utorok 13. mája 2014

Lohas balík. Je doma!

Tak sa mi to dobre snívalo! Že Lohas balíček príde v pondelok. A aj prišiel.:-) Nakoniec to teda nebol (len) sen, aj keď mi to ešte stále tak pripadá... Krabica ako svet dorazila a ja som sa jej už (priznávam, veď kto by sa na taký "beauty-box" netešil;-) nemohla dočkať! A dnes vás do tej beauty-krabičky zoberiem nakuknúť a pozrieť sa bližšie, čo pekného a voňavého ukrývala...


Z balíka naplneného až po strop na mňa vykuklo nespočetné množstvo skvelých (pre mňa známejších i menej známych) značiek a štedré množstvo výrobkov, ktoré do projektu Lohas Blogger venovali. Niektoré si aj sama pravidelne kupujem a mám rada už dlhšie, no a tie, ktoré som nepoznala, viac než rada vyskúšam!:-) Veď existuje niečo lepšie, než objavovať nové a nové kozmetické dobroty? Tak poďme na ne! Od značky Purity Vision sa na mňa usmievala Ajurvédska kúpeľová soľ, Cukrová Bio-Epil pasta a ich dobre známa a obľúbená Ružová voda. No a od značky Weleda ukrýval v sebe balík Set granátové jablko (s telovým mliekom a krémom na ruky), voňavé nechtíkové mydielko (ktoré rozvoňalo celú zásielku:-) a nový Upokojujúci krém na citlivú pokožku v krásne nežnom obale. Hmm... dnes to asi bude chcieť poriadnu kúpeľ zakončenú vôňou ruží a jabĺčok.:-)

Značka Ulrich zase potešila našu kúpeľňu. Tá je rada, že aj ona si bude môcť užiť šetrnejšie čistenie či pranie a vyskúšať napríklad ekologický prací prášok, čistiace mlieko, odstraňovač vodného kameňa či škvŕn pred praním. A z kuchyne sa tiež určite ozve spokojné jééj, keď vyskúša(m) citrusový prípravok na umývanie riadu alebo špeci tablety na čistenie fliaš a karáf...

A keď vyčistím všetky karafy a kúpeľňové zákutia, pustím sa napríklad do čistenia pleti.:-) Vyskúšam čistiaci prášok Rhassoul od značky Alva a pleti doprajem možno aj Harmonizujúcu alebo Regeneračnú pleťovú masku od značky Lavera. Ani o krém (od Lavery) či BB-krém (od Alvy) tu nie je núdza. No nechýbajú ani ceruzky na oči (Lavera a Sante), univerzálny pigment (Alva) a od značky Sante aj sérum na mihalnice a laky na nechty v milom balení a v krásnych odtieňoch striebornej, kobaltovej a zlatej.

Obrovskú radosť celej našej domácnosti však priniesla aj nekozmetická časť balíčku.:-) Konopné čaje, slané pražené semienka, sladké kandované semienka, Jihočeská bylinková soľ na tri spôsoby, kaneláda, konopný proteín (výborný do smoothie!), úžasný (a prekvapivo úžasne jemný) konopný špagát, kusisko krásnej konopnej látky alebo - lúpané konopné semienka! Velikánska dobrota. Mňam. Značka Hempoint má vo mne (v nás) rozhodne nového a maškrtného fanúšika.:-)

No nezaplnil sa nám len kuchynský, ale aj kozmetický stôl. Nemecká Logona do balíčku štedro pribalila ružový a červený lesk na pery, CC fluid age protection, šampóny s ginkom alebo medom, vegánsky krém Silicium vegetal pre citlivú pleť, no a zo svojej retro edície k 35. výročiu vybrali grepfruitový krém na ruky, malý kakaový sprcháčik a malé-milé voňavé telové maslo.


V ďalšom nekozmetickom rožku krabice som objavila dva krásne kazetové zápisníky od Moleskine, veľmi vtipne vyzerajúcu knižku Povídky psané pod vlyvem extáze od vydavateľstva fra (na ktorú už sa strašne teším, lebo poviedky ako: Den, kdy jsem se líbil holkám alebo Nejhusnější povídka knihy - to ma skrátka baví! A naviac, je to po česky, aj to ma baví!:-) A celkom ma bavia aj originálne topánočky Ahinsa Shoes, ktoré darovali zľavu na nákup na ich stránkach. Dokonale vyskladaný balík! Hm?

Balík, v ktorom nechýbali ani voňavé medové sviečky Dipam a úžasný, voňavý set Présence(s) od Les Fleurs de Bach. Absolútna aromaterapia a krása. Od medových sviečok cez sprchový gél a telové mlieko až po parfém pro vnitřní harmonii...

