nedeľa 17. novembra 2013

Dnes si dáme do tela

Je nedeľa, treba si dať do tela. Trochu toho luxusu a rozmaznávania a... no počkať, snáď ste sa nebáli (a nemysleli si), že vás budem nútiť do nejakého tvrdého tréningu alebo zdravého stravovania bez maškŕt. Taký deň a taký článok by som vám predsa naservírovať nemohla.;-) To se přece nedělá. A už vôbec nie v nedeľu. Aj keď prvá foto vyzerá až nebezpečne zdravo, uznávam...

Ale ak si so mnou dáte pohár čerstvo vymačkanej pomarančovej šťavy (náhodou sa nám tu zišlo zopár pomarančov, čo nebýva tak častým zvykom;-), ukážem vám svoj nový malý chutný poklad: banánový balzám na pery od Crazy Rumors. S dokonalou vôňou (hádate správne) banánu;-), ktorý je... ani nie príliš sladký, ani nedozretý, ani prezretý, a ktorého vôňa nie je umelá, ale - presná. Úžasná, voňavá, mňam! Dokonalý Banana Split, kedykoľvek dostanem chuť (a to je veru často). S malým kornútkom a jedným kopčekom zmrzliny na obale. To je u mňa momentálne numero uno banano. Najlepšia príchuť na svete.

No a keďže je tá nedeľa a ja nám servírujem dobroty, ktoré si doprajem len z času na čas (napríklad ako pomaranče;-), v deň, kedy sa rozhodnem urobiť si taký malý sviatok a použiť všetko, do čoho mi je inokedy až ľúto siahnuť, myslím, že je najvyšší čas na masku. Ale nie hocijakú. Je čas na masku nedeľnú. Na účinky vilínu a sedmikrásky. V nedeľu je skrátka čas na zázraky. A preto je v mojom dnešnom menu sypká ílová čistiaca maska Dr. Hauschka v opálovom kelímku. Ale to nie je všetko. Keď dostane niečo výnimočné moja pleť, pýtajú si čosi aj zuby. (Ach jaj, sú ako deti...) Ale zuby (a deti) treba poslúchať. Tie moje (zuby) si najčastejšie vyprosíkajú škoricovú ústnu vodu (na foto vzadu) od firmy Jason, ktorá už ale tiež putovala do staronového obalu, a ktorá im chutí zo všetkých ústnych vôd na svete najviac. No ešte aby nie, z takej peknej fľašky;-).

Ale na ruky, na ruky tiež nezabúdať. Na tie moje myslí malý modrý a z celého kŕdľa krémov na ruky najmilší vtáčik od Etude House. Celé dni tu verne stojí, mojim rukám po boku. Pozerá a dozerá na to, ako sú na tom. Ale siahnuť doňho pre kúštik jeho klasicky krásne krémovo voňajúceho obsahu, to musí prísť deň ako sen... teda vlastne deň ako je tento (prepáčte, trošku som sa zasnívala, keď vidím, ako sa k sebe s detskou penou do kúpeľa túlia;-). Je to láska? Určite áno, veď pozrite na to srdiečko...
Ale k tej pene do kúpeľa (snáď od značky Babylove? - nálepka z obalu išla totiž okamžite dole;-) by som sa rada pritúlila aj ja. Našla som ju v DM, ovoniavajúc jednu penu za druhou. Táto voňala po levanduli, vyzerala tak nežne, príjemne, relaxačne a láskyplne, že jej nešlo odolať. Snáď teda dnes svoje levanduľové sľuby a láskyplné prísľuby naplní až po okraj mojej vane...

A keď z tej vane a levanduľovej peny výjdem, na teplý radiátor na chvíľočku položím rozpustiť neparfémovaný olej Monoi de Tahiti a do vlasov votriem kvapôčku suchého oleja od Nuxe. Celkom chutný dezert za dnešným kozmetickým menu, myslím si.

Dať si občas do tela nie je vôbec také márne... ;-)



12 komentárov:

  1. Hmm, to vypadá na báječně rozmazlovací neděli! A těch lékarénských flaštiček jsem se ještě nedokochala dosytosti :-) Dneska je tu u tebe zkrátka (opět...) moc útulno, Dandelijon... Krásné rozmazlování přeje Niki :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to tu tie flaštičky budem musieť ukazovať častejšie, nedá sa nič robiť...;-) Rozmazlovací neděle - ano, to chcem! Najlepšie každý deň;-). Cez okno svieti novembrové slnko, kávovar už sa zahrieva a ja si píšem s Niki. Proste paráda.:-)) Plnú vaňu rozmaznávacích vitamínov aj tebe!♥
      P.S.: Dúfam, že mejlík k tebe ešte v piatok na koníkovi docválal, no ak by na teba čakal v práci až do pondelka, kukuk sem: http://dandelijon.blogspot.sk/2013/09/laska-na-prvy-pohlad.html
      :-) páá

      Odstrániť
  2. takové dny, kdy si můžu dát masku na obličej či se naložit do vany s pěnou miluju!:-) mimochodem super fotky:)
    Once Upon a Time

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Milá Kačka, dúfam, že taký deň budeš mať práve dnes, a že ma v tom nenecháš a nejakú nedeľnú masku si dopraješ tiež (nech dnes nevyzerám srandovne len ja;-). Aj keď ty určite aj v maske vyzeráš krásne... To mi je spravodlivosť! ;-) :P Ďakujem moc!

      Odstrániť
  3. Já sice strávila nedělní odpoledne v práci, ovšem zítra si to vynahradím. Ptáček Etude House je kouzelný. Kdyby měl zítra volnou chvilku, ať se u mně taky zastaví. Připravím pro něj trochu semínek, a ráda si poslechnu jeho cvrlikání o dalekých cestách :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Všetko je dohodnuté a naplánované: modrý vtáčik zajtra poletí do ulíc a doletí až za Ajou Uličnicí:-). Na svoj pondelkový let dostal presné pokyny: byť milým spoločníkom (to je pre neho hračka:), (nie-úplne-)všetko vyštebotať;) a pekne poďakovať za krásny komentár a ešte krajšie pozvanie:-).
      Tak zajtra!;-)

      Odstrániť
  4. Teda teda, ten názov ma vyplašil, ale som rada, že sa potvrdilo, že šlo len o crazy rumors... ;) vyzerá to u teba mňamózne a útulne a ten vtáčik a zamilovaná pena do kúpeľa! ♥ Máš pravdu, musíme si dávať do tela častejšie... ;))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jejda, takto vyplašiť Dámu s pudlíkom!;-) Taká nerozvážnosť... Ešteže Bashka má (nielen) pre takéto crazy rumors zmysel;-)). Ďakujem ti poklad!;-* No a mám isté podozrenie, že mňamózne boli aj tvoje včerajšie buchty pečené... ;-)

      Odstrániť
  5. Krásné fotky. -jdu si k Vánocům přát ten EH krém, už jen abych se s ním mohla mazlit.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Milá Veronika, priať si EH vtáčika k Vianociam je bezchybný plán. On je skrátka na mazlenie ako stvorený...;-)
      Ďakujem!:-)

      Odstrániť
  6. Odpovede
    1. Milá Muffin, ja si myslím, že Ježiško by tento rok nemal váhať, a všetkým nám takéhoto vtáčika podarovať. Ok, mne nemusí, ja už svojho mám, ale tebe, tebe určite:-). Nezabudni mu napísať!;-)

      Odstrániť

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...