledujú ťa budú jednoznačne aj naďalej!
    Z balíčkov ma zaujali obe, ale MEDOVKA o chĺpok vedie.
    Tešíme sa na nové články
    tamarka77@azet.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Přeji všechno nej a hlavně spoustu spokojených čtenářů :-) Dárečky jsou nádherné, takové malé Vánoce :-) Sleduji přes GFC jako Claire, a mailika mám na gmailu (crazygingersdiary).

    Přeji krásný podzimní den!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mně se líbí bylinka :)
    gfc ervulenka
    ervulenka@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Páni to je věcíí :) moc se mi líbí první balíček nikolik.v@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť

  8. Páni, veď "teraz" prednedávnom si oslavovala svoje prvé narodeniny :)) ako ten čas letí... Prajem veľa čitateľov/čitateliek <3
    P.s. Veľmi krásna GA :) ako všetky...
    n.michelle.k35@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  9. oba jsou úžasné, ale víc by se mi líbil balíček Bylinka, to tonikum by se šiklo! jinak gratuluji k blogovým narozeninám a přeju hodně úspěchů i do let dalších, ať tě neopouští fantazie, energie a úžasné nápady :)
    sleduji tady a na FB jako Little Gem

    OdpovedaťOdstrániť
  10. vsetko najlepsie mily blog :-) nech si aj nadalej taka stedra hehe :-)
    tie darceky su neskutocne!!! mna najviac zaujal druhy balicek (bylinka)... uz davnejsie som chcela vyskusat nieco od Dr. Hauschka a ten toner musi byt super (uz len nech sa mi ho postasti vyhrat :-)))
    mail: thina.bacova (gmail)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Jéj oba balíčky sú super a bola by radosť jeden z nich vyhrať :) Všetko z toho by našlo svoje uplatnenie a využitie :)
    Sledujem ako Katarína Kačuriková tu aj na FB
    katarina.kacurikova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  12. To je ale krásná rozdávačka. Čtu tě už dávno. Teda hlavně okukuju fotky - jsou fakt krásné. Jen moc nekomentuju, jsem na to zdechlá. :) Přeju ještě mnoho dalších úspěšných let a hlavně hezkých fotek!
    (mail mám kdyžtak na blogu)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Jé, no ty jsou, jeden barevnější a hezčí než druhý :). Hodně štěstí a kreativity do dalších blogovacích let :).
    Jájis (wwwweeees@seznam.cz)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Gratulujeeem :)
    GFC Denisa Slobodová
    FB Andi D Voilá
    U mňa o kúsoček vedie Medovka ale aj Bylinka je super :)
    denisa.slobodova@centrum.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Všechno nejlepší k blogovým narozeninám :)
    Sleduji a e-mail: VeruKru@seznam.cz
    Oba balíčky jsou nádherné, samé skvělé věcičky, ale více se mi zamlouvá meduňka :)

    Blog by Veru

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Všetko najlepšieee, nech sa darí aj po ďalšie roky a nech je tu článkov s krásnymi fotkami viac a viac :) Dnešok teda pekne osláv(te) :)
    Z týchto fotiek u mňa asi vyhráva Medovka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. gratulujem k vyrociu blogovania:) vzdy ma clanecky a fotecky potesili a budu snad tesit dalej.
    sledujem: kubkok81{@gmail.com, Katka R
    oba balicky su pekne, ale keby som si mala vybrat len jeden, tak medovka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Teda, to jsou opravdu nádherné dárečky, dostaly mě ty barevné bombičky do pera, to jsem ještě neviděla :-D Oba balíčky jsou parádní, ale o malý chloupek vyhrává Bylinka.
    Tak všechno nejlepší k narozeninám :)
    mipeli@centrum.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Gratuluji k "narozeninám" a moc ráda se zúčastním této soutěžní oslavy. Ráda koukám na to, čím si děláš radost. Sleduji přes GFC jako Hana Svobodová.
    hanka.nesty(zavináč)seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Krásne 2.narodeniny!!!
    U mňa vyhráva balíček č.2 :Bylinka
    Sledujem cez GFC ako Lenka K.
    lenka.kozon@yahoo.fr

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Přeji krásné dvoleté výročí (narozeniny) a mnoho dalších ppříjemných let tobě i nám s Tvým blogem, je příjemné si počíst o novinkách či nápadech, kterými nás ráda zásobuješ :) Balíčky jsou úžasné, taková malá vánoční překvapení...radost pohledět :) Mě se víc líbí balíček - Medovka, neboť meduňkový krém Dr. Hauschka je mojí srdcovou záležitostí :) ostatní drobnosti a washi pásky to jen podtrhnou :)