Balík ďalej ukrýval (alebo odkryl?) niekoľko výrobkov od značky Rolland - pleťové tonikum, uhladzujúci sprej na vlasy, antibakteriálne sérum na ruky či hydratačný detský krém v balení s pumpičkou a milou kresbičkou.:-) Ecotools potešila hebučkým štetcom na púder a na vlasy myslela značka Redecker, ktorá venovala guľatý kartáč s kančími štetinami (a krásnou! drevenou rúčkou) a zaujala moju pozornosť aj čistiacou kefkou na notebook... O takej môj notebook ani nesníval.:-)

A mne sa snáď ani nesnívalo (či vlastne snívalo? - viď úvod;-) o velikej a voňavej nádielke od Dr. Hauschka! Medovkový pleťový krém (ktorému sa už včera zapáčilo v inej kúpeľni;-), čistiaci pleťový krém, úžasné pleťové tonikum alebo hodvábne jemné čistiace mlieko, no a k tomu záhadná celulózová kozmetická houbička.:-) Proste nádhera. A keď k tomu pripočítam cukrový píling, sprej na nohy s rozmarínom alebo odlakovacie obrúsky v plátenom vrecúšku od PRITI NYC, už ani nemôžem byť šťastnejšia.:-) No a o radosti z ich lakov na nechty (jeden už sa odsťahoval k novej milej majiteľke:-) vám snáď ani nemusím hovoriť. Veď ste to videli v predminulom článku. Čo mi vlastne pripomína, že si v tom článku o jeden taký úžasný lak môžete do zajtrajšej polnoci zasúťažiť aj vy! No a ja zatiaľ pre vás prichystám nejakú novú peknú súťaž o nové pekné biodarčeky... ;-)

Ďakujem ešte raz všetkým, ktorí mi v projekte Lohas Blogger držali palce, Vivi, ktorá to prežívala so mnou♥, Magazínu Lohas, že tento projekt vytvoril (a že ma pozval byť jeho súčasťou), no a v neposlednom rade všetkým firmám, značkám a ľuďom, ktorí darovali tieto skvelé a štedré ceny, z ktorých mám obrovitánsku radosť!! A budem testovať do úmoru.;-) Už sa teším! Aj vy? ;-) ♥


32 komentárov:

  1. Na to sa neda nic povedat, len pozerat s otvorenymi ustami. Je to ako sen. Uzasne vecicky, mas na rok vystarane:-D aach, hauschka, logona, priti nyc, kefy, bachove vecicky, weleda a moleskine...fakt krasa, ani neviem, na co sa skor pozerat.
    Celkom by ma zaujimala celkova hodnota balicka, iste riadna sumicka.
    Katka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Katarínka, veru aspoň na rok (len dúfam, že mi to nebude nikto počítať, lebo rok si nič nové nekúpiť asi nevydržím.) :D Veru, je to ako sen ešte stále aj pre mňa, a to si tie veci pritom už môžem osahať a poovoniavať... ale myslím aj na vás, neboj!;-) A o hodnotách všetkých výherných balíčkov (1.-3. miesto) sa dá viac dozvedieť na stránke Lohas Magazínu (TU). :-)

      Odstrániť
  2. Takový velký balík a tolik krásných (a užitečných a voňavých a... a vůbec:) věciček! To se pan pošťák pořádně nadřel, než ho dopravil až k Tvým dveřím :-) Z toho všeho koukají sympatické články na blog! ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A vůbec! :-))) Ach áno, krásne a užitočné a voňavé... so všetkým súhlasím! (aj s tým, že to bol chudáčik pošťáčik, čo ten balík musel (u)niesť;-). Moja milá Niki, s takou kozmetickou náložou veru dúfam, že nebude o články núdza (a ešte viac dúfam, že vám potom tie články budú aj naozaj sympatické!;-)) :-*

      Odstrániť
  3. Tak to je pořádná nálož, kterou pekelně závidim =D, ale přeju ti to, protože si to zasloužíš =).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Si zlatá Izzie! Ďakujem za prajúci komentár a už čoskoro biobalíček pripravím aj pre vás. Tiež si ho totiž zaslúžite. ♥ :-)

      Odstrániť
  4. úžasné niečo :)
    a právom zaslúžené

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vy ste proste najzlatší, ďakujem Nina!♥ Vážim si podporu (a tá váži viac než celý balíček:-)).

      Odstrániť
  5. toto sa da vyjadrit len jednym slovom SEN alebo este ze KRASNY BIO SEN

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Milá July, tak sa mal snáď volať celý článok:-). "Krásny bio sen" alebo "najväčší beautybox všetkých čias"! ...nie nie, ten tvoj názov je lepší:-)).

