streda 15. októbra 2014

Rytier v matnej zbroji z rodu SpaRitual

Jeho meno je Bravery. Môj prvý a (zatiaľ) jediný vegánsky hrdina z tvorivej dielne SPARITUAL... Nebojácny, okázalý, statočný.

Aspoň také vlastnosti mu pripísali tí, ktorý ho menom Bravery pomenovali a do lakovacieho vojska minulojesennej kolekcie Odyssey postavili. No okrem toho je naviac prekrásne sfarbený, ešte krajšie zabalený, tak originálne matný, do fialova zastretý.

A práve tá jeho zastretosť, jeho jesenný ráz a pogumovaný čokoládovohnedý vrchnáčik vás úplne núti uvariť si k lakovaniu teplé kakao (najlepšie do nejakej peknej ručne vyrábanej šálky:-). A z lakovania sa razom stáva príjemne jesenný (spa)rituál...


A kým matné sklo guľatého flakónika dáva len tušiť, aká krásna farba sa v ňom ukrýva, svoju plnú silu ukáže až na nechtoch. Na tých je o poznanie tmavší a odvážnejší (a nezľakol sa ani troch vrstiev, ktoré som od neho nakoniec chcela). Pravý hrdina.

Vybrať a kúpiť si len jedného z tej nekonečnej (a nekonečne krásnej) SPARITUAL ponuky bolo ťažké. No keď som zbadala tohto tajomného jesenného bojovníka, vedela som, že je to ON. Ten pravý. Ten, ktorého chcem. Ten, ktorý sa v zbierke nestratí.

Tmavý, sýty, trochu dekadentný. Nekričí, ale upúta. Tak svojsky matný, akoby mal na sebe "pogumované" brnenie.

Pri prvom lakovaní sme spolu trošku bojovali (predsalen, je z rodu Odyseovho), lebo na mňa vytiahol nečakanú lakovaciu zbraň - pomerne tenký/úzky štetček, na ktorý nie som veľmi/vôbec zvyknutá. Ale trocha tréningu - len ja a on - a budeme zohratí.

A tak som nakoniec rada, že som si k svojej jesennej šálke kakaa naservírovala práve jeho. Jesenné rituály tak môžu začať.♥



46 komentárov:

  1. Ach ten je nádherný! A jak máš krásné nehty! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ten je zvláštny, originálny a nádherný!!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ninka, perfektne si vystihla jeho vlastnosti! Fakt:-). A on ti za to ďakuje.;-)

      Odstrániť
  3. Aj ja si na nejakého sparituála brúsim nechty, no fialových mám požehnane, takže tento matný krásavec to asi nebude... Musím prekutrať ponuku, čo som letmo pozerala, nákup bude poriadny oriešok, ponuka je siahodlhá a plná krásnych farbičiek! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dadi, poriadne orieškový bol veru aj môj nákup;-), ale uvidíš, že keď ho uvidíš (toho pravého), bude to jasné a jednoznačné:-). Som zvedavá, koho si vyberieš!

      Odstrániť
  4. Wau vyzerá to fakt super ;)
    http://bynicka.blogspot.sk/2014/10/polievkovy-festivalsoup-festival-2014.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Nikolka!:-* Tá matná, pogumovaná zbroj veru má čosi do seba...:-)

      Odstrániť
  5. Bože,ten je úžasný-dokonalá barva a ten matný vzhled-potřebuju:-)...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Milá Katarínka, ver, že ti veľmi dobre rozumiem...;-) Aj mňa na ten svoj odtieň dostal. A ten jeho mat... ten mi dal šach-mat!;-)

      Odstrániť
  6. Krásná barva a hlavně naprosto úžasné fotky :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jani, ty si zlatá, ďakujem moc!:-) Potešila si nielen mňa, ale aj lakovacieho hrdinu.;-) ♥

      Odstrániť
  7. Najkrajší! Idem po ňom, aj keď by som asi nemala, bo idú vianoce a v poslednej dobe som si urobila radosti až až. Furt míňam len na seba (sebec jeden!) a čo mi má potom zvýšiť na druhých?! Ale ako tak nad tým uvažujem, tak mamka laková lady a lakov nikdy nemá dosť. Že by dostala zo dva SpaRitual laky od Ježiška? A Romanka rada chodí ku mamke do izby laky (bižutériu, voňavky) očumovať/obdivovať/kradnúť/používať... :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Haa! Dokonale naplánované, dokonale (predvianočne) načasované!:D Ja som za (teda, ak do toho mám čo hovoriť;-), mať s maminou spoločný lak, bižu, voňavku... chodiť očumovať, obdivovať, kradnúť, používať... to je predsa naše privilégium, sme predsa dcéry!;-)) Romčik, tvoj plán u mňa dostáva zelenú. Alebo fialovú? ...každopádne: nech už sú tie Vianoce (a nové laky) tuu... :P

      Odstrániť
  8. Tiež som dlho obzerala, preberala a nakoniec tiež skončila u fialového, ale môj maličký sa volá Thunder road :) I keď ten sa mi hodí skôr k šálke voňavého jarného čaju, pri peknom slniečku :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Thunder road hovoríš? No to som nemala vidieť, to som nemala gúgliť... odtieň, ktorý je môjmu srdcu (veľmi) blízky...;-) Ale videla si to sama, u Romanky, ten ružovo-zlatý Clarity... chce nás tromfnúť!;-) Ale my sa nedáme (a dokúpime). :D

