nedeľa 3. novembra 2013

Ako som svoj jesenný rúž našla

Nebyť jedného malého (ušatého) háčiku, bol by to na-seba-pyšný príbeh o tom, ako som konečne našla tú pravú, tú dokonalú, tú vysnívanú... farbu jesenného rúžu. No, veď už bolo načase (šepká mi niekto do ucha ukazujúc na kalendár). Lenže október bol ešte príliš teplý a slnečný na to, aby ma pochytila jesenná panika, že ten svoj presný a úžasný rúž ešte nemám. Poznáte to.

Ale asi ešte nepoznáte tohto tu. Teda týchto tu. Zoznámte sa, prosím, to je ten malý háčik ušatý. Celá pravda je totiž taká, že som svoj jesenný rúž nenašla ja (sama). Našiel ho tento zajačik. Ale nie je to rúž jeden, ale dva. Lenže z dvoch - bude jeden. Celé je to akési pomotané. Pomiešané, ako dva rúže...;-) Jeden z Ňjú Yorku od Maybelline, druhý z Londónu od Rimmel

Tu ich máme. Ležia si tu a odpočívajú, a pritom ich čaká toľko práce! Z ruky (ani z pier) ich nedám, nepustím. Nech novembru predvedú, čo dokážu. Najskôr závoj ružového Hot Plum nech pery zahalí, a potom nech temnejšia (no stále krásna) Cutting Edge svojmu názvu dostojí.

Kým letná Hot Plum dáva maľbe krikľavejší, výrazný ružový nádych, s krásne tmavou, plnou, sýtou slivkovou Cutting Edge domaľujem na svoje pery obraz jesene. Ktorého ročného obdobia bude na tom obraze viac, je už len v mojich rukách. A to ma na tom baví (okrem krásneho nového odtieňu) asi najviac. Môžem si svoj obraz maľovať podľa počasia, nálady a oblečenia.

No, a keď sme pri tom oblečení, patrí sa vysvetliť, ako zajačik k týmto dvom farbám (snúbiacich sa v jednu spoločnú) prišiel. Asi by ma riadne vyťahal za uši (a svoje maľované srdce z labiek už nepustil), keby som vám povedala, keby som vám priznala, že to bola jedna veľká náhoda...

A že tá náhoda vznikla v jeden náhodný večer, kedy som si ho - celého mäkkučkého, huňatého, teplučkého, príjemného, v maslovo-bielej postielke ležiaceho odniesla domov z náhodnej prechádzky okolo náhodného obchodu. A jeho farba zdala sa mi taká krásna, že som ju chcela okamžite mať/nosiť aj na perách. Farba nie príliš tmavá a prísna, ale zato ani sladká, jeseň neevokujúca ružová. Chcela tomu táto náhoda (a či osud), že v kabelke ležali si v ten večer práve tieto dva rúže, ktoré sa ako mávnutím čarovného prútiku (či skôr štetca) premenili na môj nový Hot Edge. Alebo skôr Cutting Plum? Ehm, berme to zatiaľ ako pracovný názov. ;-)

Nech už sa ale bude volať akokoľvek, svoju novú (malú miešanú;) farbu tých dvoch rúžov milujem. A huňatého zajačika tiež. 

Veď ma predsa inšpiroval. :-)



30 komentárov:

  1. Huňatého zajíčka chci domů!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to mucik! Len dúfam, že mi niekam neutečie... napríklad k M.?;-)

      Odstrániť
  2. Zajíček je šikulka, krásně ti poradil, Dandelijonka :-) Milou pelíškovou neděli přeje Niki

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten bude rád, až ušami zastrihá, keď mu to prečítam;-). A možno spraví aj ňuf-ňuf:-). Ďakujem Nikiii ♥

      Odstrániť
  3. Nad Cutting Edge som silno rozmyslala ale zatial odolavam :D:D Ale je to krasna farba :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veru je:-), určite odporúčam neodolať a kúpiť:-). Mám ju radšej než Rimmelky od Kate. Proste - (jesenná) láska;-).

      Odstrániť
  4. To jsou přesně barvy, které na sobě miluju :)
    FairyChain

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to je perfektná zhoda!:-) Zo všetkých rúžov, čo mám, som si tieto dva obľúbila v poslednej dobe asi najviac. Samostatne alebo spolu. To už je v zajačikových labkách;-)).

      Odstrániť
  5. kraaasnučká rozprávočka na nedeľu ♥ vyčarovali ste spolu zo zajačikom naozaj krásna odtieň :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Lenik, tie zvieratká sú občas také šikovné! Ale Lenka LIENKA o tom určite čosi vie;-).

