utorok 6. januára 2015

Tak poď, Ježiško, poď sa ukázať

December bol (a každoročne je) skvelý, skvelý mesiac. Býva totiž mesiacom výletov na vysvietené vianočné trhy, drkotania zubov na námestí s horúcim punčom v ruke, pečenia a následného ochutnávania voňavých koláčikov, mesiacom chystania i dostávania darčekov. Od sladkého Mikuláša, od malého Ježiška i od toho pána, ktorý nosí darčeky na meniny (jeho meno ale nepoznám... vie niekto?). Skrátka čas priebežnej celomesačnej radosti. Mohlo by sa zdať, že v januári už po čarovnej vianočnej atmosfére nebude ani stopy, ale opak je/môže byť pravdou. Záleží len na nás, dokedy necháme svietiť náš vianočný stromček. Ja ten svoj rozhodne s príchodom Troch kráľov zhasnúť nemienim. Veď mám pod ním uložené ešte takmer všetky darčeky! Mikulášske, meninové, vianočné... A pár z nich - tohtoročných decembrových pokladov - vám teraz rada slávnostne predstavím.

A začnime rovno "od hlavy". Sexi maskou na spanie s uhrančivým pohľadom a mintovým uteráčikom s dlhočiznými mihalnicami, zeleným noštekom a (životným) heslom Let´s Make Up. No... ono ten nos k tomu uteráku vlastne tak úplne nepatrí... nie je to totiž nos, ale malá, zlatá konjac sponge so zeleným čajom. Jéé! To vám je tak zábavná hračka! A ranné čistenie pleti je s ňou odteraz oveľa väčšia sranda. Je mäkkučká, no dostatočné pevná, k pokožke šetrná, pri použití príjemná, po napití vodou šmykľavo gélová ako taká malá medúzka. A pleť? Vyčistená a jemnučká (ako po prí/jemnom pílingu). Cool!;-)


A to by nebol Ježiško, keby nenaježil niečo 100%-né. Nejakú stopercentnú vychytávku, ktorú si jedno dobré dieťa, ktoré celý rok (tak) poslúchalo, (tak) veľmi prialo. A síce - očný krém od 100% pure.;-) Huráá, je doma! To poslúchanie stálo za to. A musela som vám ten svoj kávový krémik odfotiť spolu s jeho kolegom, ktorého si pod stromčekom našla mamina, lebo im to spolu (tak) krásne ladí! Vpravo tubička ľahkého hydratačného krému s kofeínom, vľavo očný balzam v kelímku so superovocím. Ach.♥


A ešte raz (dvakrát) ach. Lebo bronzer od Kiko a lebo paletka tieňov To enjoy in New York od Gosh. Oh my Gosh, tá je krásna!


A čo ružovo-tmavomodré tieňové duo Dr. Hauschka a hneď tri nové rúže? Ó!
Jeden od Hauschku, druhý od WetnWild a tretí od Aknelky! (teda od p2) ;-)

A nádherný zápisník od Malého princa! Aj akvarelová kráska z môjho nového limitkového bronzeru Dr.H. už po ňom pokukuje... a ja sa vôbec ničomu nedivím. Krásny obal, krásny obsah, krásne kresby, obľúbená značka... Počkať, hovorím ešte stále o tom zápisníku? Alebo o tom nádherne voňavom bronzujúcom púdri... čo myslíte? No, nebudem vás napínať, vlastne o oboch.

A môžem menovať ďalej: zimnú pohľadnicu, farebný zápisník, vianočné handmade náušničky, čaj na vlasy (no páni!), krémik "for love", sadu pečiatok, karty so siluetou Deda Mráza, vianočné vreckovky alebo tie najkrajšie manikúrové nožničky na svete.♥

Ježiško, si super. Aj trio od Clinique v malej ružovej taštičke si mi priniesol, aj krásny čierny prívesok až z Kuby priviezol... Jaj!

Jaaj! A všetko si to potom spod stromčeka môžem odniesť v novej / skvelej / veľkej / čokoládovohnedej kabelke. 
(plus sa mi tá nová ružová taštička od Clinique bude hodiť k novej ružovej peňaženke od Heritage and Harlequin!)

Tak ale ten nový ružový budík už k nim asi pridávať nebudem... predsalen - budík v kabelke? Vlastne sa možno divíte, kto by chcel budík pod stromček. JA, prosím. Nejakého budiaceho sympaťáka hľadám už tak dlho! Lebo budenie mobilom? Ach, aké neromantické!;-) A tento šťúplik splnil všetky moje ružové sny o... o budíkoch.;-) Je maličký, je ružový, je chytrý! Keď ráno zazvoní, stačí ho otočiť hore nohami z pozície ON do pozície OFF a už ani nepípne (len preklopí číslice a zase zhasne). Alebo po ňom pri zazvonení stačí jemne ťuknúť a pípne opäť po piatich minútach (no, desať by bolo lepších, ale neva, rozumieme si / aj tak;-). Takže na nočnom stolíku mi vzniklo silné a nerozlučné trio: rozkošnícky krém na ruky, najlepšejší balzam na pery a...