    Můj email: anna_benesova@atlas.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Ahoj zapájam sa do súťaže :)
    Tvoj blog veľmi obľubujem, cítiť z neho pohodu a harmóniu, vždy máš všetko tak neskutočne čisté, jemné a uhladené. Rada si ho čítam pri kávičke (ako aj práve teraz), preto tvojmu blogu želá ešte veľa rôčkov medzi nami, veľa veľa nápadov a čitateľov. Ktorý balíček si vybrať? To je otázka, každý obsahuje niečo, po čom moje srdiečko túži... Budem dúfať že sa mi pre tento krát jeden predsa len ujde :D
    Pripájam kontaktný email anetsparadise.blog@gmail.com :) a ešte raz všetko najlepšie

    OdpovedaťOdstrániť
  23. o kusok vyhrava bylinka, inak su fakt krasne vyvazene :P
    j.smatanova@gmail.com
    gratulujem k narodeninam!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  24. Přeji všechno nejlepší a jen samé úspěchy!
    oba balíčky jsou úžasné, ale více se mi líbí meduňka, kéž by štěstí stálo na mé straně :-D
    MikulkovaVendula@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  25. Želám všetko najlepšie k blogonarodeninám, aby mal naďalej také skvelé články a veľa, veľa čitateľov!!
    Obe varianty darčekov sú krásne, no najviac sa mi páči BYLINKA:)
    petra.kuklova@centrum.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  26. Takto je paráda opravdu krásné kousky oba balíčky jsou skvělé. Přeji všechno nejlepší!! A jen tak dál :)
    Kler.b@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  27. Přeji všechno nejlepší a mnoho dalších úspěchů na blogu =).
    Já bych si vybrala balíček Medovka, i když rozhodování bylo sakra těžké =D.
    izzie-blossom@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  28. Krásné 2. narozeniny!!! Balíčky jsou krásné oba, ale u mě vítězí bylinka :)
    Lenka
    lenka_jas@centrum.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  29. všetko najlepšie! :)
    ja by som si vybrala Bylinku :)
    beautybyevka@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  30. Blahozelam k druhym narodeninkam, nech sa ti to tu uspesne rozrasta a nech nam i nadalej rozradostis den svojimi milymi rozpravkovymi clankami Pretoze citat tvoj blog je naozaj ako listovat v strankach rozpravkovej knizky :-))
    Miriama.vargova121@gmail.com
    Mojmu srdcu je blizsia medovka.
    pekny dnik!

    OdpovedaťOdstrániť
  31. Krásné narozeniny :)
    Moc pěkné dárečky, vybrala bych si balíček Medovka :)
    Nelarichterova@gmail.com
    GFC Nela Richterová

    OdpovedaťOdstrániť
  32. Jé, krásně sestavené a naaranžované balíčky, nemůžu se na ně vynadívat. Nejspíš bych si vybrala bylinku.
    scruffy@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  33. Všechno nejlepší k 2. narozeninám! :))
    Mě by ohromně potěšil balíček Medovka, ale i Bylinka je skvělý. ;)
    veronk83@yahoo.co.uk
    http://wheretigerslive.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  34. Ha,ha..tak v prvom rade všetko naaaaj k NARODENINáM...hi,hi..podla tých užasných vecičiek..čo tu vidim,som rada,že nie som sama...ja milujem tiež take serepetičky a prdolátka a papiernictvo.....a vzorečky......aaaááách...tešim sa aj ked nevyhrám na dalšie Tvoje prispevky...Inak...moj jazvečik je tiež dobrý blogger-čo je dobrá kvalitka,to má rad aj on...a čo asi nie-kýýýýcha u toho ešte len otvorim kelimok...cmuk..vela štastia..

    OdpovedaťOdstrániť
  35. mne by bolo jedno,aký.....darček poteši,nech je akýkolvek....brokacine@gmail.com......

