pondelok 14. júla 2014

C H A N E L

Občas sa to skrátka stane... Raz môže či musí prísť ten deň... Niekedy tomu jednoducho zabrániť nejde, že je človek lapený...

 C H A N E L -om.


Túži aspoň po rúži, klasike všetkých klasík. Rúž od "Šanelu"? Priam ikonická (a šik) záležitosť, oui oui.
Lenže parfumérie sú miesta záludné a vy ani netušíte, po čom túžite, kým na také miesto nevstúpite...

Ale jednu vec viete - že toto leto konečne, už naozaj, prednostne a prioritne musíte uloviť slávny Soleil Tan De Chanel, krémovo-gélový bronzer, ktorým si tváre na bronzovo maľuje aj slávna Lisa Eldridge, Ruth Crilly či Pixiwoo. (...a teraz už aj ja;-)


Ale moje bronzové chanel-šťastie mi takmer ušlo! Krémový miláčik sa v parfumérii nedal nájsť, pátrali sme po ňom, hľadali, všetky šuflíky otvorili, kolegyne s kolegyňami sa (lebo videli môj zúfalo smutný výraz) radili, čo to len ten Soleil Tan je a kde ho len nájsť... A našli ho! Pod pultom, ako inak.;-) Odsúdený vraj už načisto na vyradenie zo Chanel ponuky (ach, prečo, prečo?!), čakal tam na mňa. Môj drahý! (aj keď s výpredajovou zľavou až tak nie;-) Skrátka - mám ho. A to obrovitánske balenie si budem užívať nejedno leto. Zvýrazňovať ním letné opálenie, kontúrovať, bronzovať a privoniavať k jeho typickej púdrovo-kvetinovej vôni.


A tam mohol môj príbeh s dvoma prekríženými céčkami v logu končiť. Lenže to by som nemohla zacítiť ďalšiu jemnú a krásnu kvetinovú vôňu. A zbadať tú nádhernú ružovú farbu, odtieň, do ktorého sa musíte zaľúbiť na prvý pohľad. Už nechcete rúž na pery, chcete rúž na tvár. Lícenku Joues Contraste v limitovanom odtieni 88 Vivacité. Ach Bože, taká krása!♥ ... Som lapená.;-)

Malinký štetec je priamo rozkošný (a dokonca aj použiteľný), no keďže je Vivacité slečna rozšafná a trošku práši, skrotím ju veľmi ľahko štetcom syntetickým. Tú slečnu rozšafne úžasnú. Farbu ružovo-fialkovú (zvanú dokonalú). Na leto i na zimu. Jaj!:-)

A tak sa to teda stalo. Tak prišiel ten deň. Deň, kedy zrazu k môjmu milovanému mejkapu Vitalumiére Aqua pribudli (spolu s maličkou vôňou a mini odličovačom; vzorky potešia vždy;-) ďalší súrodenci do rodiny. Ako to bude pokračovať ďalej, nevie nik...

Možno ma lapí niekto úplne iný. Možno mi v nebezpečných vodách drogérií a parfumérií niečo úplne iné zavonia. A možno nič.

Možné je všetko. 

Aj keď, ak vám môžem poradiť, na tú poslednú možnosť moc nevsádzajte;-), na to je v drogériach a parfumériach až príliš mnoho krásnych vôní. Až príliš mnoho lákadiel. Značiek a odtieňov. Rúžov a bronzerov. Bronzerov? O tých niekedy nabudúce!;-)


18 komentárov:

  1. Ach ta tvářenka! Která žena by nechtěla jednu od Chanel vlastnit? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Takú veru nepoznám;-). Ja som si jednu (alebo radšej dve?...;-) priala už dlhšie (a musím sa priznať, že mám vyhliadnutú ešte jednu krémovú;-), no čo, aspoň budem vedieť poradiť Ježiškovi, keď sa bude pýtať. :P

      Odstrániť
  2. Já věřím, že ten krémový bronzer bude něco neobyčejného-DOKOALÉHO! Nádhera, jako vždy ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som ho taak chcela! Už minulé leto. Takže keď spojím to, že svoj vysnívaný bronzer konečne mám, že som ulovila možno posledný kus v celom okolí, a že sa páči aj tebe;-), vyjde mi bronzer... no presne taký, ako píšeš - dokonalý.:-)) Ďakujem, si zlatá! (ako vždy;-) ♥

