streda 12. februára 2014

Obrázky uplynulých dní

Uplynulé dni. Niektoré plynuli rýchlo, iné pomaly, no v každom sa dalo nájsť niečo farebné, voňavé, veselé alebo príjemné. A potom už len stačilo všetko to farebné, voňavé, veselé alebo príjemné pozbierať, zoradiť na kôpku a postaviť pred objektív fotoaparátu, aby sa v celej svoje farebnosti predstavili a ukázali aj vám. Predbiehanie sa ale nepovoľuje. Všetko má svoj čas...


Prosím vás. Zastavte ma. 5 nových rúžov za pár dní? Stáva sa... Niekedy môžete chodiť do drogérie, skúšať, hľadať, váhať, k stojanom sa vracať a nakoniec aj tak odísť s prázdnou. Ale v iné, farebnejšie dni, kedy sú asi hviezdy kozmeticky naklonené, zrazu sa vám páči toľko odtieňov! No a nechajte ich tam, keď viete to o tých hviezdach, no a proste celkovo... rozumieme si;-).


Môj prvý... M.A.C. Aby sme si rozumeli aj v tomto: na túto značku nijak netrpím;-). Neochkám nad obalmi, netúžim po ich mejkapoch (aj keď, Face and body foundation by ma vyskúšať lákalo), nerozbúcha sa mi srdce pri ich štetcoch, ale Pro Longwear Paint Pot... mmm, to je iná pesnička. Sklenený kalíšok s trvácnym krémovým tieňom, po tom skrátka moje srdce pišťalo, priznávam. Tak dlho ale váhalo, až vyhliadnutý odtieň Quite Natural zmizol z ponuky. A také ranené srdce treba rýchlo zahojiť. Urýchlene teda prišlo aj na náhradný plán (a náhradný odtieň). Stormy pink. Ach, už len ten názov. Krása. Tá pink je až taká stormy, až to nie je ružová, ale fialová. Zastretá fialová. S kvapkou šedej. Ako pred búrkou. Ach... (ale to už som hovorila).


Radšej poďme ďalej. Sovy už čakajú. Chcú sa len rýchlo ukázať a ísť spať. A dnes sa im bude spať obzvlášť dobre. K tým zo zeleného diára totiž pribudli tie z ružového plastového obalu so srdiečkami. A to už je poriadny kŕdeľ. Aj zvedavá ovečka z peračníka sa na to musela prísť pozrieť. Čo vám poviem, u nás doma je to riadna ZOO.;-) Sovy spať, my pokračujeme...


Napríklad mojou momentálnou "večernou" kozmetikou. Dúfam, že sovy už zaspali a nepočujú, že ja sama teraz každý večer pred spaním používam na vyčistenú pleť hylaju... hyjaju... Hyalurónové sérum od Nobilisu. Keď si spočítam, koľko sovičiek je, rýchlo by mi vzácne sérum pomíňali. Veď ktorá sova by nechcela byť večne mladá a krásna (a múdra, samozrejme;-).


...aaale čo, ráno im požičiam na kruhy pod očami nový ružovkastý korektor od Alverde.:-) Je taký svetlučký, že je až skoro biely, treba ho zapracovávať trošku náročnejšie než "bežné korektory", ale ja ho mám rada. Žeby kvôli kofeínu, ktorý sa ukrýva na druhej strane v chladivom roll-one? Alebo kvôli tomu bledučko ružovému obalu? To si myslíte, že som až taká márnivá?;-)


A že túto lícenku od Catrice som si na výlete kúpila len tak bez rozmyslu? Že som proste zbadala ten fialkový odtieň a celkom pekný obal a bez vyskúšania utekala k pokladni (aj s rúžom v kompatibilnom odtieni)? Hm, akosi dobre ma už poznáte...;-)

A poznáte aj moju lásku k týmto lakom. O krásnej slečne Lole som vám hovorila len nedávno. A len nedávno som objavila aj jej ďalší, nový rozmer. Z jednej jej (finálnej) vrstvy som totiž ušila zimný kabátik dvom vrstvám snehobieleho laku Enamel 148 a musím povedať, že tým dvom to spolu celkom pristane. Stále je to Lola ako ju ne/poznáme, len o kúštik (ružovo)belšia.

Rúže naše spoločné dnešné rozprávanie o uplynulých dňoch začínali, ružovo-biele ruže ho zasa ukončujú...