      Odstrániť
    2. No presne, čo to na nás vytiahla? :D Ale pokúsim sa vydržať a tento rok už žiaden lak na nechty nekúpiť (myslím, že na Interbeauty som ich kúpila viac než dosť :D ). Ale keď ten zvyšok roka sa zdá byť zrazu taký dlhý... :D

      Odstrániť
  9. Kvetinka! Po dlhej dobe u teba znovu lakujem a znovu jedným dúškom (len škoda, že to kakao nemám :D nádherný bojovný odtieň má tento rytier, taký ideálny na elegantné jesenné večery! Pac a pusu :-*



    Basha

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Čože? Správa ružová až z Istanbulu? Jééé!♥ Bašik, hneď ti idem jedno kakavko (alebo Granko:-) teleportovať! Elegantné jesenné večery, bojovný rytier a pusa na záver... všetko dokonale zapadá.;-) Si zlato, zdravím a mávam rúčkou nalakovanou!:D :-**

      Odstrániť
    2. Ďakujem za kakavko, dobre padlo :) :D :-*

      Odstrániť
  10. Práve balím posledné zbytočnosti do môjho cestovateľského kufra a mierim polárnym expresom rovno k tebe! Vždy som si myslela, že to najkrajšie miesto na zemi je niekde za severným pólom a ono je to hľa toď za rohom v Dandelijovskej republike ;) Kde každý deň začína novou rozprávkou, kde sú farby liekom na každú boliestku a kde každé ráno rozvoniava čerstvé kakavko ... Dúfam, že sa tam nájde trošku miestočka aj pre moju drobnú maličkosť :)
    P.S.: Donesiem si vlastný hrnček, počkajte maaaa ;)
    Missy
    LIPSTICKS JUNGLE


    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Polárny expres že sa ku mne blíži? Aj s kufrom plným (kozmetiky?;-) Jupí! Missy zlatá, že sa pýtaš! Miestečko je, kakavko je, dvere otvorené, koberec rozprestretý, Dandelijónska republika pripravená na vzácnu návštevu!;-) Len sa "obávam", že taká milú drobnú maličkosť, čo si aj vlastný hrnček prinesie, si tu asi budeme chcieť nechať. Aj s hrnčekom.;-) ♥♥

      Odstrániť
  11. je krásný, i když matné laky moc nemusím, ale tenhle má úžasný odstín... od SpaRitual ještě žádný lak nemám, ale lákají mě, hodně!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Natálka! Ja som zase maniak do (všetkého) matného - rúžov, lakov, obalov... trošku diagnóza;-)). Tak ak sa pre nejaký SpaRitual rozhodneš aj ty, nech je to ten pravý, dokonalý!:-)

      Odstrániť
  12. Jak krásně se mi zase četlo :) Moc ti ten odstín sluší. A že fotky jsou dokonalost sama, to se budu už jen opakovat. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Romanka, zlato, nemôžem inak, len sa po tvojom supermilom komentári v rozpakoch skryť za svoje sparitualovo nalakované ruky;-), ďakujem ti!:-** (a také opakovanie poteší vždy;-)

      Odstrániť
  13. podľa mňa pôjdeme niekedy na kafe/čoko/kakavo a budeme si klebetiť, že až... len ja sa sem tam pristihnem pritom, že ti zamilovane hľadím na ruky. odpusť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Lak od Sparitualu mám vo svojom wishliste už nejaký čas no a tento vyzerá ozaj prenádherne a tvoje fotky budem stále obdivovať <3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veronika milá, vy ste sa všetci dohodli, že ma budete rozmaznávať?;-) Ďakujem moc, to je pocta od takej skvelej fotografky!:-) A som potom zvedavá na tvoj Sparitualí výber!:-)

      Odstrániť
  15. Přesně takovouhle barvou se přece pyšní zvláštní druh podzimních elfů. Jsou to takoví šprýmovní strážci podzimu a nejraději ze všeho nadšeně kontrolují, zda mají kolemjdoucí slečny, mířící na výšlap do podzimní přírody, své nehtíky namalované tou správnou podzimní barvou, která byla pro letošní rok schválena Specielní elfí prstíkovou komisí. A Dandelijonka je s těmihle prima elfíky jedna ruka (a jeden prstík a jeden nehtík ;-) Krásný víkend posílám! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Môže mi na blogu pristáť elfí komentár práve v deň, kedy mi dorazila Elfia objednávka?;-) (no a ešte k tomu objednávka obsahujúca čokoládovo-kakavkový odtieň laku; istotne tiež schválený špeciálnou prstíkovou komisiou:D) Opäť všetko krásne zapadá!;-)) Niki, máš pravdu pravdúcu! S elfíkmi som jedna ruka, sú ukáznení, pracovití, pomáhajú s článkami, s fotením, stajlovaním... ach, ba nie, musím pravdu povedať - sú malé potvorky bez kázne! Schovávajú mi veci, prepisujú písmenká, skáču pred objektív (ešteže elfov na fotkách nevidno;-), ale... je s nimi sranda, a to je základ (štátu). :-) Krásne a farebne sa maj, Niki! A pozdravujú aj "oni".;-) :-*

      Odstrániť
  16. Ach, to je barvička, naprostá dokonalost :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aneska, to som rada, že aj tebe sa páči! Tiež myslím, že zdedil dobré Odyseove gény... ;-)

      Odstrániť
  17. Aj ka ny som sa odhodlala do boja s ním…

    OdpovedaťOdstrániť

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...