    OdpovedaťOdstrániť
  36. Všetko najlepšie k druhému výročiu :-) Balíčky sú viac ako štedré, ale o chlp sa mi páči balíček bylinka :-)
    GFC : miskasiska p
    miskasiska25@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  37. Všechno nejlepší k výročí! Přeji mnoho úspěchů do dalších let. ;) Soutěž je neskutečná a všechny věci jsou krásné, přesně podle mého vkusu! A ze všech těch soviček, medvídků a veverek mi úplně zaplesalo srdíčko :D

    GFC: Elysia
    elie.krios@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  38. Taketo krasotinky, dakujeme a blahozelame! Paci sa mi balicek Bylinka :)
    Adresa je na blogu ;)
    Nikavero

    OdpovedaťOdstrániť
  39. Gratuluji k blogonarozeninám! A ať tě tvorba stále baví§
    O fousek by u mě vyhrál balíček Bylinka, ale prostě nádherné a roztomilé jsou oba.
    vyroubalovab@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  40. Všetko najlepšiee!! :-) nech sa dari ako do teraz pretože tvoj blog je úplne úžasný! Prekrasne darčeky :-) Tak ako vždy a dúfam že sa mi pošťastí vyhrať jeden z balíčkov a je mi jedno ktorý :D no asi bylinka :-)
    l.osadska@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  41. všetko najlepšie k narodeninám :-)...ja som sledovala tvoj blog ešte takmer na úplnom začiatku, keď bol ešte len v plienkach, pamätám si, že keď som videla tvoj blog prvýkrát myslela som si, že si setra vivi (vieš ktorej)...tak ešte raz všetko najlepšie a nech máš stále samých milých čitateľov a vždy kopec inšpirácie o čom písať :-)
    a oba balíčky sú najkrajšie :-)
    semancova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  42. Gratulujem k druhým narodeninám!Zbožnujem tento blog,pretože ma vždy potešia krasne članky a zlepšia mi náladu.:)Prajem ešte veľa šťastných rokov blogovania:)Viac sa mi páči prvý,medovkový balíček,no potešili by ma určite oba:)
    email: luckap123@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  43. Fakt luxusní dárečky :-) Jelikož potřebuji toner, takže vyhrává Bylinka ;) Moc se mi líbí tvůj začátek blogování, přesně v této situaci se nacházím a pořád rozmýšlím, jestli jo nebo ne...a samozřejmě všechno nej do budoucna a spoustu inspirace a nápadů přeji! :D
    gfc: Péťa K., mail: littlesmitka@yahoo.com

    OdpovedaťOdstrániť
  44. Och, koľko nádherných vecí!! Nepohnevala by som sa ani jednému balíčku, ale o trošičku viac u mňa vyhráva balíček medovka, hlavne kvôli tomu krásnemu očnému tieňu :) Krásne blogové narodeniny!
    sonjatokarova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  45. prekrasne :)) vybrala by som si Bylinku ^^
    sledujem ako Sju Peackapples

    OdpovedaťOdstrániť
  46. Gratulujem ! a skúsim šťastie , pretože oba balíčky sú krásne ...
    henulka@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  47. Tak v prvom rade štrngáme a pripíjame si na toto krásne výročie. Vidíme, že pyžamová párty je v plnom prúde, a že ideme akurát načas :)) Dúfam, že sa nám ujde aj z torty, aj keď ako sa tak obzeráme po bylinkovej ostali už len omrvinky :( Takže vyskúšame tú "medovkovú" vyzerá už navonok veľmi lákavo ;*

    Sledujeme, lajkujeme komentujeme a žúrujeme vždy ako Marry a Missy s trvalým pobytom na
    jungleoflipstick@gmail.com

    ♥ ♥ ♥
    LIPSTICKS JUNGLE

    OdpovedaťOdstrániť
  48. Všetko najlepšie k druhému rôčku, tak toto je oslava, ako sa patrí:-) Takúto veľkú giveaway som ešte v živote nevidela, krásne veci pre nás máš:-) Nech sa Ti darí, teším sa na ďalšie príspevky:-)

    daybydaybyivana@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  49. Všetko najlepšie prajem :) hlavne veľa spokojných čitateľov a ešte viac kozmetických noviniek na vyskúšanie :) nech máme čo čítať :)
    Oba balíčky sú krásne, roztomilé...proste super :)

