piatok 1. februára 2013

Čo mi tu zanechal ujo Január

Keď sa mesiac s mesiacom stretnú, prebieha to asi takto: pozdravia sa, potľapkajú po pleciach, odovzdajú štafetu a v rýchlosti pre poriadok zhrnú, čo ten starý zanecháva tomu novému. Hovoria tomu Malá mesačná inventúra. Nič moc názov, ale ja im do toho nerozprávam, lebo toto sú ich veci a záležitosti, a nepatrí sa im do nich vstupovať. Ale trošku načúvať sa isto môže...


Zdá sa, že Január sa chce pred Februárom pochlapiť, a tak vyťahuje z rukáva eso s ďalšími nákupmi. Hmmm, smart boy... Február sa ale zatiaľ tvári, že to naňho príliš veľký dojem nerobí, a žiada si podrobnejšiu revíziu zásob. To je niečo pre sebavedomého Januára, ktorý dobre vie, že svoje nákupné poslanie plnil dostatočne. A tak sa smelo púšťa do svojej malej inventúry...

Plechová krabička na melónové žuvačky? Musí byť. Malinká myšička so srdiečkom na brušku a sedmikrásky (alebo margarétky?). Dokonalá, praktická a taká milá!

Maybelline Hot Plum 906. Krásna, krémová, fialová, s priesvitným obalom, ach! Možno aj pána Februára nadchne a prinesie domov aj ďalšie odtiene tohto rúžového miláčika.

Maľovacie okienko a v ňom januárové prírastky: tieňové Trio Smoky Collection od béžovej po hnedú, prebúdzací Wake Me Up od Rimmelu a spomínaná hot rtěnka Hot Plum od Maybelline. Na fialovom pozadí sa tvári akosi ružovo, nezbednica...

Január sa rád parádil, a tak si zadovážil aj novú kozmo srdiečkovú peňaženku, tibetský náramok a plechovú myšku-hryzku na voňavé watermelon Orbitky (o ktorej sme už hovorili vyššie), lebo je to ťažký praktik a melónové žuvačky chce mať vždy poruke.

A aby bol aj sám celý pekný a voňavý, kúpil si novú zubnú kefku, lilavú krásku Curaprox, vlhčené bejby obrúsky aj vatové odličovacie tampóniky Organic (lebo tieto má najradšej), šampón bez silikónov Balea Kirsche + Jasmin (lebo kde sú čerešne a objem, tam nie je nad čím dlho váhať) a dorazil aj vytúžený deodorant Secret s tým najúžasnejším a najchutnejším názvom So very summerberry. Sama by som sa tak chcela volať! Bude to moje indiánske meno. Fakt? Úžasné! Súhlasím.


Ujo Február je nakoniec s načatým dielom spokojný a ja skromne dúfam, že bude v započatej práci veľkoryso celých 28 dní svojho mandátu pokračovať:) 


4 komentáre:

  1. Jůha, ujo Január k tobě byl úžasně štědrý a navíc má vynikající vkus (kosmetický i taštičkový). Ovšem o krabičku na žuvačky musím okamžitě uja Februara požádat :-), bez té se totiž neobejdu!
    S láskou Tvá sistr. :-**

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jupijou, teraz mám chuť ti tú krabičku aj s mojimi top žuvačkami okamžite poslať!:D Ujo F. by ju mohol zohnať v Dráčikovi (isto tam aj ten tvoj občas chodieva;) Sú to už síce dospeláci, ale v návšteve hračkárstva im neradno brániť..;)
      Melónovú nedeľu Vivi! :-*

      Odstrániť
    2. Kdo by to byl tušil, že Ujo sežene tu nejkrásnější krabičku na melounové žuvačky! Tvá štastná sistr Vivi :-**

      Odstrániť
    3. Xixixi a hihihii:-)) Ujo F. mal svoj plán;). Striehol v hračkárstvach a vyzeral značne podozrivo, keď so svojou krabičkou v ruke zúfalo mával a otravoval milé tety predavačky: "Takúto! Takúto máte ešte? Prosííím! Je to životne dôležité!" :-)
      Šťastná i já ♥ :-*

      Odstrániť

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...