streda 21. augusta 2013

Lásky jednej tmavovlásky

Mohlo by ísť o filmy Miloša Formana alebo bezamoniakové farby na vlasy Casting Creme Gloss od L´oreal v rôznych kakaových odtieňoch. Aspoň nadpis článku tak napovedá. No... o láske k spomínaným (filmom a farbám) nemôže byť žiadnych pochýb, ale je tu ešte pár ďalších vecí, ktoré ma sprevádzajú letom, augustom, horúčavami... v kúpeľni, v kabelke, na rukách, na tvári... Veci, na ktoré sa každý deň teším. A oni sa zasa tešia, že môžu vykonať svoje dielo, svoje poslanie;-). Osviežiť, upútať, spestriť, skrášliť, doplniť, vyfarbiť, odviazať sa. Pomôcť hrdinsky prežiť horúce dni...

Chcete vedieť, kto si to vyslúžil toľko srdiečok?;-)


Ranní a večerní pomocníci pre spokojnú tváričku
O čo je moja pleť spokojnejšia, odkedy ju netrápim vysušujúcimi umývacími gélmi. A večer nechávam oddýchnuť od hutných krémov. Namiesto toho jej doprajem zázračné účinky byliniek vyluhovaných v pleťovom toniku Dr. Hauschka. Je to môj Spezial-ista;-). Ráno sa zasa (ja a moja pleť) tešíme na Hauschkov voňavý ľahučký denný krém a večer v kúpeľni trávime v spoločnosti neutrálneho hydrofilného oleja od Nobilis Tilia. A je nám spolu sveta žiť:-). 
Čisto, jemne, prírodne.


Odolne až do večera
Do tejto náročnej kategórie sa nie náhodou dostali frajeri, ktorí sa pýšia nápismi ako Double Wear či 24Hours... 
V teplých letných dňoch treba byť pripravený na všetko (napríklad, že z doobedného posedenia na "jednej" kávičke sa domov vrátite až večer. Letné cesty osudu sú nevyspytateľné;-).


Krémovo a šťavnato
Kým všade čítam, že v lete sú predsa NAJ tie púdrové produkty, nebojácne protestujem. Nie. Chcem šťavnaté leto! Šťavnaté farby, konzistencie, chute, kozmetiku, oblečenie. Melóny, maliny, broskyne... hups, to som už odbočila;-). 


S vášňou/With passion...
S vášňou nakupujem a zbieram (a všade po taškách nosím) osviežujúce spreje. Telové, pleťové, termálne alebo s vôňou a extraktom z Passiflory. S rovnakou vášňou podlieham pieskovým lakom a na svoju (zatiaľ) jedinú fľaštičku od China Glaze s krásne drsným efektom stále pozerám ako na malé ružové zjavenie:-).

Farebne
a hlavne s chuťou. Radosťou. Odvahou. Na očiach, na perách, v srdci;-).
Poptastic-ké leto s veselou paletkou od MUA a príjemné pohladenie po perách od Astoru.

Tomu ja hovorím ÁNO. 
A ešte veľkým dreveným náramkom (maľovaným či obyčajne neobyčajným), korálkam, veciam vyšívaným či 
s mašličkou na tom správnom mieste;-).

To sú moje augustové lásky♥.

6 komentárov:

  1. Ach tolik barev a tolik krásných pečovadel, to musíš být nádherná krasavice! Mně jsou nejbližší první přírodní pečovadla :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Skvelý výber, Ivet;-). A na "nádherné krasavici" sa tu chichúňam, pobavila si ma, díky!:-)) ♥

      Odstrániť
  2. Verím, že tak ako máš ty v láske všetky tieto (veľmi podstatné) drobnosti, tak presne tak isto (ak nie viac) majú v láske oni teba! Veď kto by sa rád nestaral o niekoho, kto tak krásne fotí, píše, rozmýšľa?! ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kes... teraz si ma dostala a zobrala vietor z plachiet. V minúte, kedy som už išla zaželať počítaču dobrú noc, pristál na ňom tvoj najmilší komentár♥. Dúfam, že je to s tými drobnosťami presne tak, ako píšeš, bol by to potom dokonalý vzťah:-). Ďakujem moc! A želám dobrú noc (mne sa asi bude snívať o (takýchto) krásnych komentároch;-)).

      Odstrániť
  3. Ahoj..mas jrasny blog a supersky clanok...pozyvam ta ku mne na giveaway ! :-)

    http://dzejzetko.blogspot.sk/2013/08/giveaway.html#comment-form

    OdpovedaťOdstrániť

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...