streda 21. mája 2014

SUGAR!

Konečne zase vyšlo slnko a ja mám chuť sadnúť si pod slnečník a nalakovať si nechty svojím novým supersladkým lakom...

Jeho sladkosť ale nespočíva v tom, že by biele bodky v ňom museli vyzerať ako cukrové kryštáliky, on je len... proste rozkošný.

 Milý, letný, zábavný a bezstarostný. A ten obal? Sladký dvojnásobne!

Až by sa človek rovnako bezstarostne rozbehol na slnkom zaliatu pláž s farebným balónom a staval zámky a koláče z piesku.

Stačilo si len predstaviť, ako pri stavbe takého piesočného hradu prihadzujem ďalšiu a ďalšiu vrstvu piesku, a už som prihadzovala na svoje nechty ďalšiu a ďalšiu poctivú vrstvu tohto krásneho a lesklého laku od Gabrielly Salvete v odtieni 06 Galaxy. Postaviť na seba tri vrstvy s ním nebol žiadny problém. S takým stavebným materiálom je skrátka radosť pracovať.

Ten odtieň, konzistencia, tie čiastočky v ňom... jedným odtieňom nekončím. S ružovým True Love to bude určite tiež true love.♥

Rovnaká láska ako s týmto galakticky (aj azúrovo) modrým, do ktorého máte chuť skočiť a okúpať sa v ňom. ...alebo ho zjesť?

No, radšej si ho nechám len na to lakovanie (a snívanie o lete). A aj keď je ešte tá predstava farebných slnečníkov niekde na azúrovom pobreží galakticky vzdialená a trošku zahmlená, snívať sa dá (a chce:-) predsa vždy. A presne to je môj dnešný plán.

S čerstvo nalakovanými nechtami snívať o mieste, kam si svoj sladký lak (a farebný balón) toto leto asi tak ponesiem...


42 komentárov:

  1. Úplně jsem se zasnila s tebou.. :) Nádherně napsané a ty fotky...takové umíš jen ty. ♥ :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Juchú, tak to je paráda, dúfam, že si sa v myšlienkach preniesla minimálne na Hawai:-)), ďakujem za pochvalu, potešila moc!:-) ♥

      Odstrániť
  2. nikdy som nevidela krajší lakovací post!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jejóo, ďakujem Ninka!♥ To je pre mňa krásna pocta! (a zároveň výzva na najbližší lakovací post:-) Hmm, budem si naň musieť vybrať (rozumej kúpiť;-) nejaký poriadne fotogenický kúsok... :P

      Odstrániť
  3. Krásne ! Lak ako moríčko a morská pena v jednom :)) ňuňu ty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To ty si ňuňu!:D A tvoje prirovnanie bezkonkurenčné, veď fakt, morská pena! ...a ja mám teraz chuť na penu čokoládovú... no nič, pápá v chladničke.;-) Ďakujem, plameniačik! :-*

      Odstrániť
  4. Ty tvoje fotečky nemají chybu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásně a vtipně pojaté fotky :) Jsi originální , to se musí nechat :) Krásné

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jani, musím sa priznať, že keď som išla z drogérie s novým lakom, cestou som sa zastavila v papierníctve pre nejaké nové samolepky;-), no a keď som zbadala tieto "maľované", bolo vymalované.:-)) A tak mám fakt radosť, ak sa vám páčia! A ďakujem ti za milý komentár, pri ktorom sa usmievam ako vtedy cestou z toho papierníctva.;-) ♥

      Odstrániť
  6. Ty tvoje fotky - radost se na ně dívat ♥ Velikáááá pochvala!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ách, také supersladké komentáre! Ďakujem pekne Moni! Pochvalu si vážim a ukladám na pamäťovú kartu (nie však do foťáku, ale na svoju vlastnú, v hlave:-) alebo tu: ♥

      Odstrániť
  7. Když jsem na tuhle kolekci laků koukala v drogerii, tak se mi moc nelíbily, ale nalakované už vypadají líp. Úplně jsem si při čtení představila moře :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To som rada Aneska!:-) Leto, pláž, more, zmrzka a farebné laky na nechty - najbližšie mesiace si nechcem predstavovať nič iné;-)).

      Odstrániť
  8. Zatial sa mi pacili tieto laciky len vo flaske a na ziadnom blogu ma neoslovila farba..skvele fotky s uzasnym napadom :-)

    Viva la Vida Dorota

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ty si zlatá, Dorotka:-), tie samolepky mi nahrali do karát (teda do predstavy o článku:), a boli v tom papierníctve posledné! Uf, ešteže som ich našla včas.;-) Ďakujem!♥

      Odstrániť
  9. Jsem na pláži, je ještě brzo ráno, nikde nikdo, jen pár racků opodál a ta krásně slaná vůně všude kolem... a já stavím ten nejkrásnější hrad z písku a do uší mi nádherně šumí moře a já si nechám vodou mile hladit nohy a uvažuju, že si od té lopoty (kterou stavba hradu bezesporu je) na chvilku oddechnu, natáhnu se jak dlouhá, tak široká pod nejblížší palmu a nechám se ukolébat k tajnému dopolednímu snění... a pak ti mockrát poděkuju za krásný výlet, Dandelijonka ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sedím doma, je neskoro večer, cez otvorené okno pofukuje vlažný jarno-letný vánok... a ja čítam ten najzasnívanejší komentár... a žasnem.♥ Niki, ty si mi proste úžasný talent!!:-) A byť s tebou na výlete na pláži, to bola bomba! Slané vône, sladké laky a celé more srandy a skvelých slovných obratov a spoločnosť taká milá, až sa mi nechcelo domov... ach, pôjdeme aj nabudúce, dobre? :P :-**