A čo tu tá ružička vlastne robí? To je zatiaľ záhada. Ale rozlúšti sa už v piatok!:-)


14 komentárov:

  1. ja mam neutichajucu slabost na rúže, chcem nejaky novy takmer vzdy, ale ovladam sa :) zajtra vsak s mamkou vyrazame na valentinske nakupy a tusim, ze sa budeme dve hodiny vselicim odmenovat :) a vdaka tvojmu clanocku uz aj tusim cim (zjavne mas same dobre napady! :)). och, ale ako cloveka poetickeho a hraveho ma najviac dostalo tvoje: sovy spat! :D nemame my rovnaku krvnu skupinu? (AB+ mimochodom ;))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Cookie, taká poetická a hravá duša si (valentínsku) odmenu rozhodne zaslúži!:-) Nápad úžasný, plán výborný! Som zvedavá na ru-ú-žové žúžové úlovky:-). Jéj, a to s tou krvnou skupinou je vážne zlaté:-), ak si pamätám správne, tá moja je A+. ;-) Mne sa zdá, že to je dosť podoBné, čo povieš?;-)
      A teraz už: sovy spať! :D

      Odstrániť
  2. Nádhera pozerať sa na tvoje fotografie <3 :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tiež by som potrebovala stopku pri nákupoch.:) Na MAC by som sa ale nechala ukecať tak či tak.:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Stopka pri nákupoch... veru. Len či by nás dokázala zastaviť;-). No a ten MAC - ja len dúfam, že z toho týmto prvým kúskom nevznikne nejaká závislosť. :D ;-)

      Odstrániť
  4. mne sa zda že tie dni uplyvaju stale nejako rychlo ale čo narobime.. krasne fotky velmi:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Roumí:-). Veru, utekajú rýchlo, a preto treba rýchlo utekať do obchodu niečím si to vynahradiť;-).

      Odstrániť
  5. Dandelijon, zrovna jsi upadla v podezření, že se chystáš založit baletní školu! Protože... pro tolik nových rtěnek (a to nevidíme ty starší... (což v překladu znamená něco jako "kdy napíšeš článek, ve kterém nám představíš v š e c h n y své rtěnky?" ;-) - určitě by to byl článek nádherně d l o o o u h ý :) takže... protože pro tolik rtěnek je využití jasné: baletní škola a v ní aspoň dva tucty roztančených baletek... Ovšem pak je tu ještě druhá (a mnohem pravděpodobnější) možnost, totiž že dvěma tuctům baletek se Dandelijon vyrovná levou zadní ;-) Ostatně, zatímco ovečka bude hrát na klavír, mohou s tebou tančit sovičky... Krásný skorovíkend přeju ;-) PS: A to sérum od NT... něco mi říká, že se mu budu muset podívat pod víčko ;-) Jaké se ti zdá? ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Niki, Niki, Niki... ty ma vieš skrátka rozosmiať.:D "Upadla v podezření..." :D Schovať do vrecka dva tucty baletiek síce nedokážem;-), ale dokážem si celkom ľahko strčiť do vrecka všetky ich červené, ružové, fuchsiové, fialové, čerešňové, malinové rúže, to máš pravdu;-). Zase si ma odhalila!;-) A keď si ešte uvedomím, že som len pred pár dňami triedila celú svoju ru-ú-žovú zbierku a rozmýšľala, či by to vydalo na článok...:-) //jeden už na svete je, ale to bol blog ešte krpec a začiatočník;-) //, práve si, milá Niki, upadla v podezření, že ti o mne podávajú správy dve vanilkové mačiatka ukryté v mojej skrini...;-) No tedaa! A to som ich zrovna dnes chválila, ako krásne mi rozvoňali fialový roláčik, ktorý som si ráno obliekala. :-)
      Isto ma aj nabonzovali, že si sérum od Nobilisu celkom užívam a používam ho namiesto nočného krému (po použití pleťového tonika od Hauschku:-). Vonia len slabulililinko, pri aplikácii trošku lepí, ale lepkavosť je zachvíľku ta-tam a pleť je spokojná, že ju rozmaznávam niečím, čo doteraz nepoznala:-). Isto keď celé sérum vypoužívam, budem načisto nová Dandelijon s pleťou ako baletka;-).
      Krásny skorovíkend aj tebe Niki! A ďakujem za nádherně d l o o o u h ý komentář!:-) ♥

      Odstrániť
  6. Ale ale čo to vidím na prvej foto, no rozhodne si sa nepochválila týmto štedrým množstvom :D vidím, že si mala šťastnú ruku. A tak to má byť. Moje nákupy z posledných pár dní vyzerajú veľmi identicky ak nahradíš kozmetické mňamky mňamkami bižutérnymi. A topánkami. Jedným tričkom. A svetrom. Kabelka. OK už som ticho :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ale... (bože, čo len povedať na svoju obhajobu...:D Ále čo, pred Bashkou sa nijako obhajovať nemusím, a to je na tom najperfektnejšie!;-) Čo-to som už veru jedným očkom videla na FB a zaľúbene som žmurkala na tú kabelku!♥ Že ty si išla na to letisko naschvál tak skoro... :P Užívaj novosti, domovinu, peknú oslavu aj Valentína aj... OK, už som ticho. :D

      Odstrániť
  7. Ajajaj, asi som sa zalubila... Ty krásné moudré sovy...dnes mi určitě nedají spát... A taky další položka na wishlist - hylaju - hyjaju - hyaluronové sérum přeci!!:o))))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ujujuj, milá Marcelka zaľúbená, nič lepšieho sa ti tu u mňa na blogu snáď ani nemohlo prihodiť!:-))
      A dúfam, že keď raz budete s hyjaju svoji, bude to tiež láska ako hrom. ;-) ♥

      Odstrániť

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...