nedeľa 27. januára 2013

Rúžová armáda, tas svoje zbrane

Rozžiar ulice, vyfarbi úsmevy, pohlaď pery a rozvesel celý svet. Nezľakni sa snehu, zimy ani mestskej šedi. Bojuj silno, no krémovo, sýto, no nežne. Buď jemná a odolná zároveň. Si moja rúžová (no nielen ružová) armáda a v týchto studených, zasnežených dňoch prosím tvoju farebnú moc o pomoc. Vystúp z radu a predstav sa nám, ukáž svoju odolnosť, schopnosť ochrániť pery, stáť pri nás po celý deň a nezľaknúť sa spolupráce pri vytváraní nových, šťavnatých kombinácií.

foto: vľavo Rimmel by Kate, Oriflame, Bourjois, Collistar, zase Kate, zase Collistar,
Dermacol. Lancome, Kate a Maybelline. A krásnymi farbami rozkvitnutá lúka...

Rozkvitni do krásy, Rimmel by Kate. Na lúke plnej pastelových farieb vynikáš vďaka svojej nádherne silnej pigmentácii a odolnosti. Lákaš nás množstvom rozmanitých, sýtych farieb a svoje služby ponúkaš za príjemné ceny. Si statočným bojovníkom a na perách sa držíš urputne a bezkonkurenčne.
foto: Rimmel Lasting finish by Kate s čislami slušivých čiernych uniforiem 09, 02 a 04

Ty, senzačný Colorsensational, si v tejto spoločnosti nový, no okamžite a bez zaváhania si si dokázal vybojovať čestné miesto na čele rúžovej armády. A aj keď tvoje zbrane možno nie sú také silné a dlhotrvajúce, o to sú jemnejšie a krémovejšie. Vyrástol si do krásneho, pastelového odtieňa Hot Plum a voniaš príjemne starosvetsky, klasicky, rúžovo. Ako rúže, ku ktorým sa privoniava v detstve.
foto:  rúž Colorsensational od Maybelline bojujúci vo farbách 906 Hot Plum

foto: rúž Bourjois z Rouge Edition v odtieni 07 a Detailer brush Real Techniques
Pravý agent Bourjois 07. Sofistikovaný i jednoznačný. Stály a presvedčivý. V žiarivom saténovom šate, s nádhernou textúrou. Svoju prácu vykonáva s ľahkosťou a výsledok vždy stojí za to. Či sa do toho oprie alebo len zľahka pohladí, svoju výnimočnosť nezaprie. Nebojí sa kričať, nezľakne sa vody. Agent na svojom mieste.

Dosluhujúci hrdina Collistar, ktorý však bude slúžiť do posledných síl. Dodá lesk, farbu, šťavu a keď je veľmi odvážny, i rumenec to tvárí. Je to letný miláčik a s opálenou pleťou si krásne rozumie. Ách, ako sa už teším...
foto: Topgloss stick od Collistar v odtieni 13 Dalia

Bojovníkom, ktorý vzišiel z domácej (susednej) pôdy je Lips Seduction, ktorý bojuje dômyselným click-systémom a tajnými, nenápadnými pomocníkmi sú mu aj malé trblietky, ktoré vás dokážu dokonale oklamať a schovať sa vám, no v skutočnosti tam, potvorky, sú. 
foto: Lips Seduction od Dermacolu v odtieni  06. Click!

foto:  krémový rúž od Oriflame v červenom odtieni Carmine
Čo by to však bolo za rúžovú armádu bez červene? Karmínový drobček Carmine (made in Russia!:) v zlatej zbroji nie je nijaký urputný bojovník ako jeho kolega Rimmel, no má príjemnú textúru, sviežu farbu a dokonalo, šťavnato a na zahryznutie vyzerá v spolupráci so spomínaným dosluhujúcim hrdinom od Collistaru. Svoje pozície na perách si vedia krásne rozdeliť a toto juicy-duo vyzerá krásne neobvykle a tak veľmi letne!


Ach, Lancome... Si taký nežný, jemný, krémový, hladučký, milučký... Budem si ťa strážiť a opatrovať a len pri výnimočných stavoch pohotovosti do zbrane povolávať. Keďže už ďalšieho ako ty nezoženiem, nech mi tvoj ľadovo-fialkový odtieň vydrží navždy. No ak sú aj tvoji súrodenci takí zamilovaniahodní, možno ti nejakého časom privediem. 
Color Fever Shine od Lancome v lilavom, dlhým používaním už neznámom odtieni

Posledným vo fronte, v elegantne zlatom a futuristicky transparentnom obale je seňor italiáno Rossetto Puro Ciclamino. Uznajte sami, že také mená sa v obchodoch nenechávajú. Je to Talian odolný, temperamentný a nebojácny. Bodaj by nie, veď vyzerá, akoby prišiel z nejakej cudzej zlatej planéty. Udomácnil sa však rýchlo, a ako správny itáliáno čaká na leto, slnko, opálenie a svoju šancu zažiariť a vyniknúť. Vynikajúce!
foto:  rúž od Collistar v odtieni 61 Ciclamino. (no nie je to ten najmilší odtieň?:)

Prehliadka skončila. Pohov. Ale nie na dlho. Ráno vás chcem vidieť na našej farebnej lúke rozostavaných na svojich pozíciach. Prípadne ešte lepšie budú pozície nové, nečakané, neobjavené, plné sviežich kombinácií a farebných výstrelov. Som zvedavá, čím ma prekvapíte.

Mám ťa rada, armáda moja milá.
Klik:)


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...