ON. Prípadne OFF. (toho mám ešte radšej;-)

A najradšej mám adventné kalendáre! Zvlášť ak sú kozmetické.;-) Taký vynález! Okienka tohto lakovacieho od ciaté sú už všetky dávno pootvárané a - poviem vám: WAU! Ale viac (wau) si asi nechám do nejakého samostatného článku, môže byť?:-)

Dovtedy sa ale nezabudnite ponúknuť cukrovými pusinkami, kým nám ešte nejaké ostali. Sú schované pod ďalším nádherným darčekom: čipkovanou prikrývkou, ktorú už nedám zo stola. Či bude napečené, či nie. Či bude zima, či leto. Prečo? Preto.;-) Lebo je prekrásna! Ako zo sna. Ako zo zimnej rozprávky (o snehových pusinkách a krásnych bytových dekoráciach;-). ♥

P.S.: Krásny (s)nový rok /ako z rozprávky/ aj vám! ***


41 komentárov:

  1. to je krása! jsem zvědavá na recenzi očního krému, dělám si na něj zálusk :) krásný a úspěšný nový rok i tobě!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Natálka!♥ Krémik už sa veru na kozmetickom stolíku zabýval (a je ho celých 30ml! téda, to je presne raz toľko ako som pri očných krémoch zvyknutá... nemala by som sa o kúsok podeliť...?;-)

      Odstrániť
  2. och, ach, vau...
    a teraz idem zháňať zápisník od malého princa, bronzer kiko a H&H peňaženku!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je ovšem skvelý výber! Ten by schválil aj samotný Ježiško.;-) (alebo Malý princ?... každopádne - zápisníkov, bronzerov a peňaženiek nie je nikdy dosť.:-)

      Odstrániť
  3. Krásné dárky, tedy! :) Doufám, že se dočteme víc snad o všem... :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ;-) To počujem rada, milá An!:-) A zároveň tuším, že ma čaká náročný rok... toľko novej kozmetiky na hranie! ...už som hovorila, že ma čaká nádherný rok? ;-))

      Odstrániť
  4. Nemáám slov, nádherný kúsky. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem zlato!:-) Odkážem Ježiškovi (nech nezabudne prísť aj o rok;-)).

      Odstrániť
  5. Ojojojojojoj, všetko TAK krásne a TAK krásne fotky, achkám, ochkám, slintám, chcem :) A očné krémiky najviac!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hi-hi;-), očné krémiky chápem, ja som ešte z fotenia nevrátila mame ten jej, ehm... tak nejak... by som si ho najradšej nechala!:D (mami, neboj;-)
      ...no ale momentík! To ja ochkám - z /novej/ profilovkyy!♥ :-)) Margarétky, krásne ste! :-*

      Odstrániť
  6. Úžasné, dokonalé, fantastické, nádherné... :-) Najviac ma zaujal budík a pečiatky (i keď aj prikrývka vyzerá lákavo)!
    Zaujímalo by ma, či si Ježiškovi písala otvorený list, alebo si sa obdarovala sama.
    Prejem príjemný štart do nového roka.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jé, tak tu si Ježiško vyslúžil krásne ocenenie jeho tohtoročnej práce:-), ďakujem, V.! Napíšem mu to do najbližšieho dopisu;-) (ktoré mu rozhodne píšem rada;-). Ale ak mu aj niektorý rok žiadny nepríde, poradí si vždy ľahko, má totiž v mojom okolí skvelých pomocníkov, ktorí vedia vykúzliť tie najkrajšie prekvapenia aj bez listu (mám na to dve teórie: buď ma tak dobre poznajú, alebo Ježiško číta môj blog... / a vie, že milujem kozmetiku, ružovú farbu a poklady z papierníctiev.:-) Krásny začiatok roku aj tebe!:-)

      Odstrániť
    2. Poklady z papiernictiev milujem aj ja :-) V poslednej dobe len prechádzam regály a smutne odchádzam, pretože už ,,všetko" mám a teda si nemám čo prikúpiť :-D
      Ale pečiatky som ešte nenašla - neviem, či sa zle pozerám alebo ich predávajú niekde inde..
      Nedávno som zahliadla fúkacie fixky a hneď som mala v hlave spomienky na dectvo :-) A teraz (tajne) dúfam, že vymyslíš ,,niečo" s použitím práve týchto fixiek!
      Pozdrav a pochváľ odo mňa Ježiška a jeho pomocníkov, majú naozaj dobrý vkus ;-)