      Odstrániť
  10. Tieto laky som videla už dávnejšie v Tete a na jednej strane sú chutné, ale mne tie biele čiastočky stále pripomínajú kúsky tvarohu :D No ale kto vie, možno sa predsalen aspoň jeden ku mne nakoniec zatúla :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jéé, tvaroh!:D Fakt! To je super, tvarohový lak - to sa mi páči!:D Tak som zvedavá, či odoláš, ja asi (ďalšiemu odtieňu) nie:-)).

      Odstrániť
  11. efekt těch laků se mi nelíbí, ale ty to máš tak neuvěřitelně nádherně nafocené, že bys mě přemluvila ke koupi :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ajéje, tak nie, že to bude na mňa!;-) Ďakujem, Natálka!♥ :-)

      Odstrániť
  12. Ach, Dandelion <3 Ty to umíš prostě, a děláš to s láskou.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Júúj, ty si zlato! Ďakujem, Kristýnka, to je... so sweet!♥ (čiže sa mi tvoj komentár úplne hodí k laku:-) Mám velikánsku radosť, ak to tak pôsobí, naozaj, a ešte väčšiu, keď ma v schránke čakajú také krásne a milé slová... vieš čo? Cmuk a muck!:-* ;-))

      Odstrániť
  13. Ach tie tvoje fotky! Vytlačiť a zarámovať! <3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ♥ Kesi, to je také milé, ďakujem!!:-) Usmievam sa od radosti a červenám zároveň, ale to sa mi tu stáva akosi často... aj vďaka tebe...:-* Thank you!:-)

      Odstrániť
  14. Poprvé, co vidím nehladký lak a říkám si, že jim dám ještě jednu šanci. :) Chtěla jsem si počkat, až bude někde akce, zrovna teď je 2+1 zdarma, tak váhám... chtěla jsem jen jeden... :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D Milá Ivetka, tak teraz neviem, čo ti poradiť:-) Teda, mne by sa bola akcia 2+1 náramne zišla, ale o takých tu my môžeme asi len snívať...;-) Tak ak dáš cukrovému laku nakoniec predsalen šancu, dúfam, že ťa bude poslúchať!:-)

      Odstrániť
  15. To je neuveriteľné! Ty dokážeš človeku vsugerovať túžbu po niečom, čo vôbec nechce!!!
    Tráviť chvíle na tvojom blogu je ako byť v zázračnom lunaparku s neobmedzeným žetónom na všetky atrakcie, takže si to tu poriadne vychutnávam :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ježiin, to je krásne prirovnanie! Dandelijon a lunapark? Jééé, to je super! Úplne úplne super.:-) ♥ Ďakujem moc Aknelka, strašne ma to potešilo a rozradostnilo:-) (takže s neobmedzeným počtom žetónov môžeš kľudne počítať aj naďalej, nechám ti ich vždy pri vstupe;-)), OK? :P Zlatá, ďakujem!

      Odstrániť
  16. Vypadá to třeba absolutně nejlíp!! Vůbec takové barvy nemusím, ale tohle je strašně skvělé!!

    http://sugar--spice--nice.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Juchú, Nikitka, ďakujem za tvoj strašne skvelý komentár!♥ A podľa názvu tvojho blogu by sa ti taky Sugar lak hádam aj celkom hodil...:-) Alebo počkáme na nejakú korenistú variantu? Ja som za!:-) Ďakujem ešte raz a vítam ťa!

      Odstrániť
  17. Nádherná modrá, na léto bude ideální :) Já jsem v drogérii zrovna nedávno tuhle kolekci okukovala a ještě se mi líbil ten 05 - taková růžovofialová barva <3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to bude určite presne ten odtieň, na ktorý mám ešte zálusk aj ja!;-) Tak to sa perfektne zhodneme /ostatne, vidím, že aj z tých Chanel lakov by sme si vybrali rovnaký - Pink Tonic.;-) ♥

      Odstrániť
  18. Oh, ten vypadá naprosto dokonale! Slečno Pampeliško, jak to děláte, že máte tak nádherné nehty? :)
    Recept na domácí bylinkový balzám na lifeinimperfection.blogspot.cz
    Zdraví Janie:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hihi, milá Janie, pýtala som sa ich a povedali, že za to asi vďačia pani prírode:-). Asi to tak bude... lebo keby to záležalo na mojej "starostlivosti" o ne...ehm... tie by vám vedeli rozprávať.;-) Ďakujem Jani! :-*

      Odstrániť
  19. Genialni, ty papirove vystrizky ci obrazky me uplne prenesly do detstvi :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A mne sem priniesli novú milú čitateľku so skvelou fantáziou:-), juchú! Ďakujem pekne a vítam ťa u mňa, milá Simply MeMe:-).

      Odstrániť

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...