utorok 10. septembra 2013

Nové veci zo stola

Ten stôl je ešte pomerne mladý, ale čo všetko už dokázal uniesť a koľko (ne)kozmetických noviniek už sa na ňom stihlo vystriedať, to by mu iné - staršie, múdrejšie, skúsenejšie stoly nikdy neuverili... Ale on by im tiež vedel rozprávať. O svojom živote, o štyroch šuflíkoch naplnených kozmetikou, slnečnými okuliarmi, perami a pastelkami do prasknutia, o našich občasných krízach upratovania (ehm...), kedy farebné zápisníky nevidno cez púdre a bronzery, kedy sa pod časopismi ukrývajú náramky a rôzna bižu, kedy sú štetce porozkladané...no skrátka všade;-). A čo dnes?


Dnes už vie, že s najväčšou pravdepodobnosťou odteraz žiadny nový lak nepoputuje do krabice pod stolom k ostatným (starším a starým lakom), ale budeme im hľadať nejaké nové miesto. A kým to miesto nájdeme, že bude musieť "uniesť tú ťarchu" a vytvoriť im troška priestoru (lebo sa k nám rúti už aj ďalší kúsok - ružový Princess od Gabrielly:-).

 Myslím, že už aj pochopil, že moja nová mánia v krémových očných tieňoch k nám (do jeho šuflíčka) prinesie asi časom aj ďalšie odtiene Color Tattoo od Maybelline, Lid Smoothie od Clinique a - snáď raz - aj Paint Pot v odtieni QuiteNatural od MAC...

Na svojom stole mám rada poruke odličovače na oči, pleťové, tonizačné či micelárne vody a odličovacie tampóny (Organic Cotton Wool Pads od Bel Nature). No stále nie a nie vymyslieť, ako tie okrúhle biele vatičky uložiť tak, aby boli prichystané k okamžitému použitiu, aby som ich nemusela vyťahovať z ich sáčku uloženého v šuflíku, ani otvárať žiadne krabičky. Vyriešil to až veliký plastový pohár od kávy. Ach, tá káva je snáď dobrá na všetko;-).


Spomínal niekto pleťové vody? Tak tu je môj najnovší prírodný voňavý úlovok: osviežujúca citrónovo-grepová chuťovka od Nobilis Tilia. A keďže zubná pasta Lavera namietala, že veď aj ona je nová, prírodná, chutná a moja, odzbrojila ma svojimi argumentami (a vlastnosťami), a tak je tu.

 A je tu aj malý nováčik miláčik do zbierky (od) Real Techniques. Ten sa u nás na stole určite nestratí.

Ak sa už ale vy strácate v tomto príbehu, nebojte, budeme končiť;-). Ale v takom príbehu o (pracovno-písaco-kozmetickom stole) nemôžu predsa chýbať aj nejaké tie vychytávky z papierníctva:-). Len pozrite na tie ľadové lepiace pásky so snehuliakmi. Tie museli byť moje, leto-neleto. 

Ešteže je môj stôl taký chápavý spoločník;-).


16 komentárov:

  1. vatové tampóniky v starbucks pohári pobavili :) super riešenie.
    skvelé, že máš všetko po ruke a nemusíš ani vstávať od stola, aby si sa niekde po ceste za kozmetikou, snehuliakmi či čajíkom stratila... to mne sa často stáva, že len odbieham a nakoniec nič nenapíšem (a keď príde múza, nenájde ma sedieť na mieste, tak ide zase kade ľahšie...ach) beriem si príklad.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :-))) Múza sa veru občas správa veľmi čudne;-). Najlepšie by bolo nasypať ju tiež do prázdneho pohára, aby bola stále poruke. Po ceste za snehuliakmi:) by sa veru mohla stratiť nejedna veľká myšlienka /ale zase - nejaká ďalšia snáď aj objaviť:P...
      Ďakujem A.G.!:)

      Odstrániť
  2. máš na stole opravdu poklady :-) nejkrásnější laky, skvělé color tattoo na které se chci podívat, protože mají nové a krásné odstíny! Pak ty štětce, pleťové vody.. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Milá Kristin(ka:), v tých lakoch máme, zdá sa, rovnakú záľubu♥ a nové CT v odtieňoch Taupe a Pomegranate mi tiež nedali spať:). A keby bol ten granátový ešte bez tých zlatých trblietok, bolo by to dokonalé. Ale nevadí, lebo ja mám novú čitateľku a patrí sa ju privítať, a nie sa sťažovať na trblietky;-).
      Ďakujem♥:)).

      Odstrániť
  3. Tvůj stůl se zkrátka má! Moc mu to sluší :-) Niki

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Niki zlatá, ten bude taký rád, keď mu to poviem! Len dúfam, že po tvojej pochvale zostane aj naďalej stáť nohami pevne na zemi;-)).

      Odstrániť
  4. Stol predsa musi byť vždy chapavy:)) ty maš take pekne fotky

    http://aj-ro-na.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Díkes Romy, si zlatá:). A s tou teóriou chápavých stolov maximálne súhlasím!;-)

      Odstrániť
  5. Môj pôvodne počítačový stôl sa už dávno vzdal svojho výrobného povolania... z malej časti nesie rôzne ceruzky, perá, prstienky a náušnice.. ale na jeho najväčšej ploche nie je nič iné, než (chvíľka napätia) kozmetika :)) Myslím, že by si s tvojim dokonale rozumel ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. O (našom;) porozumení našich stolov nemám veru žiadnych pochýb, Kesi:-). Vymieňali a požičiavali by si navzájom kozmetiku, bižu aj ceruzky, a isto by si o nás, kým by sme neboli doma, rozprávali. Samozrejme samé lichôtky;-)).

      P.S.: Príbeh o tom, ako sa počítačový stolík na kozmetický premenil, znie výborne;-). Pozdravujem ho!

      Odstrániť
  6. Ach ty krásné věcičky, všechny potřebuji i na svůj stůl, nejlépe pracovní, přinesly by více barev do kancelářské šedi (neboj nemám v kanceláři tak šedivo!). Nejvíce mě láká plěťová voda a lepící pásky jsou prostě nádherné. Jediné co na mém stole nikdy nechybí je kafíčko, ať už ve starbucksovém hrníčku nebo v jiném oblíbeném!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ivet, stavím sa, že ty vieš (napríklad obľúbeným farebným hrnčekom) vyfarbiť a oživiť každú miestnosť či kanceláriu;-). A keď v nej ešte rozvoniava čerstvá káva - takej miestnosti už nič nechýba. Jedine ak farebné lepiace pásky na stole...:-)).

      Odstrániť
  7. moc sa mi páči štýl, akým si to napísala :) môj stôl väčšinou nosí veľa papierov, notás, počítač, foák, objektívy... je to taký univerzál :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Nataly!:) Ale taký stolík plný foťákov a objektívov by sa mi tiež páčil;-) Tvoj Univerzál vyzerá (znie) ako veľmi praktický Pán Stôl. A zdá sa, že toho aj veľa unesie:-)).

      Odstrániť

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...