      Odstrániť
  6. Wow náááádhera, tohle je splněný sen každé blogerky :) Záááááviiidíííím a těším na recenze, nechceš začít epilační pastou?? pořád ji okukuji :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeje, a to som si myslela, že na tú cukrovú pastu tak skoro nesiahnem... au-au.;-) Ďakujem veľmi pekne Jani, sama som ešte v šoku, že sa ten sen splnil práve mne... ale je to krásny pocit!:-) Zlatá si, ďakujem za podporu! (už počas "súťaženia") ♥

      Odstrániť
  7. Tak tohle bych si nechala líbit, všechno to vypadá skvěle. Třeba ta cukrová pasta mě hodně láká, ale mě zarůstaje chloupky i po žiletce, tak nevím :/
    Těším se na recenze :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak cukrová pasta má evidentný úspech! Aj keď pri jej použití už sa asi nikto tak sladko netvári...;-) No, (možno) uvidíme...;-) Díky Aneska, tie veci naozaj vyzerajú skvelo, aj ja sa už teším, ako vám o rôznych z nich postupne napíšem (a o rôzne z nich sa podelím:-).

      Odstrániť
  8. Téda, toho je! Tak to jsem zvědavá na recenze! :)
    FairyChain

    OdpovedaťOdstrániť
  9. To je krása! Joj, srdiečko mi podskočilo a viem si úplne živo predstaviť tvoju radosť. Ak by som čakala takúto zásielku, mala by som vyprataný a vyumývaný veľký šuflík na komode snáď týždeň dopredu :D
    A teda aj kuchyňa a kúpeľňa sa budú tešiť, eko čistiace prostriedky by som už aj ja rada skúsila. Som zvedavá ako budú fungovať. Joj a Dr. Hauschka, Weleda..no, už sa radšej nejdem ďalej nerozplývať:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bashi, rozplývanie (pri ktorom až srdce podskakuje) povolené!;-) A tá tvoja dobrá rada vyprázdniť šuflík na komode týždeň vopred by sa mi veru bola pred týždňom zišla!:D Teraz mám veci na stole a nemám kde jesť.;-) Ale veď všetko si svoje miesto a svojho majiteľa postupne nájde.:-)
      P.S.: V práčke už sa to točí s novým tekutým ekopráškom, a na riady sa s ekosaponátom chystám onedlho (som zvedavá, aspoň ma to umývanie vďaka "testovaniu" novej veci bude viac baviť...:P

      Odstrániť
  10. Blahoželám, zaslúžila si si tento krásny balík :) Teším sa na recenzie.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ty si zlato, ďakujem pekne!♥♥ Najmilší na svete ste, ďakujem všetkým!:-)

      Odstrániť
  11. Waw. Este raz gratulujem. A uz sa neviem dockat najblizsej giveaway :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hihi, a vieš, že ani ja?:-) Rozdávať darčeky je rovnako super, ako dostávať:-), ďakujem ti!♥

      Odstrániť
  12. Och, tak to potichu slintám :) Ja sa vždy veľmi teším na prírodno-kozmetické balíčky, to mám vždy ako malé vianoce :D Takže gratulujem a teším sa s tebou :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to sme si asi dosť podobné!;-) Malé Vianoce kedykoľvek v roku a radosť z prírodno-kozmetických balíčkov, to je, zdá sa, naším spoločným spoznávacím znamením, super!:-)) Ďakujem moc, Beauty girl! ♥

      Odstrániť
  13. To je skvělý, jsem horzně ráda, žes to vyhrála ty (přiznám se, že jsem fandila "menším" blogerkám, ostatně jako ve většině věcí :D). To není balíček, ani balík, ale megabalík! Pusu (i ty na svetru) mám otevřený až dokořán :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ó, merci beaucoup, Mademoiselle Nikol!♥ Také milé a prajné ohlasy... vy ste najlepšejší! Na svete.:-) Ďakujem zlato, a pusy aj na tom mojom svetríku sú ešte stále dokorán.:D Ďakujem moc!:-**

      Odstrániť
    2. Oh, děkuju za francouzské merci :))

      Odstrániť
  14. Wow, nádhera... Spoustu věcí vůbec neznám a jsem na ně tedy neuvěřitelně zvědavá, každopádně tiše závidím, je to nádhera, taková hromada úžasných věcí :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/05/blogersky-tag.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Lucik, veru veľa vecí alebo značiek bude nových aj pre mňa, a zas tie, ktoré poznám, ma tiež neuveriteľne potešili, lebo ich mám rada alebo používam už nejaký čas... proste, je to ten najúžasnejší kozmetický megabalík (ako povedala Nikol:), aký k nám kedy poštár priniesol. A som za tú výhru fakt vďačná (a rovnako aj vám za vaše skvelé komentáre!:-)

      Odstrániť
  15. Blahoželám k výhre a musím povedať, že taká to veľká nádielka by potešila určite každého, nie len mňa :D A tiež je veľmi pekné od teba, že sa s výhrou chceš podeliť aj so svojimi čitateľmi :D Si supe blogerka :D

    OdpovedaťOdstrániť

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...