piatok 22. februára 2013

MUAh MUAh MUAh!

Tak sa to už prihodilo aj mne. Som MUou pobozkaná. MUAh! A ten bozk nestál ani príliš mnoho. Stačilo si len chvíľočku počkať a skromne sa zaradiť do virtuálnej fronty iných bozku a 50% OFF chtivých slečien, počkať, kým sa všetky unavia rýchlymi, masívnymi, no server preťažujúcimi objednávkami a víťazoslávne ukoristiť pár farebných kúskov. Všetky už sú dávno doma šťastné, zdravé.


Môj nákupný košík neminuli tri slávne paletky, od dievčenskej trblietavej Glitter Ball cez zemitú Heaven&Earth, až po fatastic Poptastic plnú uletených výrazných farieb. Čo už bolo o týchto paletkách napísané krížom-krážom, netreba opakovať. Ale na tie fialové, ružové a tyrkysové (od)tiene nech už sa to leto teší! A ružová lícenka №1 so zlatými minitrblietkami snáď tiež do leta vydrží, budem ju totiž nutne potrebovať.


No veď pohľaďte, oči, nádhera. Či? Ružová so šedou, azúrová s hnedou, červená so zlatou, to bude multicolor summer. Samozrejme, all-day-decent Heaven&Earth si myslí svoje, ale to ešte netuší, ako nám aj ona vo farebných šialenstvách poslúži. Lebo aj farby treba občas uzemniť.

foto: vzadu paletka Heaven&Earth a vpredu prefarebná Poptastic

Z monotieňov guľatých pricestovala k nám ružová 22-ka, za ňou fialovomodrá 9-ka a vedľa (hurá matná) fialková so súťažným číslom 18. Tento odtieň "matt" som skrátka musela mať:) Matných je tak málo...
foto:  monotieň č. 22, za ním č.9 a vpravo č. 18, vzadu paletka Poptastic a Heaven&Earth

To potvrdzuje aj toto tieňové trio. Lesk a shimmer kam se podíváš. Ja som si do svojej zbierky ulovila odtiene Chocolate box a Pink sorbet (lebo spolu znejú ako niečo dokonalé nielen na oči, ale aj pod zub). Jahodový sorbet a škatuľka plná čokoládových bonbónov... ach, ani očných tieňov mi netreba.

foto: Trio Eyeshadow v odtieni Chocolate Box

A to je môj MUA príbeh. Žiadny stres, žiadne nekonečné vyzeranie poštára, žiadne rozbité a rozsypané kúsky. MUA šťastena stála pri mne a ja si teraz môžem každý deň od výmyslu sveta vyberať, aké farby dnes moje oči podtrhnú a čo za huncútsku kombináciu si vymyslia. MUAaah!


2 komentáre:

  1. neda mi to, musim napisat...:o) blogov sa v poslednom case vyrojilo milion a z nich je tristvrtina uplne o nicom, kazdy sa po niekom opici, ziadna originalnost, dievcatka, co si nakupia kopec kozmetiky a myslia si, ze su dospele....ako to uz byva, totalnou nahodou som ta nasla na nete a teda, chvalim naozaj velku kreativitu pri pisani clankov a pri kvalitnych fotkach. ....dalsia vec, ktora ma zaujala, je supervizaz.net medzi blogmi, ktore sledujes:o) velmi dobra volba:o)...zatial som ho u blogeriek nikde nevidela...co je fakt skoda..ale to by z nich uz asi tristvrtina prestala "tvorit", keby sa mali riadit farebnou typologiou, pretoze by sa tak nevkusne nemachlili ako teraz:o) a o inom by pisat nevedeli...pokracuj v skvelej praci aj nadalej

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jéé, milá Kristy, ďakujem ti za krásny povzbudivý komentár!:) ...a internetovým náhodám zasa za každého milého čitateľa, ktorého privedú na tento blog;) Si zlatá a vyčarovala si mi úsmev na tvári:)) Čo viac si môžu moje články a fotky priať?:)
      (jupíí:)
      Pani Beatka zo supervizaze je TOP!:) Milujem farby a farebná typológia je skvelá, zaujímavá a inšpirujúca veda, takže v kombinácií s jej úžasnými znalosťami, šikovnosťou a profi článkami aj ja vždy zatúžim byť vedkyňou tejto pestrofarebnej vedy;)

      Tak nech sa nám dnes snívajú samé farebné sny! (v tých správnych farbách, samozrejme;) xxx

      Odstrániť

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...