      Odstrániť
    3. Fúkacie fixky! Jé, to je skvelá retro spomienka!:-) Veronika, tak tento "papiernícky problém" máme asi spoločný, kamenných papierníctiev už akosi ubúda a v tých niekoľkých je sortiment skoro stále rovnaký (a preto je, podľa mňa, najlepším papierníctvom s nekonečným sortimentom - internet;-). Ach, tam sa dajú kúpiť veci! Ale aj tak musíme byť v strehu, chodiť s očami otvorenými a hľadať poklady aj tam, kde by ich jeden nečakal. Pri pokladni v potravinách medzi časopismi (objavila som tam raz super nálepky!), v hračkárstvach (ceruzky, zápisníky, samolepky), v euro-obchodoch (spinky v tvare zvieratiek, pripínačky, pečiatky, farebné krabičky...), ach, až mám chuť vyraziť (na lov!)... Ideme?;-)
      P.S.: Tvoje milé pozdravy určite odovzdám!;-) ♥

      Odstrániť
  7. Ten okatý uteráčik som si pýtala tiež, ale Santa (alebo kto to vybavoval) sa pomýlil a doniesol mi okatú návliečku na vankúš :D Ale spolu s ružovou (tiež okatou) kozmetickou taštičkou, takže sa zas nehnevám :)
    No a dodatočne som si nadelila tiež niečo 100%-né, už sa neviem dočkať, keď to dorazí. Takže u mňa ešte tiež vianoce neskončili, aj stromček bude ešte aspoň týždeň stáť :D
    Oh a tá ružová peňaženka je krásna <3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jééžiš(ko), tak to musel nastať medzi Severným pólom a Slovenskom nejaký komunikačný šum (ale v tom množstve darčekov sa to stať môže, to zas hej...). Juj, a čo ak bol tento uteráčik určený pre teba, ale prišiel ku mne!:D No ale keďže ja som k nemu žiadnu okatú taštičku nedostala, meniť asi nebudeme, že?;-)
      Ó, niečo 100%-né putuje aj k tebe? Vidím, Barbi, že sme tento rok (vlastne už minulý) fakt obidve poslúchali...;-) Teším, čo to bude!
      P.S.: Tá peňaženka, že!♥ Kujéém!:-))

      Odstrániť
  8. Ooooch , to je krásne všetko ♥ ten budíček je úžasný :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Júú, páči sa ti? Ani som neverila, že by taká ne/praktická vec ako budík niekoho (okrem mňa;-) zaujala... ale keď on je fakt mucik ružový!:-) Ďakujem, Veronica!♥

      Odstrániť
  9. Překrásné dárečky,krásná vílo Dandelijonko.Stále se kochám,pěkně si je užij a užij si v radosti a ve zdraví také celý rok 2015.A nejen ten.Lenka.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ...ja som to vedela, že toto bude isto krásny (s)nový rok (a už sa mi to podľa vašich krásnych komentárov začína potvrdzovať;-). Lenik, ďakujem za ďalšiu milú návštevu a prianie! Zdá sa mi, že tých cukrových pusiniek na konci článku som nenechala dosť... ;-) Ale neboj(te), máme na ďalšie a ďalšie sladké dobroty celý tento rok! A nejen ten. :-) ♥

      Odstrániť
  10. Krásne veci, krásne nafotené, opäť úžasný príspevok... :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ivi, ďakujem moc! Ja som vedela, prečo ten stromček ešte neskladám (dám si pod neho ešte tieto vaše prvé tohtoročné komentáre, k tým darčekom sa budú perfektne hodiť;-). ♥

      Odstrániť
  11. Tady musel být někdo přenáramně hodný! A já skálopevně věřím, že sis každičký z těch príma nádherných dárečků zasloužila, o tom žádná, Dandelijonka :-) A tomu princátkovému zápisníku s madame Hauschkou Bronzeraux to spolu fantasticky sluší! Teď ani nevím, na kterou z recenzí a na který z ukázkových článečků se mám těšit dřív... Nejspíš na všechny dohromady - a jak! :-) Se stromečky se ještě rozhodně nekončí, u nás bude určitě (nejmíň ;) do Hromnic ;-) Krásný zasněžený den přeju, Dandelijonka :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Někdo přenáramně hodný? Kto, kto? Jaa?;-) Ale iba trošičku.;-) Lenže Ježiško je fakt kamoš a priniesol darčekov plné vrece.;-) No čo som mohla robiť, jedine ho prichýliť. :P No a madame Bronzeraux s Malým princom - Niki, no povedz - to je jasná dvojka!♥ Musela som ich spoločný portrér zvečniť, lebo sa mi rovnako ako tebe (za)zdalo, že im to spolu sluší naozaj fantasticky!:-)
      Dárlink, tak jsme domluvené - (min.) do Hromnic!;-)) :-*