    veronikakocurisinova@centrum.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  50. Blahopřeju ke druhým narozeninám blogu, těším se na další články! :) Balíčky jsou super, osobně bych dala přednost medovce.
    J.Dvouleta@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  51. Přeji vše nejlepší :) předem chci pochválit krabičku ta je fakt pěkná :) a hod se hledám inspiraci na balení dárků. Mě se líbí víc medovka a to nejen kvůli krémů,ale i laku na nehty :)
    jana.wertheimova@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  52. Gratulujem blogu aj tebe že sa Vám tak darí :) Cena si vybrala naozaj krásne, je vidno že sú vyberané od srdca :) Mne sa viac páči medovka :)
    nikky33@centrum.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  53. Gratulujem k druhému roku, opäť krásne fotky, na to som už na tvojom blogu zvyknutá. Balíček medovka ma zaujal o niečo viac ako bylinka, takže volím medovku
    Sledujem cez GFC ako Janka Bianka
    mail: jana.basistova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  54. Gratuluji k narozeninám a přeji mnoho dalších čtenářů :-) mooc pěkné dárečky, nejlepší je medovka, vampi@centrum.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  55. Krásne narodeniny! Ja som za medovku ;)
    liv@pobox.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  56. to je riadne krasne vsetko :)
    rozhodnut by som sa nevedela, obidva su mile :)

    OdpovedaťOdstrániť
  57. Blahopřeju k druhým narozeninám!!

    Sleduju přes Bloglovin jako Sororessa ;)

    sororessa@gmail.com

    A.

    OdpovedaťOdstrániť
  58. Chvíľu som rozmýšľala, ktorý balíček. Obe fotografie sú odfotené nádherne, strašne roztomilo. A preto si neviem vybrať. Vajíčko oriflame je pre mňa veľkým lákadlom, pretože sama som ich niekoľko vyskúšala a momentálne sa mi míňa vanilkové, kde je už len fakt trochu. Nebude mi prekážať ani jeden z balíčkov :)
    Všetko najlepšie, dandelijon. Prajem ešte mnoho takýchto rokov! :)
    alicien@email.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  59. Všechno nejlepší! :)

    Sleduju přes... už ani nevím, co ještě funguje, ale asi aktuálně bloglovin. :D A možná ještě GFC bo jak je ta zkratka.

    ivet1624@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  60. Vsetko najlpesie k druhym narodeninam,nech su dalsie dni naplnenene nunu kozmetikou,nadhernymi malickostami a inymi prijmnostami,co zivot prinasa:)tento blog predtsavuje moju rozpravkovo-obrazkovo vonavu knizku,ktoru vzdy rada otvorim:)a necham sa inspirovat

    OdpovedaťOdstrániť
  61. prekrásne nafotená giveaway :) vidno že kreativite sa medze nekladú :) veľmi sa mi páči balíček medovka :) farebné bobmičky sú super :) sledujem samozrejme
    nikolaorechovska@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  62. vsetko najlepsie prajem! Co sa tyka balickov, mne by sa pacila bylinka :) inak, vsetky foto su krasne naaranzovane a odfotene

    marina.spisiakova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  63. u mňa je top balíček medovka! :)
    kat.jenisova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  64. *G*R*A*T*U*L*U*J*E*M*! ...ach, mladá dáma, bez teba by tu bolo málo krásne, málo voňavo <3

    OdpovedaťOdstrániť
  65. Vsetko naj prajem hlavne veľa čitateľov a uspechov nech blog pokracuje dlhé dlhé roky a sledujem viac sa mi paci medovka keby som ju nevyhrala urcite by ma potesila aj bylinka
    wendi@centrum.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  66. Všetko najlepšie prajem :) (čitateľov, úspechov, vône, krémiky, nápadov, ňuňu ) Obidve balíčky sú super. Keby som z nich mala vybrať tak to by trvalo večnosť :) Ďakujem za pravidelné spríjemnenie života :)
    kika.parkanszka@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  67. Prajem hlavne veľa inšpirácie k novým článkom a aby si nám spríjemňovala krásnymi inšpiratívnymi článkami všedné dni :)

    /medovka/
    retroshanna@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  68. Gratulujuuu :) těším se na další nápaditý a barevný rok! A slunce v duši! :D
    woollysockson@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  69. akože teraz som odpadla čo si dala za ga :) a inak gratulujem :)
    n.princess@azet.sk
    za mna vyhrava bylinka :) pretože z prveho viacero veci vlastnim :)

    Sweet Lollipop Queen

    OdpovedaťOdstrániť
  70. Blahopřeju k druhým narozeninám :-)
    Mně by se asi o chlup víc líbila ta bylinka. Ale oba balíčky stojí za to ;-)
    Ivča

