pondelok 11. februára 2013

Pondelkové nechty

Tie nechty musia kričať. Naštartovať nový týždeň. Prelomiť ľady, zahriať, vzpružiť, spievať ♫ ♫ ♫
A ktorý lak by túto výzvu splnil lepšie, než hrejivý, krikľavý O.P.I. lak prinesený až z nádherného horúceho Nice? V to leto mi to bolo jasné. Francúzsku Sephoru bez OPI laku neopustím. A keďže okrem Francúzska moje srdce bije aj pre Holandsko, v malinkom nákupnom košíčku skončil práve tento krikľúň z holandskej kolekcie s rozkošným a priliehavým názvom Red Lights Ahead... Where?


Jeho lesk je uchvacujúci a naj-naj-najkrajšie vyzerá na opálených rukách ozdobených korálkami, kovovými náramkami a jedinečnými, ručne vyrobenými prstienkami. ...ach, ako sa  už teším na leto!


Som opitá z OPI. Lebo je to veľký, mocný a príjemne hustý pánko:) Pracuje sa nám spolu krásne, perfektne kryje, svieti, teší, rozveseľuje. S ním mám hneď pestrejšiu náladu a so slnečnými spomienkami na letný Cote d´Azur idem nebojácne vykročiť vpred a pojesť všetky černicové cukríky. 

Môj OPI je len jeden. 

3 komentáre:

  1. Odpovede
    1. Tak až teraz sa moje nechty riadne začervenali a zaplesali:)) Ďakujem ti milá Janča, si zlatá!:) A posielam ti sladkú černicu, ešte nejaké ostali;)

      Odstrániť

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...