streda 17. apríla 2013

Jarný bozk na líčko od Alverde

Tak je tu. Dočkali sme sa. Jar! A mne začína na kozmetický stolík pod oknom (s výhľadom na stromy a občas aj veveričky:) od skorého rána svietiť slnko tak, že budem musieť všetku svoju kozmetiku, ktorá si tu na stole celú zimu postávala, popresúvať niekam "za roh". Kokosový olej už sa načisto roztopil, kakaové maslo v tyčinke taje tiež a osviežujúca termálna voda už prestáva byť chladne svieža.

Neuveríte ale, kto mi v tieto dni dáva prvé jarné bozky na líca. Je to niekto pekný, krémovo-púdrový, šťavnatý... niekto s menom Winter Rose. Viem, teraz na jar je to trošku na hlavu, ale mne sa to celé možno o to viac páči:) Krémová lícenka od Alverde, ktorú som tak veľmi, veľmi chcela vyskúšať (tie krémové ma totiž tak lákajú!), ale v obchodoch po nej nebolo ani chýru, ani slychu. Len sa na mňa zrazu nesmelo usmiala z odstrčeného stojanu (čo si teda vôbec nezaslúžila). Z ponúkaných odtieňov mi práve tento hneď bol jasný. Čo vám poviem, zahľadeli sme sa do seba a keď sa mi táto fešanda predstavila tým krásnym menom... bol náš spoločný osud spečatený. Winter Rose... zimná ruža... ruža v zime... zimná ružová... nech už jej meno znamená čokoľvek, stále bude evokovať niečo krásne.

Vždy som chcela prejsť po krémovej lícenke svojím jemným štetcom, dopriať mu (i sebe) ten pocit a vyčarovať si na tvári jemný rumenec. Ach, Rose, Rose! Ty to tak dokážeš! Si skvelá, pigmentovaná, trvácna, ale nežná. Treba s tebou zachádzať jemne, ale to mi bolo jasné, už keď sme sa my dve spoznali. Bozky od teba sú také sladké a ja chcem chodiť s tebou von celú jar, celé leto a strašne to s tebou na lícach preháňať. Len... nebude to trošku moc? Ale čo, veď blogujem, tak môžem, ba musím!;)

To bude ale krásna, rozšafná, a trochu drzá jar. Kto sa teší, nech sa pridá. Ja idem pridať ďalšiu vrstvu a vyžívať sa v tej intenzite. Prosím, nepýtajte sa potom, kto ma štípal do líc. Odpoveď  už asi poznáte:)

A v také skvelé dni, kedy si domov konečne nesiem svoj krémový zázrak, objavujem malý poklad aj v bižutérii. Ta-dááá: pusinkový prstienok. A budem ho nosiť na malíčku. No nie je sladký a drzý zároveň?


4 komentáre:

  1. Krásne fotky ten prsteň je užasny!A výborný článok

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak takúto originálnu recenziu (aj fotky) som už dlho nevidela! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kesi ďakujem, si zlatá:) Teším sa a červenám (ešteže to môžem skryť pod Winter Rose;)

      Odstrániť

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...