    OdpovedaťOdstrániť
  71. Aho, snad pět minut jsem na balíčky koukala a nemohla se rozhodnout který se mi líbi víc:D Pořád nevím, ale asi spíš bylinka:)
    Gratuluju k narozeninám:)
    Šárka
    sabera@hotmail.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  72. Všetko najlepšie a ďalších mnoho rokov :-)

    Asi by ma viac potešila Medovka :-)

    zigova.simona@gmail.com

    sledujem cez GFC

    OdpovedaťOdstrániť
  73. Já jsem úplně u vytržení! Všechno je naprosto sladké, úžasné! :) Pampeliško, přeju spoustu dalších krásných let na blogu, ať tvé chmýří dolétne co nejdál. :)
    Já odebírám tu na gfc jako Runa Ars a samozřejmě i na FB, aby mi nic neuteklo. :)
    Balíčky jsou kouzelné oba, možná, že medovka u mě vede víc. :))

    Krásný večer i krásné blogonarozeniny!
    Runa

    runa.ars@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  74. 2 roky je krásne výročie, ku ktorému gratulujem a zároveň prajem veľa ďalších úspešných rokov.. si super v tom, čo robíš, len tak ďalej :)
    a darčeky si urobila úžasné, ťažko sa rozhoduje ale asi u mňa o kúsok vyhráva bylinka :)
    sledujem ťa na gfc ale hlavne na fb, kde mi vybehne notifikácia vždy, keď niečo postneš :D áno, som trochu stalker :)

    email: kbprincess3@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  75. sledovať ťa nie je podmienka,to je radosť.
    robíš mi dobrú náladu.ďakujem
    prípadne uvítam balíček bylinka
    driecnaslecna@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  76. Obidva balíčky sú úžasné, ale keď už si musím vybrať, tak asi Medovka, hlavne kvôli laku ma oslovila o trošinku viac. :)

    lilianka007@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  77. GFC: Monika
    gratulujem k dvom rôčikom =) nooo ťažko si vybrať z balíčkov, ale tak asi medovka =)
    monikaskvorakova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  78. Gfc: Missi Bialikov
    missi.bialik@gmail.com
    Gratuluji k druhému výročí! Oba balíčky jsou krásné, brala bych více Medovku:)

    OdpovedaťOdstrániť
  79. Gratulujem k 2. blogo-narodeninam :)
    GFC: Skalinky
    Viac sa mi paci balicek bylinka.

    OdpovedaťOdstrániť
  80. Krasne komenty, nadherne fotky. Blahozelam. Obidva balicky su skvele. Ktory bude, ten potesi.
    silvia75k@azet.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  81. Gratuluji ke krásným druhým narozeninám blogu a doufám, že příští rok budeme gratulovat zase a ten další, a další...:) Vážně jsem ráda, že tu tvůj blog je, protože sem se chodí snít, inspirovat a kochat krásnými fotkami. <3
    Balíčky jsou opravdu štědré a Bylinka se mi moc líbí. :)
    Malykoutekkrasy@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  82. Želám len to najlepšie najkrajšie najsladšie naj... a hlavne véééľa ďalších najlepších najkrajších najsladších článkov na blogu. V jednej ruke držím hrnček so slanými tyčinkami, v druhej hrnček s čerstvo uvareným bylinkovým čajíkom, štrngám si s nimi a pripíjam (a prijedám) na zdravie tomuto najlepšiemu najkrajšiemu najsladšiemu blogu a pridávam božtek na obe líčka :* :* Milá Dandi, neuveriteľná štedrosť!! Samozrejme aj doktor Hauška (:D) bol veľmi milý, že sa pridal k oslave.
    A keď už sa pýtaš, tak ja radšej bylinky (viď vyššie štrng s bylinkovým čajíkom)
    plejadiangirl@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  83. Krásné narozeniny, milá Pampeliško! Přeji do dalších let samé spokojené čtenáře, spoustu nové kosmetiky, nápadů a nádherných fotek :-* ... Soutěž je opět neodolatelná, já bych byla ráda za oba balíčky, ale díky toníkovi o chlup vyhrává ten druhý, takže si budu tajně držet palce ;) mail mám na blogu, však víš ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  84. Obidva narodeninové balíčky sa ti podarili, sú roztomilé :) O trošku viac sa mi páči balíček Bylinka :)
    som nová followerka, môj blog www.finallysomefashion.blogspot.sk a email nikoleta.rebrova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  85. Krásné dárečky! :) Trochu víc se mi líbí bylinka:)
    GFC: Kristina Uhrová
    kristy.uhrova@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  86. velka gratulacia aby ti to vrdzalo a pisalo co najdlhsie, sledujem cez GFC, paci sa mi vaci Medovka
    july.velkova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  87. Teeda, tohle je opravdu nádherná giveaway, kdybych kterýkoliv z balíčků vyhrála, budu štěstím bez sebe a můžu slavit druhé Vánoce :)