      Odstrániť
  12. Ty si ale bola dobrá kvetinka celý minulý rok! :D Krásne! Nevieš náhodou, kde Ježiško zohnal Kiko - nebodaj dostupné aj v slovenských končinách? :-o /míňam jednu skvelú Kiko špirálu za ktorou budem krokodílie slzičky roniť, tak či náhodou neporadíš :D Všetko krásne kvetinka, ešte aj ten budík !! A hurá hurá trikrát hurá samostatnému článku o lakoch z adventného kalendárika, áno!!! :)) Krásny 2015 prajem ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bashik drahý, pravdu pravdúcu máš, celý dlhočizný rok!;-) Ale vyplatilo sa.;-)) Júúj, pre Kiko poklad musel Ježiško až do Drážďan vycestovať, ale na stránkach uvedené jest, že aj na slovenskú zem posielajú (poštovné nič moc, ale ak by si si nakúpila špirál nad 49eur, poštovné len nejaké dve euríčka!:D Hmm, žeby niekedy spoločná objednávka...?;-) Jaj, to sa teším, že budíček ružový má (v Bashalandíku) úspech!:-) Krásny ružový rok aj tebe, zlatúch!♥♥ (pripíjam vareným vínom s klinčekmi;-)
      P.S.: Adventný kalendárik je záujmom poctený (a už aj nafotený!;-). Stay tuned!:D c.m.u.k. :-*

      Odstrániť
    2. Haaa, áno, spoločná objednávka aj mne napadla :D sme myšlienkovo prepojené, darmo už :-* na kalendárik teším ♥

      Odstrániť
    3. :-* Darmo veru!;-) A tá objednávka mi teraz nedá spať... :D

      Odstrániť
  13. Nádhera, tak ti nevím co se mi líbí nejvíc :) Asi úplně všechno. Těším se na recenzi očního krému, já ho miluju :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Keď sa vám páči úplně všechno, to mám (samozrejme) najradšej!;-) Jani, krémik bol zrovna na ceste ku mne, keď som čítala tvoju skvelú a krémik milujúcu recenziu (a o to viac som sa ho nemohla dočkať!:-) Ďakujem v mene Ježiškovom darčekovom:-) a prajem krásny nový rok!♥

      Odstrániť
  14. uaaaa... aké konexie máš ty u ježiška, že to takto?! aaach. na adventný kalendár pre prstíky si brúsim už rok dopredu zúbky (komu treba čokoládky?!) a ten budíček! a zápisníček! a masôčka! a peňaženôčka! juuuj. stačí? stačí. úžasný MEGArok plný úžasných drobností nech sa črtá. tak!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ach, čo môžem povedať na svoju obhajobu... snáď len, že som si istá, že nie som jediná, čo má kontakty na tých správnych miestach "tam hore na severe".;-) Ale ak treba, prihovorím sa (kľudne aj rok dopredu) za nečokoládkový kalendár pre moju milú A.G.;-) Ježiško, píš si!
      A k nemu, zlato moje, aj tebe nádherný rok plný nepostrádateľných drobností (ba čo drobností - drobčeka!♥). ;-) .-**

      Odstrániť
    2. dakujem krasne, draha d., ved neviem, co sa stazujem, ked nam jezisko na januar tuto najvacsi darcek chysta :) kazdopadne, sekajme (krajajme, sirme, sejme) vsetci len dobrotu! tak bude dobre, lepsie, najlepsie, krasne, krajsie, najkrajsie na svete :)

      Odstrániť
    3. Amen to that!;-) A dúfam, že sa potom dočkáme fotky, ba priam článku! o tom najkrajšom januárovom ňuňuňu darčeku;-)). Take care!:-*

      Odstrániť
  15. Odpovede
    1. Veru, ak smiem, odkážem tvoje slová na "patričné miesta", aby tie milé soby, čo tie darčeky priniesli, pricválali aj o rok!;-) Ďakujem!♥ :-)

      Odstrániť
  16. Dandyyyyyyy ten budiiik musííím mať. Prosím spýtaj sa Ježuru, kam mam isť ... dakujeeeeem :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ľubii, vybrala som sa teda tajne po Ježo-stopách a zaviedli ma na Zoot.cz, ale ako pozerám, tak pozerám, milý budíček tam (už) nevidím...:-( Ale mal by byť od značky Lexon (konkrétnejší názov: Lexon Flip), tak snáď kamarát gúgl ho niekde (do budúcich Vianoc) vypátra!:-)

      Odstrániť
  17. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...