nedeľa 4. mája 2014

Snívať s otvorenými očami

Čo sa mi snívalo dnes v noci, to vám radšej ani nebudem opisovať. Bolo to o pralese, strachu z exotického hmyzu (a zháňaní repelentu), o utekaní pred ním a o nejakej autonaháňačke...;-) A preto radšej snívam s otvorenými očami. Nielenže môžem sama ovplyvniť, o čom snívať budem (a chcem:-), ale s otvorenými očami (isto nemusím dodávať, že aj s hlavou a srdcom) človek skrátka uvidí vždy viac. A keď k vám ešte navyše priletí ružový koník s krídlami (pýtala som sa ho a áno, priletel rovno z ríše rozprávok), to sa len začnú diať veci nevídané! A kedy je viac času sa zasnívať, než práve v nedeľu? Nasadať, odlietame!

Na chrbte rozprávkového koníka (alebo je to poník?) si vo vintage šatách s bielymi bodkami zaletíme do ružovej záhrady, kde rastú nežné ružové krémy na ruky s jemnou kvetinkovou vôňou, v ktorej sa tóny ružových lupienkov snúbia s vôňou rannej rosy.


Keď máte takéhoto čarovného tátoša, môže sa vám stať aj to, že od niehoko dostanete najčarovnejší zápisník s vtáčikmi, ktorý keď otvoríte, čaká na vás na prvých stránkach malý zajačik a malá čokoládka.:-) No povedzte, môže sa niečo také stať len tak?


Len tak sa predsa ani nestáva, že máte možnosť privoňať k francúzskej biokozmetike Douces Angevines a objaviť tak značku, ktorú ste doposiaľ nepoznali, nechať si s ňou rozjasňovať a rozmaznávať pleť (i deň) a počítať, koľko a aké bylinky v nej cítite.


S rozprávkovým koníkom môžete nečakane (v obyčajnej malej drogérii) objaviť nový odtieň rúžu, na ktorý ste v tých veľkých doteraz nenatrafili a rozšíriť tak duo rúžov od Essence o tretí kúsok v tmavoružovom odtieni s kvapkou červenej: Blush My Lips.


S takým koníkom na čele môžete dostať tie najmilšie darčeky (od niekoho, kto vás pozná možno len rok, ale akoby vás poznal rokov sto), kto vie, že v srdiečkových ponožkách sa po svete chodí najlepšie, a že vtáčikový motív je ten, čo vás chytí za srdce...♥

Skrátka nikdy neviete, čo vám na svojom chrbte taký kúzelný koník prinesie. Možno po prvýkrát vyskúšate čistiaci balzam s dávkou luxusu, avokáda a oleja z marhuľových jadier. Ktovie... No určite s ním zažijete množstvo malých či veľkých prekvapení.

Možno jedného krásneho dňa zistíte, že na vašom blogu sa číslo pravidelných čitateľov zaokrúhlilo na 200♥ (alebo viac;-), možno nakoniec vyhráte v súťaži, do ktorej ste sa prihlásili až na poslednú chvíľu, možno sa stane, čo(koľvek) si vysnívate...

Hlavne si ale musíme stáť za svojím: že mienime aj naďalej snívať s otvorenými očami.:-)


26 komentárov:

  1. Odpovede
    1. Jéj, ďakujem pekne Natálka, vážim si to!♥ :-)

      Odstrániť
  2. Krásne :-* viac takých čarovných koníkov pre všetkých, viac snívania s otvorenými očami (hlavou aj srdcom) . A gratulujem k súťaži aj k peknej okrúhlinke, zaslúžiš si :-*

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zlato moje z (ne)ďalekého Bashalandu, ty ma isto podporíš v návrhu zákona o povinnom zabudovaní čarovných ružových koníkov do každej hlavičky;-)). To by bolo! Ako sen.:-) Ďakujem moc, najmilšia si!:-* Ružový koník pozdravuje ružového plameniaka:-)). ♡

      Odstrániť
  3. Waw. Gratulujem k 200 odberatelom a aj k vyhre v LOHAS sutazi :) Tvoj clanok bol naozaj originalny a jeden z mojich favoritov.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Juj, to mám radosť velikú a takú podporu si cením, ďakujem pekne!♥ Zlatá si!:-)