    u mě by vyhrál balíček BYLINKA (kvůli mého milovaného tonika, které mi zrovna dochází), ale druhým balíčkem MEDOVKA bych zase mohla potěšit maminku, protože krémy od Hauschky zbožňuje zase ona (a tenhle obzvášť).. A pokud mám vybrat jeden, rozhodně hlasuju pro dárek mamince a tedy balíček MEDOVKA. :)

    Jinak mooc gratuluji k blogovým narozeninám a přeji ještě hodně dalších úspěchů,
    Nicca (gavlasovav@seznam.cz)

    OdpovedaťOdstrániť
  88. GFC: By-Moni

    Email: ByMoniBlog(zavináč)gmail.com

    Více se mi líbí balíček BYLINKA :)
    Máš to nádherně nafocené - ostatně jako vždy. Tvé fotky jsou naprosto nádherné ♥



    OdpovedaťOdstrániť
  89. Ahojky, moc moc gratuluji k blogovým narozeninám! Přeji Ti, aby se rozrůstala základna pravidelných čtenářů a aby se příspěvky psaly jedna báseň! Oba balíčky se mi moc líbí! thetalesofinvisible@gmail.com <3

    OdpovedaťOdstrániť
  90. blahozelam k narodeninam , a zelam kopec dalsich uspesnych rokov a skvelych citatelov a zaroven dakujem za namahu ktoru vynalozis na pisanie clankov su uzasne :)
    najviac sa mi paci balicek medovkovy tak by to mohlo vyjst na tie moje narodeniny :D
    monikabullova@gmail.com a sledujem GFC Aelin

    OdpovedaťOdstrániť
  91. GFC: Kristína K
    Email: kristine.kulikova17@gmail.com

    Gratulujem k blogovým narodeninám, dúfam, že ich bude ešte veľa ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  92. Cez GFC to tu sledujem ako Adrienne (aj keď ja radšej bloglovin!) a u mňa boduje BYLINKA. :) A, samozrejme, želám všetko najlepšie a najblogovejšie! :)

    mail: dada.barokova (at) trojversie.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  93. Uplne prekrasne darceky, kedysi sme si take mixovali s kamoskami, tie uplne najmensie roztomilosti mali vacsinou najvacsi uspech:)

    OdpovedaťOdstrániť
  94. Velmi blahozelam, sama viem, kolko tvrdej prace a odrieknutych akcii udrziavanie blogu stoji!
    Sledujem Ta cez GFC ako Michaela, mail: berriesandblues (at) gmail.com

    Ach a ... Viac sa mi paci medovka.:) Keby nahodou...