      Odstrániť
  6. Obě rtěnky jsou strašně krásný<3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím:-), mám ich strašne rada. Ale mám rada ešte jednu krásnu Rimmelku: One of a kind, č. 080. Hádaj, na ktorom blogu ma na ňu jedna Kristine nalákala?;-)

      Odstrániť
  7. Krásne farby, obidve :) a zajačik je roztomilý :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak teda nie som jediná so slabosťou na zajačiky:-), ďakujem Veronika! A ako tak pozerám, jeho maľované srdiečko sa nápadne podobá na jednu jesennú ružičku z tvojej jesennej záhrady... ;-)

      Odstrániť
  8. fakt krásne farby ale jasa ich akosi bojim použivať ani tak nie že bojim ale nehodi sa mi to na mne:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Roumí, mňa by kedysi (dávno;) tiež po tmavom alebo aj krikľavom rúži nenapadlo siahnuť (a teraz ich mám rada prevelice:-). A tento zajačikovský odtieň sa mi zdá byť taký "akurát" (a k brunette vlasom aj celkom šik;-).

      Odstrániť
  9. Ach ty jedna! Vedela som, že tu opäť nájdem úžasný článok, ale že bude až taký krásny?! To som nečakala ♥ Táto Rimmelka má láka už dlho predlho, síce v mojej zbierke je už jeden podobný kúsok od Catrice.. ale veď my vieme, že žiadne dva odtiene nie sú úplne totožné, že? :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ;-)) A ja som zas nečakala, že tu v túto jesennú nedeľu nájdem toľko krásnych komentárov, no naozaj!:-) A som nadšená, že tmavá Rimmelka má taký úspech, je totiž naozaj úplne totálne nádherná:-). A ak by sa podobala na nejaký iný rúž, táto podobnosť by musela byť naozaj úplne totálne náhodná:D, vieme svoje;-)).
      Ďakujem Kes! :-*

      Odstrániť
  10. Odpovede
    1. Milá Muffinka, tvoj komentárik niekam zmizol, čo ma mrzí, ale ďakujem aj tak:-).

      Odstrániť
  11. Zajačik sa vyzná! Bodaj by aj nie, keď je jeho kožúštek tej najkrajšej farby na svete.. a pomohol ti spojiť dva najkrajšie odtiene.. ach.. niečo mi našepkáva, že budeš túto jeseň asi určite áno najkrajšia ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ty môj zajačik ružový, to si nás (so zajom) asi určite áno rozosmiala:D, taký komentár a poklona až z Dánska ďalekého, to je česť! A naviac od odborníčky na ružovú a všetky jej blízke aj vzdialené odtiene;-). To chce čo? No pusu! :-* ;-)

      Odstrániť
  12. ta rimmelka je náádherná, určitě po ní kouknu. jinak uplně suprově nafocené fotky, skvělý nápad!:-)

    Once Upon a Time

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jéj, to sa teším, ďakujem!:-) A Rimmelke zavolám, nech na teba v obchode čaká, myslím, že ju potrebuješ;-), a že na tebe bude krásna.♥

      Odstrániť
  13. Oo, nadherny članok, od Maybelline ten ruž mam ale takto skombinovať s tmavšim ružom ma ešte nenapadlo. Tú od Rimmelu musim jednoznačne mať, na tmave ruže nedam dopustit na jesen :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hurá do obchodov!:-) Som rada, že sa ti páči, článok aj Rimmelka;-). ♥

      Odstrániť
  14. Budem odveci,ale slečna Dandolína ma krásne pery <3 Ten zajačí kožúšok už zo seba dole nedávaj!!! Iba ak by si mi ho chcela venovať:D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Budem odveci:D, ale dnes bol taký superský deň, že inak ako supersky ani skončiť nemohol - tuto prísť a toto nájsť;-), thank yoúú bejby!:-* Ten zajačik sa k tebe teraz úplne pýta;-), a vraj môžeš byť odveci kedykoľvek, že mu to neva.:D

      Berny the Blogger. S povolením byť odveci. ;-) ♥

      Odstrániť
  15. zajačik je krásny aj ten odtieň, mne by sa páčil aj ten tmavší osamote, ale takto je to tiež super a sekne ti to .... a mimochodom skvelé fotky a nádherne napísaný článok ... chválim :)

    http://byfoxygreen.blogspot.sk/2013/11/dirty-60s.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ...až som v tejto popolnočnej hodine stratila reč:-), ďakujem Foxy! A keď načiahneš ruky, zistíš, že ti zajo chce z labiek podať svoje maľované srdce, taký on je lišiak;-).
      Ďakujem ešte raz a pripájam jednu dôležitú štatistiku: tmavý Rimmel odporúča 10 z desiatich zajacov, naozaj je krásny aj osamote:-). A aj keď sa to tu možno snaží skryť za bájku o milom zajačikovi, vie byť (keď chce) poriadne dekadentný;-).

      Odstrániť

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...