      Odstrániť
  4. To bolo príjemné počítaníčko na nedeľné popoludnie :) Ďakujem.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Milá Aknelka, to ja ďakujem, lebo každý takýto komentár je zasa príjemným počítaníčkom pre mňa:-)). Pekný a príjemný nedeľný večer! :-*

      Odstrániť
  5. Gratulujem! :) A výlet na ružovom koníkovi bol príjemný, som zvedavá, kam zaletí nabudúce :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je miléé, ďakujem pekne!:-) Niekedy nabudúce by sa chcel koník určite pozrieť do mojej rúžovej alebo lakovej zbierky, tak uvidíme, ako sa mu cesta pošťastí:-)). Vlastne si tých ciest naplánoval celkom dosť, tak hádam zreferuje, čo kde videl.:-)

      Odstrániť
  6. Gratuluji, tvůj článek do projektu byl opravdu úžasný! :) A tento výlet se mi moc líbil, po rtěnkách od Essence se musím podívat. :) SINSAY GIVEAWAY NO. 3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Júúú, ďakujem pekne za pochvalu! A som rada, že si sa na dnešný výlet na ružovom koníkovi pridala, takých milých spolucestujúcich nie je nikdy dosť:-). Tak nech ťa tvoj kúzelný koník (som si istá, že tiež nejakého máš:-) čo najskôr zavedie k stojanu Essence! (alebo kamkoľvek si budeš priať...♥ :-)

      Odstrániť
  7. Ty máš tak nádherné fotky ♥

    By-Moni

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Moni, ďakujem moc! (a môj foťák nadskakuje od radosti:-)). ♥

      Odstrániť
  8. Nádherné fotky, Dandelijonko a moc pěkná kosmetika :) Je vidět, že kouzelný koník se skvěle vyzná, protože vybral samé parádní kousky :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mili, ten bude bez seba, keď mu to poviem - najskôr sa totiž hanbil fotiť (ale podstrčila som mu nenápadne pod nos trochu voňavej kozmetiky, ubezpečila ho, že sem chodia na návštevu samí zlatí čitatelia;-), a kým sme dofotili posledný záber, už pózoval hrdo a nebojácne.:P Ďakujem moc!♥ :-))

      Odstrániť
  9. Fotky, text, nápaditosť ... všetko lahodné a hravé ako z rozprávkovej knižky :) Tu teda rada zavítam aj nabudúce :)
    Missy z LIPSTICKS JUNGLE
    GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja sa budem na tvoju návštevu jedine tešiť!♥ A pokúsim sa, aby ani ďalšie články lahodnú (jéj, to fakt?) príchuť nestratili;-). Ďakujem za krásny koment!:-*

      Odstrániť
  10. Ahojky :)

    Moc pěkný,miloučký článeček/fotky :)))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Michaelka zlatá, sama si miloučká!:-) Ďakujem ti!♥

      Odstrániť
  11. odkud máš všechny ty nádherné drobnosti? zápistníčky, poníky? pokaždé se tady rozplývám a přeji si mít totéž doma... dokonalý blog i fotky <333

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jéj, poník mi na krídlach priniesol ďalší krásny komentár!:-) Po drobnostiach pátram (dalo by sa až povedať, že priam čmuchám;-), kade chodím. Ale tie najkrajšie malé veľké drobnosti sú aj tak tie, ktoré dostávam (napríklad ako väčšinu vecičiek z tohto článku), od blízkych, známych, rodiny, kamarátov či priateliek:-). Ale keby som si nejakú milú drobnosť chcela ísť kúpiť sama, zašla by som napríklad do hračkárstva alebo papierníctva. Tam sa medzi regálmi skrývajú často skutočné poklady. Napríklad ružové koníky s krídlami...♥ :-) Ďakujem za návštevu, bola mooc milá!:-)

      Odstrániť
    2. to ty jsi ta nejmilejší!! <3333 děkuji za čarokrásnou odpověď, budu také pátrat!!

      Odstrániť
    3. ♥ Držím všetky palce!:-) Nech sú teda odteraz všetky regále, okolo ktorých pôjdeš, plné rozprávkových pokladov! (ale nech sú v tých regáloch dobre ukryté, aby ti ich niekto nevyfúkol... ale ak tam raz náhodou stretneš niekoho, kto bude v tých poličkách pátrať až do najzadnejších, najtmavších kútov a zvedavou rukou šmátrať v každom rožku, to budem pravdepodobne ja;-))). Krásnu dobrú noc!

      Odstrániť

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...