    OdpovedaťOdstrániť
  95. Tak nech sa dari aj nadalej, prajem vsetko dobre...
    mojetvojenase3@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  96. Ahooooj především gratuluji Dandelijonkovi k narozkám a Tobě, jinak by tu nebyl :) Jsem moc ráda že jsem tenhle blog před pár měsíci objevila, pokaždé mi ty zasněné kouzelné články zvedou náladu, hlavně ať se daří dál a ať se připojí víc čtenářů!!! :) Moc se mi líbí MEDOVKA meduňkový krém by se mi teď moc hodil a to ostatní...ách ano to také. Takže zkusím svoje štěstí: svobo.el@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  97. Milá Dandelijon,všetko najlepšie k narodkám a...nazdravie! :)
    tvoj blog som objavila uplne nahodne,a vzdy ma tvoje či už články,či samotné fotky,i tvoj štýl písania,potršia.Tak bud stále taká,aká si! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  98. krasne druhe narodeniny! prajem vela vela farebnych a inspirativnych postikov ktore zohreju pri srdiecku!
    daska8@centrum.sk
    a potesil by ma balicek bylinka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  99. Všetko naj naj k narodeninám Tvojeho blogu, nech žije s Tebou ešte dlho a nech sa Tebe i blogu darí :) Oba balíčky sú nádherné, vidno, že si si dala záležať. Mne by sa asi ale len predsa viac páčil balíček bylinka. Na GFC som ako Ivana Ko... a môj email: 7avina (zavináč) gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  100. Krásne narodeninky prajem tvojmu krásnemu voňavému blgíku. A ako tu ja, spolu so všetkými tvojimi milými "sledovateľkami", k tebe rada chodím na virtuálnu návštevu...
    Balíčky sú prenádherné, veď sa medzi nimi nedá vybrať ;)
    aknelka@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  101. Len tie najkrajsie narodeniny zelaaam :3 Aby sa ti darilo tebe a tvojmu blogu, na ktorom vzdy najdem inspiraciu. Darceky su bozske :)
    lenka.habova.dk@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  102. tak aj ja sa pripájam k davu, ktorý ťa verne sleduje (občas aj nasleduje v nakupovaní :-) ) a prajem krásne narodeniny tvojmu blogu a hlavne tebe :-) som rada, že som ťa objavila a môžem si tu oddýchnuť, pokochať sa a nabrať inšpiráciu, ak mi občas dochádza :-) jarka.michalcik@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  103. Všetko najlepšie tvojmu blogu!!! :))))
    Sledujem na GFC aj na FB :)
    BALÍČEK MEDOVKA sa mi páči otrošku viac :)
    alzbeta.klusakova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  104. si super, úžastná, najúžastnejšia :-) a tvoj blog takisto !!!! <3
    balíček bylinka sa mi viac páči :-)
    krisgo435@gmail.com
    (ps. nikdy neprestaň!!!!)

    OdpovedaťOdstrániť
  105. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  106. krásne darčeky si vybrala. Želám tvojmu blogu všetko dobré, hlavne veľa skvelých nápadov na články, aby sme mali čo čítať:)
    Ak by som si mala vybrať, tak najviac sa sa mi páči Bylinka:)
    maja.pekyy@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  107. Kvetinka ty si zlatúšik a pripravila si nádherné balíčky! A gratulujem k týmto dvom rokom, však ty už si veľká parádnica! Priznám sa, v poslednej dobe je toho toľko, že blog nestíham ani písať a málokedy ich stíham sledovať :( ale k tebe si vždy rada kliknem! A želám ti ešte veľa preveľa takých krásnych, voňavých rokov, len tak ďalej !! :-*
    bashkka@gmail.com
    PS. s tou šálkou som sa vážne pýtala! :D ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  108. Wow... gratulujem k druhému výročiu! :) A ďakujeme za súťaž, tie balíčky sú úžasné! :)
    GFC: Lenka Ďurčeková
    Email: lenka.durcekova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  109. gratulujem k vyrociu..krásna giveaway :) u mna vyhrava ta medovková :)
    sledujem ta pod menom detti
    email: bmacso@azet.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  110. Slečno Pampeliško, to je taková krása, že to ani popsat nejde! :-)
    Přeji jen to nejlepší! :-)
    jana.hlavonkova@seznam.cz
    Ps: Bylinka je boží

    OdpovedaťOdstrániť
  111. Všechno nejlepší k 2. narozeninám!:)
    Trochu víc se mi líbí bylinka.
    GFC; Karolína Uhrová
    karolin.uhrova@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  112. wow, to je krásných věciček! hlavně ať se ti v blogování stále daří tak dobře, jako doposud.
    Mně se líbí obě dvě varianty, ale bylinka asi o trošičku více :)
    Sleduji tě jako Beauty Pusinka , beautypusinka_gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  113. ahoj:) gratulace k druhým narozeninám, uteklo to ale pěkně rychle:) přeji ti, ať je těch druhých narozenin co nejvíc a ať tě blogování stále baví a máš co nejvíc čtenářek:) sleduji tě přes FB i GFC už docela dlouho, ale přes FB mi občas uteče nějaký článek, ale naštěstí to pak doženu:) zajímavější balíček mi přijde ten bylinkový, ale všimla jsem si, že v obou jsou dárečky od Dr. Hauschky, a to je nej kosmetika, kterou já používám, takže bych nepohrdla ani prvním medovým balíčkem:) ver.langerova@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  114. Wow, nechce sa mi verit, ze si to dva roky! Prvy raz, ked som nadabila na dandelijon, tak som precitala vsetky clanky dozadu. A tie fotky! Ah tie fotky! Dakujem, ze robis moje dni krajsimi!

    OdpovedaťOdstrániť

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...