      Odstrániť
  3. Ahoj Dandelijonka! Věřila bys tomu, že já ještě nikdy nic od Chanel neměla? Ale jestli někdy mít budu a jestli to bude jen jedna jediná věc, tak to bude dozajista tvářenka ;-) Krásně chanelově letní dny přeju :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nie nie nie, tomu teda od-mie-tam uveriť. Veď sme sa vyššie s FairyChain predsa jednohlasne zhodli, že jednu tvářenku od Chanel by měla mít každá!;-) Niki, zlato moje, ale nebuď smutná, ja ti zatiaľ požičiam moju!♥ ;-) Krásny, jemne púdrovo voňajúci letný večer aj tebe, ma chérie! :-*

      Odstrániť
  4. ach, ikonicke dve Ce :) zatial mam ocny tien Ilusion d Ombre - Illusoire a make-up, nikdy si neviem spomenut na nazov, ale je to ten posledny "Velvet" (ste som ho neskusala), na wishliste mam ich sypky puder, rmascaru Volume a samozrejme aj nejaky ruz by som prijala :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Všetko, vše-cíč-ko, čo si vymenovala, si idem priať s tebou. Môžem?;-) Napríklad rúž. Ten sa nám skrátka musí splniť, to predsa nejde, bez Chanel rúžu chodiť po svete;-). A ten mejkap - presne viem ktorý! Už som ho okukovala.;-) No a Illusion D´Ombre? To je sen! Ďakujem za túto ikonickú a virtuálnu prechádzku popri Chanel stojane, bolo to viac než príjemné:-)).

      Odstrániť
  5. Ach, jak krásně o tom umíš psát. :) Dokážeš vytvořit vážně velmi kouzelnou atmosféru a z tvých úlovků se těším s tebou. :) A jako vždy, i dnes odcházím se zasněným úsměvem. ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Naozajský zasnený úsmev? Romi, ten je najlepší a najkrajší!:-) Môj obľúbený. A ešte keď si ho predstavím na tebe, paráda:-). Si zlato a ja som šťastná, že tu také krásne zasnené úsmevy na blogu mám.♥ ;-) Merci! :-*

      Odstrániť
  6. Chanel je něco jako říše snů pro nás ženy :) Která by jej nemilovala :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/07/yves-rocher-jahodova-laska.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Luci, tak v takej ríši by som si kľudne priala bývať aj navždy;-). A zobrala by som vás tam všetkých so sebou!:-)

      Odstrániť
  7. Ach nie, ten bronzer! Od neho to musí nádherne znieť, keď ti povie "k službám, pani".

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ach áno, Leni, veru znie! Ten jeho medový odtieň (hlasu) a úžasný francúzsky prízvuk...;-) Šepká: "Oui Madame!" - a ja som razom v siedmom nebi. Alebo (radšej) niekde v Saint Tropez... ;-)

      Odstrániť
  8. Chanel Chance mám strašně ráda, a tahle fresh verze je na léto úplně ideální:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Milá Anežka, hneď som sa ňou musela ísť navoňať, keď som si tvoj komentár prečítala:-). A vieš čo? Súhlasím so všetkým! Fresh, ľahká, letní, voňavá a ideální. :-)

      Odstrániť
  9. přemýšlím, jestli jsem někdy něco od Chanelu měla a mám pcoit, že ne! ale přítel má od nich spoustu věcí, aprfém, k němu i ty ostatní věci z řady... a já bych taky nějaký chtěla, ale ten Chance cítím všude a to pak tolik nechci... možná se mrknu na nějaký ten make-up :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Milá Natálka, keď pôjdeš omrknúť ten Chanel, prosím, zober ma so sebou, tiež by som ešte rada omrkla napríklad nejaký mejkap (a porovnala s Vitalumiérom Aqua)... alebo krémovú lícenku (♥)...(jednu mám vyhliadnutú;-)... alebo určite, určite nejaký ten rúž... no, myslím, že by sme si niečo už len snáď hádam vybrali...:P Musíme predsa dohnať priateľa;-)).

      Odstrániť

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...